• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

candela mı epicare alex mi daha iyi

dilek2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
54
0
46
Ankara
Kızlar herkes kendi cihazina iyi diyor..2 merkez arasında kaldim birinde candela gsz sogutmali digeri epicare ikiside en son model falan filan dio.fiyatta ayni.bilgisi olan cevap versin lutfennnn

Valla canım ben Candelayı da denedim Epicare olanı da denedim, önce Candelayı bir arkadaşımla birlikte gittik yapan zaten iyi bilmiyordu saatlerce rezil olduk, ikinci seansa gittiğimde cihaz arızalı dediler yarın gelin dediler, ertesi gün işim olduğu için gidemedim, mecburan seansın yarısında paramın geri kalanını iade alıp başka bir merkeze gittim, epicare yaptırıyorum şimdi 3. seansa gidiyorum memnunum şimdilik tanıdığım herkes de epicare diyor bence epicare olsun riske girme derim.

Oncelikle cevp icintesskur ederim.bende epicare a karar verdim ama adet duzensuzligim icin tahlil sonucu bekliyorum.muhtemelen dogum kontrol hspiverecek.acaba kullanirken baslanabilurmi.bakalim sonuca gore baslayacagim

Back