• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mehrunnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2.274
1.596
63
Arkadaşlar bir süredir candida diyeti yapıyorum. Özellikle başlarda cok cok zorlandim cunku bu gercekten agir ve alisik olmadigimiz bir diyet. Hep bu diyeti yapan veya yapiyor olan birilerine ulasmaya calistim. En azından bir seyler sorabilirim danisabilirim hic olmazsa birbirimize destek olabiliriz diye. Bununla ilgili birilerine ulasmaya calisiyorum. Diyet yapiyorum fakat arada bir bozdugumdan midir yoksa bir seyleri yanlis uyguladigimdan midir diyette bir turlu basarili olamiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek birisi var mi

Arkadaşlar bir süredir candida diyeti yapıyorum. Özellikle başlarda cok cok zorlandim cunku bu gercekten agir ve alisik olmadigimiz bir diyet. Hep bu diyeti yapan veya yapiyor olan birilerine ulasmaya calistim. En azından bir seyler sorabilirim danisabilirim hic olmazsa birbirimize destek olabiliriz diye. Bununla ilgili birilerine ulasmaya calisiyorum. Diyet yapiyorum fakat arada bir bozdugumdan midir yoksa bir seyleri yanlis uyguladigimdan midir diyette bir turlu basarili olamiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek birisi var mi
Ben bu diyet asıl öncelik olarak kilo verme amaçlı değil diye biliyorum vücuttaki belli organizmaları azaltmaya yönelik daha çok o yüzden tartıda net sonuç alamıyor olabilirsiniz başarısızlık olarak görmeyin

Ben bu diyet asıl öncelik olarak kilo verme amaçlı değil diye biliyorum vücuttaki belli organizmaları azaltmaya yönelik daha çok o yüzden tartıda net sonuç alamıyor olabilirsiniz başarısızlık olarak görmeyin
Yok biliyorum ne amaca yonelik olduğunu ki zaten benim de amacim kilo vermek degil. Var olan sikayetlerimi giderebilmek

Bende diyet yapıyorum candida için 2 hafta suan ama çok zor halsizim artık açlıktan geçmiyor ne yaptıysam ☹️

İyi günler ben de candida diyetindeyim daha cok bikac defa basarısız girişimim olmuştu şu an kesin sekilde tekrar basladım 5. Günümdeyim benim durumun ciddeyetini anlamam şu sekilde oldu vajinal mantarın yanında sürekli tatlı, hamburger, fast food cekiyo canım ve doymuyorum kendimi zorluyorum şu an diyete başladıgımdan beri baş dönmesi halsizlik gibi semptomlar oluyor ama normalmiş beslenme konusunda da fazlaca arastırma yaptım su an öğünlerim oturmus durumda şekeri tamamen bıraktım gluten, maya, katkı maddeleri içeren gıdaleı tüketmiyorum isterseniz detaylı bahsedebilirim. Hala devam ediyor musunuz diyete, şikayetleriniz ne durumda?

İyi günler ben de candida diyetindeyim daha cok bikac defa basarısız girişimim olmuştu şu an kesin sekilde tekrar basladım 5. Günümdeyim benim durumun ciddeyetini anlamam şu sekilde oldu vajinal mantarın yanında sürekli tatlı, hamburger, fast food cekiyo canım ve doymuyorum kendimi zorluyorum şu an diyete başladıgımdan beri baş dönmesi halsizlik gibi semptomlar oluyor ama normalmiş beslenme konusunda da fazlaca arastırma yaptım su an öğünlerim oturmus durumda şekeri tamamen bıraktım gluten, maya, katkı maddeleri içeren gıdaleı tüketmiyorum isterseniz detaylı bahsedebilirim. Hala devam ediyor musunuz diyete, şikayetleriniz ne durumda?
Bana bahseder misin ?

B7F6DCEC-C279-4002-8AE6-15F4A8D1C9B7.jpeg

Eklentiler

• E8737DCB-BE93-43BF-8A9D-F4575D8D0099.jpeg
    E8737DCB-BE93-43BF-8A9D-F4575D8D0099.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 8
  • DF390837-1674-4CDE-A6ED-D36299CD985F.jpeg
    DF390837-1674-4CDE-A6ED-D36299CD985F.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 8
  • DE005693-6505-46C3-AA67-38A4DF2ECE5E.jpeg
    DE005693-6505-46C3-AA67-38A4DF2ECE5E.jpeg
    130,1 KB · Görüntüleme: 8
  • 7C360228-D400-47DC-99F1-AD0AD6704BCF.jpeg
    7C360228-D400-47DC-99F1-AD0AD6704BCF.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 2B8D5EAB-2FC0-4FFD-92A8-6D6A4DA4592D.jpeg
    2B8D5EAB-2FC0-4FFD-92A8-6D6A4DA4592D.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 8
Burayı kullanmayı cok fazla bilmiyorum örnek olsun diye yararlandıgım yasak olmayan besinleri gostermek istedim aimdi yazıcam.
Şekeri tamamen cıkarıyoruz
Bol su içiyorum, gerçekten saglıklı beslenip bol su içince idrarınızın rengi şeffaflaşacak hatta bu guzel bir sey. Eklentilerdeki sebzelerden tuketmeye çalışıyorum onun dışında seker ve karbonhidratı azalttıgımız için protein almamız gerek balık tavuk veya et tuketebilirsiniz ekmek için ben su an glutensiz ve mayasız alternatifler arastırıyoeum ama henüz yapacak imkanım yok o yuzden kestim sadece karabugday patlagı yiyorum gunde 1-2 dilim guvenilir bi markanın. Sarımsak, zencefil, turna yemişi(cranberry yani ben takviyesini alıyorum). Onların dışında bagıaıklık guçlendirici besinler tüketmeliyiz bahsettiğim gibi ayrıca ben immuneks farma kullanıyorum takviye. Zor ve ugrastırıcı gorunen bi diyet ama sadece kötü ve saglıklısız alıskanlıklarımızı degistirip yeni bi düzen kurmak gerektiriyor değişim her zaman sancılıdır. Ki ben yapıyorsam herkes yapar bence öğrenci evinde kalıyorum hem okuyup çalışıyorum zamanım yok ama bir şekilde uygulamaya çalışıyorum. Yoksa bu candidan cok yoruldum.

Back