- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Bana Soracak Olursanız Ağır Bi Eleştri Olmamış Hakaret İçerikli Değil Çünkü,Tvler Bas Bas Bağırıyor İnanmayın Diye Sadece Telden Böyle Büyük Bi İddia Halledilirmi Yaa Çok Saf Bi Durum Hele de Karatay Gibi Biri Nasıl İnandı Hayret Ettim Gerçi Kadın Hiç Tv İzlemiyorum Diyor İzleyecek Arkadaş Yoksa Dünyadan Bi Haber Ot Gibi Yaşarsın
Gelelim Diyetine; Gerçekten Çok Ağır Ve Bana Göre Yanlış Beyin Şekerle Beslenir Bu Kadın Beynini Yıllardır Ne İle Beslemiş?:44:
Meyve Yasak,Bal,Pekmez Yasak Ne Saçmalık Doğal Şeker Olduktan Sonra Neden Zararlı Olsun Hele Kahvaltı Ekmeksiz Nasıl Yapılır
Kadın Uçmuş Yaaa
Bal, pekmez yasak değil gerçeğini yiyin piyasaki markalıları yemeyin diyo.. Vücudun ürettiği şeker de beyne fazlasıyla yetiyor.[/QUOTEP
Pekiii Bol Bol Tereyağ Yiyin Diyorda Ekmeksiz Nasıl Yenilecek Öyle Yaa Yok Olmaz Uçmuş Bu Kadın Kim Uygulayabilir Yav Bunun Diyetini Çok Katı Uzun Süremez
bence pek ağır bir eleştiri olmamış,uzmanlık alanıyla ilgili bir yorumda bulunmuş.
tabii ki gaflet anına gelebilir olabilri böyle şeyler ama yine de bana çok mantıklı geldi yorumu..yani tıbbi bir açıklaması var sonuçta ..
Bana Soracak Olursanız Ağır Bi Eleştri Olmamış Hakaret İçerikli Değil Çünkü,Tvler Bas Bas Bağırıyor İnanmayın Diye Sadece Telden Böyle Büyük Bi İddia Halledilirmi Yaa Çok Saf Bi Durum Hele de Karatay Gibi Biri Nasıl İnandı Hayret Ettim Gerçi Kadın Hiç Tv İzlemiyorum Diyor İzleyecek Arkadaş Yoksa Dünyadan Bi Haber Ot Gibi Yaşarsın
Gelelim Diyetine; Gerçekten Çok Ağır Ve Bana Göre Yanlış Beyin Şekerle Beslenir Bu Kadın Beynini Yıllardır Ne İle Beslemiş?:44:
Meyve Yasak,Bal,Pekmez Yasak Ne Saçmalık Doğal Şeker Olduktan Sonra Neden Zararlı Olsun Hele Kahvaltı Ekmeksiz Nasıl Yapılır
Kadın Uçmuş Yaaa
doğal şeker diyorsunuz ya,beyaz şeker doğal değil mi,şekerpancarından yapılır kendileri,oturup yiyelim bol bol doğal diye zararı yoksa, sadece saf şekeri şeker kaynağı olarak görmek ilginç,meyve yasak değil ayrıca,biz kilo kilo tüketme çılgınlığına sahip olduğumuz için az geliyor olabilir,ekmekte tamamen alışkanlık,makarnayla ekmek yiyen toplumuz,ekmeğin arasına ekmek koyup yemek gibi bir şey.televizyon olayı çok gerekli mi bu arada?
Ben Oturun Bol Bol Yiyin mi Dedim Doğal da Olsa Herşeyin Sınırı Var Kadın Hiç Yemeyin Diyo Şeker Makarnayı Ben Ekmekle Yemem Ama Türklerde Bu Alışkanlık Var Evet Bu Yanlış Televizyon Olayı Gerekli Tabi İzleseydi Haberleri O Dolandırcılık Yöntemini de Öğrenir Hipnotize Olmazdı
Evet ekmeği makarnayı yemeyin diyor,günde 5 km yürüyorsanız ve sağlık probleminiz yoksa da katkısız olmak şartıyla yiyebilirsiniz diyor,biz napıyoruz günde 10 dak. bile yürümezken her öğün yarım ekmeği götürüyoruz,sonrada şeker kalıtsal diyoruz,bu beslenme bu hareketsizlik vücut şeker hastası olmasın da ne yapsın,kanser niye bu kadar arttı acaba,beslenme tarzı yanlış işte,vallahi hanımefendi ben bir yıldır hipoglisemi sorunu yaşıyordum ve her şeyi bildiğini zanneden doktorlar sayesinde daha da kötü olmuştum,çünkü bana 6-8 öğün beslenmemi öneriyorlardı ve şekerim düştükçe düşüyordu,ilaç kullanmama ramak kalmıştı,şimdi karatay tarzı besleniyorum,hipoglisemim yok oldu,sağlıklı beslenme alışkanlıkları edindim ve bu yüzden canan hanım hakkında böyle eleştirilere tepkisiz kalamıyorummaşallah herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi,bu arada televizyon olayına hala takmış durumdayım,ben de izlemiyor sayılırım aslında ve aklıma bile gelmiyor izlemek,çünkü gazete okuyorum,internet var,sayısız araştırmalar,makaleler... televizyondan bazı haber programları ve belgeselleri at geriye bir şey kalmıyor,ki tvnin zararları hakkında bile bir sürü yazı var.
İşlenmemiş DOĞAL Şeker-Un-Tuz Tadımlık da Olsa Yenebilir Tamamen Hayatımızdan Çıkarmamız İmkansız Gibi Birşey Ben Bunu Söylüyorum Kadının Dedikleri Doğru Yada Yanlış Herneyse Kim Uygulayabilir Ömür Boyu Onaylamak Başka Uygulamaya Geçmek Başka Canımız Çektiğinde Az Miktarda Yesek Ölmeyiz Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?