Candida tedavisinde basarili bir doktor veya diyetisten bilen var mi?

Bu illet gerçekten beslenmeyle alakalı. Bu ara şekeri fast foodu abarttım ve direkt kaşıntı ve yanma oldu, sadece regl sonrası hafif yanmam oluyordu o da probiyotikli fitil sonrası geçiyordu ancak şimdi fitile rağmen kaşıntım ve yanmam var. Diyeti düşünün ben de diyete başlayacağım
Benim de vajinal mantar var hiç geçmiyor kritoris bölgem kaşınıyor süt beyazı akımtı var çok zordayım ne önerirsiniz kullandığım fitillerde işe yaramıyor bıktım artık

Merhaba. Candida mantarı için sana önerim içtiğin suya İngiliz karbonatı koy bir çay kaşığı ve bir çay kaşığı da boraks koy gün içinde tüket o suyu. Bende de oluyodu ben bu şekilde yendim içeriğinden hiçbir şekilde korkma ben bu işin egitimini sertifikasını aldım bana da hocam söylemişti candida mantarı bagirsaklardan geldiği için onu ordan yok etmek gerekiyo bu şekilde
Merhaba canım,
Boraksı nereden temin edebilirim?
Ve bu karışımı ne kadar süre kullanmıştın sen?

Limonlu su içmeyi ve çamaşıra nioli yağı damlatmayi da tavsiye ederim birde kekiği suda kaynat bir legenin içine koy kaynamış kekiği dayanabileceğin sıcaklıkta olsun su içine otur ben öyle de yapardım onun da çok faydasını görüyordum ben baya rahatlatiyordu beni

Limonlu su içmeyi ve çamaşıra nioli yağı damlatmayi da tavsiye ederim birde kekiği suda kaynat bir legenin içine koy kaynamış kekiği dayanabileceğin sıcaklıkta olsun su içine otur ben öyle de yapardım onun da çok faydasını görüyordum ben baya rahatlatiyordu beni
Tamamdır canım, çook teşekkür ederim🙏❤️

Ayy tamam tsk ederim. Su an yurt disindayim ay sonu ancak turkiyeden aktardan alabilirim ama mutlaka denicem
Merhaba bende yurtdışındayım Türkiye'de bir diyetisyenden danışmanlık alıyorum 2 senedir. Bende candida yoktu ama cilt ve 30 yaş sonrası başlayan alerjen sorunlarım vardı, bir kaç test sonrası bağırsak floramı düzeltmem gerektiğini söyledi. Bağırsak floram düzelmeye başlayınca gerçekten hayatım değişti. Alerjik durumum yok oldu, cilt sorunum %80 oranında çözüldü. Beslenme her şeye etki ediyor. Umarım güzel bir program ile tedavin hızlıca sonuçlanır. Bu arada diyetisyen için 800 TL ödüyorum. Eğer 7000 TL diyetisyen seans ücreti ise gerçekten çok fazla.

Hanımlar merhaba 20 gündür geçmeyen ishalim vardı gaita testi ile çok fazla mantar olduğu söylendi bağırsak mantarı varmış. Bir haftalık hap verdi ama hâlâ geçmedi ishalim ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen

Bende candida cıktı birsürü hap krem ne varsa denendi geçmedi tekrarladı akıntılarım. Sonra liv bahçeşehir hastanesi prof enfeksiyon hastalıklarına yönlendirildim. Enfeksiyon hastalıkları doktoru bir damardan serum yazdı bana hergün oluyorsun 10 gün. Allah razı olsun ondan sonra bitti ama cok cektim damardan tedavi istediginizi söyleyin enfeksiyon hastalıkları prof gidin.

Merhaba. Candida mantarı için sana önerim içtiğin suya İngiliz karbonatı koy bir çay kaşığı ve bir çay kaşığı da boraks koy gün içinde tüket o suyu. Bende de oluyodu ben bu şekilde yendim içeriğinden hiçbir şekilde korkma ben bu işin egitimini sertifikasını aldım bana da hocam söylemişti candida mantarı bagirsaklardan geldiği için onu ordan yok etmek gerekiyo bu şekilde
Mihra hanım bende çekiyorum aynı dertten candida diyeti için diyetisyene gidicem zaten çok zayıfım diyet de beni korkutuyor bu dediklerinizi diyet yapmadan mi uyguladıniz

Bende candida cıktı birsürü hap krem ne varsa denendi geçmedi tekrarladı akıntılarım. Sonra liv bahçeşehir hastanesi prof enfeksiyon hastalıklarına yönlendirildim. Enfeksiyon hastalıkları doktoru bir damardan serum yazdı bana hergün oluyorsun 10 gün. Allah razı olsun ondan sonra bitti ama cok cektim damardan tedavi istediginizi söyleyin enfeksiyon hastalıkları prof gidin.
Şimdi nasılsınız ben gittim ama kaldığım yerde benim yapabileceğim birşey yok onkadin doğumun işi dedi

Evet almayın yazıyorlar ama bir süre sonra zayıflamaya başlıyorsunuz ve bu sağlıklı bir zayıflama değil.
Beni rahatsız etmediği için alıyorum ben, ama beyaz un çok ciddi rahatsız ediyor bağırsaklarımı.
İstilayı temizlemek lazım.
Min 3 max uzatabildiğiniz kadar :) Yani önce bu gıdalar alınmayacak, sonra yavaş yavaş alınıp vücudun tepkisine bakılacak. Ama cidden çok zor.
Diyete başladığınızda grip- halsizlik vb. belirtiler die-off belirtileri. Yani candidanın ölürken salgıladığı toksinler hasta ediyor insanı.
Şuan bunu yaşıyorum, ama geçici olduğunu biliyorum :)
nasılsınız diyette hala devam ediyormusunuz bende basliycam ama çok tedirginim ne yiyip icicem gibi

Candida alanında gerçekten iyi bir doktor bulabilen var mı? Geçen yıl önce vajinal Candida belirtileri başladı. Bir kaç farklı ilaç ve fitil denemesinden sonra iyileşemeyince Boraks içerikli fitil ve diyet ile kurtuldum. 8-9 ay kadar hiç bir sorunum yoktu. Ama 2 ay önce sisli beyin ve öksürük, balgam sonrası doktor alerji ilacı verip gönderdi. Bütün ısrarlarıma rağmen candidanın bağırsaklarımda olduğuna ve testi varsa yapın dememe rağmen yaptıramadım. Alerji ilacı hiç bir işe yaramadığı gibi durumum daha da kötüleşti. Sürekli yorgun, unutkan ( insan 20 saniye içinde olan şeyleri nasıl unutur. Unutuyorum.) halsiz, sinirli, uykusuz, egzama, ara ara bi başlayan bi duran öksürük, baş ağrısı, tüm dişlerin sızlaması, mide bulantısı. Suya yaptığım tükürük testlerinde bazen deniz anası görüntüsünde dibe çökme oluyor. Bazende su üzerinde kalıyor. Diyetini 2 aydır yapıyorum. Doğru dürüst yiyebildiğim hiç bişey yok. Sabahları aç karnına kabak çekirdeği yağı ile başlıyorum. Arkasından 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı limon suyu karıştırılmış ilikli kemik suyu içiyorum. Gün içinde kendi yaptığım pancar kvaas suyunu tüketiyorum. Hindistan cevizi yağını gün içerisinde almaya çalışıyorum. 12 gündür Sabah kahvaltı ile Candida cleanse tablet kullanıyorum. Faydasını görmeyi umut ediyorum. Ama artık gerçekten çok yoruldum. Son çare olarak boraks içerikli tabletler varmış bağırsak candidası için onu denemeyi düşünüyorum. Eğer bulabilirsem aktardan da alıp denemeyi düşüyorum. Çünkü bu durum ilerlerse Alzheimer yada farklı kanser türleri oluşumunda etkisi çok fazlaymış. İnstagramda Ali R. Akın sayfasını incelerseniz bu konuyu derinlemesine araştırdığını görebilirsiniz. Bulabildiğiniz farklı tedavi yöntemleri varsa yada iyi ilgili işinde gerçekten uzman bir doktor lütfen yazar mısınız?

Candida alanında gerçekten iyi bir doktor bulabilen var mı? Geçen yıl önce vajinal Candida belirtileri başladı. Bir kaç farklı ilaç ve fitil denemesinden sonra iyileşemeyince Boraks içerikli fitil ve diyet ile kurtuldum. 8-9 ay kadar hiç bir sorunum yoktu. Ama 2 ay önce sisli beyin ve öksürük, balgam sonrası doktor alerji ilacı verip gönderdi. Bütün ısrarlarıma rağmen candidanın bağırsaklarımda olduğuna ve testi varsa yapın dememe rağmen yaptıramadım. Alerji ilacı hiç bir işe yaramadığı gibi durumum daha da kötüleşti. Sürekli yorgun, unutkan ( insan 20 saniye içinde olan şeyleri nasıl unutur. Unutuyorum.) halsiz, sinirli, uykusuz, egzama, ara ara bi başlayan bi duran öksürük, baş ağrısı, tüm dişlerin sızlaması, mide bulantısı. Suya yaptığım tükürük testlerinde bazen deniz anası görüntüsünde dibe çökme oluyor. Bazende su üzerinde kalıyor. Diyetini 2 aydır yapıyorum. Doğru dürüst yiyebildiğim hiç bişey yok. Sabahları aç karnına kabak çekirdeği yağı ile başlıyorum. Arkasından 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı limon suyu karıştırılmış ilikli kemik suyu içiyorum. Gün içinde kendi yaptığım pancar kvaas suyunu tüketiyorum. Hindistan cevizi yağını gün içerisinde almaya çalışıyorum. 12 gündür Sabah kahvaltı ile Candida cleanse tablet kullanıyorum. Faydasını görmeyi umut ediyorum. Ama artık gerçekten çok yoruldum. Son çare olarak boraks içerikli tabletler varmış bağırsak candidası için onu denemeyi düşünüyorum. Eğer bulabilirsem aktardan da alıp denemeyi düşüyorum. Çünkü bu durum ilerlerse Alzheimer yada farklı kanser türleri oluşumunda etkisi çok fazlaymış. İnstagramda Ali R. Akın sayfasını incelerseniz bu konuyu derinlemesine araştırdığını görebilirsiniz. Bulabildiğiniz farklı tedavi yöntemleri varsa yada iyi ilgili işinde gerçekten uzman bir doktor lütfen yazar mısınız?

Bende Ali Bey’in ürünlerinden denedim fakat yeterli kullanmadım sanırım. Kandida tam bir baş belası. Şekeri bırakınca çok rahatlanıyor ama o tatlı krizleri sanki aşeriyormuşum gibi.

Bu arada boraks kullanımı dikkatli olmalı. Yararlı zararlı bütün bakterileri öldürüyor.
İşte sistem böyle çalışıyor zaten antibiyotiklerde, ilaçlarda, bir yanı düzeltmek için diğer yanı bozuyor.
Bana kalsa kandidadan kurtulmak için floramı tekrar baştan yaratayım ama yanlış kullanımı sadece zarar getirir.

X