Candida alanında gerçekten iyi bir doktor bulabilen var mı? Geçen yıl önce vajinal Candida belirtileri başladı. Bir kaç farklı ilaç ve fitil denemesinden sonra iyileşemeyince Boraks içerikli fitil ve diyet ile kurtuldum. 8-9 ay kadar hiç bir sorunum yoktu. Ama 2 ay önce sisli beyin ve öksürük, balgam sonrası doktor alerji ilacı verip gönderdi. Bütün ısrarlarıma rağmen candidanın bağırsaklarımda olduğuna ve testi varsa yapın dememe rağmen yaptıramadım. Alerji ilacı hiç bir işe yaramadığı gibi durumum daha da kötüleşti. Sürekli yorgun, unutkan ( insan 20 saniye içinde olan şeyleri nasıl unutur. Unutuyorum.) halsiz, sinirli, uykusuz, egzama, ara ara bi başlayan bi duran öksürük, baş ağrısı, tüm dişlerin sızlaması, mide bulantısı. Suya yaptığım tükürük testlerinde bazen deniz anası görüntüsünde dibe çökme oluyor. Bazende su üzerinde kalıyor. Diyetini 2 aydır yapıyorum. Doğru dürüst yiyebildiğim hiç bişey yok. Sabahları aç karnına kabak çekirdeği yağı ile başlıyorum. Arkasından 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı limon suyu karıştırılmış ilikli kemik suyu içiyorum. Gün içinde kendi yaptığım pancar kvaas suyunu tüketiyorum. Hindistan cevizi yağını gün içerisinde almaya çalışıyorum. 12 gündür Sabah kahvaltı ile Candida cleanse tablet kullanıyorum. Faydasını görmeyi umut ediyorum. Ama artık gerçekten çok yoruldum. Son çare olarak boraks içerikli tabletler varmış bağırsak candidası için onu denemeyi düşünüyorum. Eğer bulabilirsem aktardan da alıp denemeyi düşüyorum. Çünkü bu durum ilerlerse Alzheimer yada farklı kanser türleri oluşumunda etkisi çok fazlaymış. İnstagramda Ali R. Akın sayfasını incelerseniz bu konuyu derinlemesine araştırdığını görebilirsiniz. Bulabildiğiniz farklı tedavi yöntemleri varsa yada iyi ilgili işinde gerçekten uzman bir doktor lütfen yazar mısınız?