Bal, pekmez yasak değil gerçeğini yiyin piyasaki markalıları yemeyin diyo.. Vücudun ürettiği şeker de beyne fazlasıyla yetiyor.[/QUOTEP
Pekiii Bol Bol Tereyağ Yiyin Diyorda Ekmeksiz Nasıl Yenilecek Öyle Yaa Yok Olmaz Uçmuş Bu Kadın Kim Uygulayabilir Yav Bunun Diyetini Çok Katı Uzun Süremez
ben 6 aydır uyguluyorum evdekilerede uygulatıyorum çokta rahatız ...
tereyağ sadece ekmeğe sürmek içinmi yapılıyor ? ...yumurta ve yemeklerde de kullanılıyor....25o derece ısıya dayanıklı olduğu için trans yağa dönüşmüyor hocanın demek istediği bu ... eskiden tereyağ yeme zeytin yağ yeme kg alırsın diye diye bağırsaklarımızı kuruttular...artık bol yağ tüketiyorum 35 senelik kabızlık olayım geçti, dizlerimin sıvısı bitmişti merdiven ve yokuş çıkmakta zorlanıyordum şimdi çok rahatım, 6 aydır cildime ürün kullanmıyorum canlı ve prüzsüz, eskiden sık sık acıkırken şimdi
EKMEKSİZ 10 saat bile dayanabiliyorum, tatlı hastasıydım yemeklere tatlıyla başlardım açık büfelerde önce tatlıları çeşit çeşit alıp yerdim kg lar arttıkça arttı...karatayı duyduğumda başladım ve 4 ayda 11 kg verdim, tatlı bayramlarda serbest olduğu halde ağzıma sürmedim 6 aydır bir kere bile zararlı bişey yemedim..Demir ve B12 hep düşüktü iğneyle sınıra yaklaşır bırakınca tekrar düşerdi karatay tarzı beslenme ile iğnesiz ilaçsız
demir 58 e
B12 ,,,450 ye çıktı yani sınırın üstüne, bu diyette kibrit kutusu, 100 gram gibi ölçüler yok ,doyana kadar her şey yeniliyor doymadan sofradan kalkmak yok neresi katı bu diyetinnnnn