- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
canan hoca kollesterol ile ilgili tvlerde cesurca ilk kez konuştuğunda biraz araştırıp hemen vazgeçmiştim uygulamaktan zira ekmek yenmiyordu bi diyette.. tatlı bağımlısı değildim, meyve pek sevmezdim ama ekmeksiz edemezdim.. çocukluğumdan beri babam sayesinde ekmek bağımlısı olmuştum ekmek benim için vazgeçilmezdi.. sırf ekmekten ayrılamayacağım için yapmaktan vazgeçtiğim bu diyete bir şans daha vermek istedim.. kk dan topikleri okudum ve yapanların en çok tatlı ve özellikle de meyvede sorun yaşadıklarını okudum.. ben meyveyi sevmezdim, tatlı düşkünlüğüm yoktu regl zamanları dışında.. geriye bir ekmek kalıyordu onundan üstesinden gelirim diyerek başladım ve daha önce neden başlamadığıma çok üzüldüm..
Karatay diyeti sürdürebilir tek diyet, sağlıklı yaşam şekli ve kilo verme yan etkisi.. pakete girmiş, nasıl bir işlemden geçtiğini bilmediğimiz hazır gıdaları yemeyin diyor hoca, bunun neresi yanlış.. yoğurdumu, zeytinimi kendim yapıyorum bunu neresi kötü? ne yediğimi biliyorum.. günde 2 öğün öneriyor hoca.. sünnet de bu şekilde, ortaçağda tıbbın babası ibni sina da "2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır" diyor.. bana da çok makul geliyor aklıma yatıyor..
yapmayan yapmasın bu diyeti ama hocamızı karalamaya kimsenin hakkı yok.. son derece profesyonelce yapılmış, her iyi niyetli insanın başına gelebilecek bir olayı saptıran zihniyeti kınıyorum..
Karatay diyeti sürdürebilir tek diyet, sağlıklı yaşam şekli ve kilo verme yan etkisi.. pakete girmiş, nasıl bir işlemden geçtiğini bilmediğimiz hazır gıdaları yemeyin diyor hoca, bunun neresi yanlış.. yoğurdumu, zeytinimi kendim yapıyorum bunu neresi kötü? ne yediğimi biliyorum.. günde 2 öğün öneriyor hoca.. sünnet de bu şekilde, ortaçağda tıbbın babası ibni sina da "2 öğün sağlık 3 öğün hastalıktır" diyor.. bana da çok makul geliyor aklıma yatıyor..
yapmayan yapmasın bu diyeti ama hocamızı karalamaya kimsenin hakkı yok.. son derece profesyonelce yapılmış, her iyi niyetli insanın başına gelebilecek bir olayı saptıran zihniyeti kınıyorum..