• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay'a ağır eleştiri: Glikozdan yoksun kaldı

Bana Soracak Olursanız Ağır Bi Eleştri Olmamış Hakaret İçerikli Değil Çünkü,Tvler Bas Bas Bağırıyor İnanmayın Diye Sadece Telden Böyle Büyük Bi İddia Halledilirmi Yaa Çok Saf Bi Durum Hele de Karatay Gibi Biri Nasıl İnandı Hayret Ettim Gerçi Kadın Hiç Tv İzlemiyorum Diyor İzleyecek Arkadaş Yoksa Dünyadan Bi Haber Ot Gibi Yaşarsın :ssz:

Gelelim Diyetine; Gerçekten Çok Ağır Ve Bana Göre Yanlış Beyin Şekerle Beslenir Bu Kadın Beynini Yıllardır Ne İle Beslemiş?:44:

Meyve Yasak,Bal,Pekmez Yasak Ne Saçmalık Doğal Şeker Olduktan Sonra Neden Zararlı Olsun Hele Kahvaltı Ekmeksiz Nasıl Yapılır :50:

Kadın Uçmuş Yaaa

Bal, pekmez yasak değil gerçeğini yiyin piyasaki markalıları yemeyin diyo.. Vücudun ürettiği şeker de beyne fazlasıyla yetiyor.

Canan hanım bence çok temiz kalpli bir insan. Bunun aptallıkla falan ilgisi yok. Kötülük beklememiş. Hele ki kendisi tanınan biri oldugu için ona yapılacagını düşünmemiştir. Bir insanın mesleğiyle başından geçen talihsiz olayı karşı karşıya getirmek nasıl bir ayıptır.

Çogu kardiyoloji uzmanı karatay diyetini saglıksız buluyor. Özellikle kalp hastaları için. Babamın kardiyologu yumurtayı haftada 2 defa izin veriyo. Karatay diyeti için de protein olayını abartmadan yap diyor. Dışardan şeker almamamın mantıklı oldugunu fakat kalp hastalarının o kadar çok yumurta ve tereyag yememesi gerektiğini söylüyor.

Hayatım boyunca şekerden, tatlıdan, tatlı meyvelerden nefret ettim. Hiçbir zaman kilolu olmadım. (Evlilik sonrası süreç dışında :) ) Küçüklüğümden beri en sevdiğim meyve limondur. :) Ya da yeşil elma, yeşil erik.. Çayıma şeker atmam. Bunun için kendimi sıkmıyorum böyle seviyorum.

Hayatımın hiçbir döneminde şeker ihtiyacı, kansızlık gibi şeyler yaşamadım. Mühendislik alanında doktora yapıyorum. Zekam da düşük değildir heralde. :P bu arada karatay da kaç yaşında ne kadar fit, aklı başında konuşan bir kadın. Çayına 3 kaşık şeker atan löp löp etli ananemi düşündüm de.... :)

Bal, pekmez yasak değil gerçeğini yiyin piyasaki markalıları yemeyin diyo.. Vücudun ürettiği şeker de beyne fazlasıyla yetiyor.[/QUOTEP

Pekiii Bol Bol Tereyağ Yiyin Diyorda Ekmeksiz Nasıl Yenilecek Öyle Yaa Yok Olmaz Uçmuş Bu Kadın Kim Uygulayabilir Yav Bunun Diyetini Çok Katı Uzun Süremez :19:

Karatay diyetiyle 10 kilodan fazla kilo verdim. Bu süreçte sürekli yeme ihtiyacı duyan, çantasında kesme şeker taşıyan ben, 5 saat bir şey yemeden gayet sağlıklı bir şekilde günüme devam etmeye başladım. Kan değerlerim yükseldi. Zaten kadın tereyağ serbest derken şöyle iki parmak kalınlığında sıcak ekmek dilimine sür ye demiyor ki. Margarin yeme doğal tereyağ ye diyor. Neyse ne desem boş. Uçmuş bu kadın yaaa demek daha kolay.
Hepimiz insanız, profesör olmuş birinin böyle tuzağa düşmesini garipsiyoruz ama maalesef karşıdakiler daha profesörmüş.
Benim ablam bir kaç yıl önce böyle bir tuzağa düşen bir kişeye çok kızmıştı; "Bilmiyor musun haberlerde söylüyorlar, mesajla polis uyarıyor nasıl düşersin bu tazağa" demişti. Kısa bir süre sonra kendisi tuzağa düştü. Acayip korkutmuşlar, oğullarından birinin ismini bile vermişler.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin..

Kadincagizin basireti baglanmis, olayin ciddiyeti oyle basarili yurutulmus ki korku algisi, mantigi devre disi birakmis.Gunumuzde dolandiricilar oyunculukda oscar alacak turden islere imza atiyorlar.Ne yapalim boyle bir zamanda dunyaya geldik.
Hepimizin basina gelmistir, basiret baglanmasi turunden olaylar, ucuza atlattiklarimiz ve icimizde kalanlar:))
Karatayin talihsizligi, herkesin bunu duymasi oldu.Halkin duymasi her haberi magazinsel olarak algilayanlara malzeme cikarmis.
Hakkini yememek lagzim;espiride acikcasi guzel oturmus.Malumunuz diyette cok asiriya gidenlerde; algida azalma, beyin fonksiyonlarinin yeterince calismamasi, unutkanlik vs. yan etkiler cok fazla.Ben demiyorum uzmanlar da bunu soyluyor, herseyin olculusu vucudumuza kafidir.
Cok bos bir espiri diyemiyecegim.

Hepimizin basina gelebilir.Aman dikkat edelim; hayatini cesitli cakalliklarla yuruten onursuz ve haysiyetsiz bol ulkemizde.
Bos bulunmaya gelinmez, Allah hepimizi dolandiricilardan korusun...

Son düzenleme:
bence pek ağır bir eleştiri olmamış,uzmanlık alanıyla ilgili bir yorumda bulunmuş.
tabii ki gaflet anına gelebilir olabilri böyle şeyler ama yine de bana çok mantıklı geldi yorumu..yani tıbbi bir açıklaması var sonuçta ..

bence de her insanın başına gelebilir,kendisi kardiyoloji ve iç hastalıkları uzmanı,beslenme konusunda yorum yapması normal,kafası çalışmıyordu da nasıl prof. oldu diye de sormadan edemiyor insan,şeker zekayı arttırıyorsa kilo kilo yiyelim öyleyse,kaldı ki karatay diyeti sıfır karbonhidrat değil,bu mümkün değil zaten.

Bana Soracak Olursanız Ağır Bi Eleştri Olmamış Hakaret İçerikli Değil Çünkü,Tvler Bas Bas Bağırıyor İnanmayın Diye Sadece Telden Böyle Büyük Bi İddia Halledilirmi Yaa Çok Saf Bi Durum Hele de Karatay Gibi Biri Nasıl İnandı Hayret Ettim Gerçi Kadın Hiç Tv İzlemiyorum Diyor İzleyecek Arkadaş Yoksa Dünyadan Bi Haber Ot Gibi Yaşarsın :ssz:

Gelelim Diyetine; Gerçekten Çok Ağır Ve Bana Göre Yanlış Beyin Şekerle Beslenir Bu Kadın Beynini Yıllardır Ne İle Beslemiş?:44:

Meyve Yasak,Bal,Pekmez Yasak Ne Saçmalık Doğal Şeker Olduktan Sonra Neden Zararlı Olsun Hele Kahvaltı Ekmeksiz Nasıl Yapılır :50:

Kadın Uçmuş Yaaa

doğal şeker diyorsunuz ya,beyaz şeker doğal değil mi,şekerpancarından yapılır kendileri,oturup yiyelim bol bol doğal diye zararı yoksa, sadece saf şekeri şeker kaynağı olarak görmek ilginç,meyve yasak değil ayrıca,biz kilo kilo tüketme çılgınlığına sahip olduğumuz için az geliyor olabilir,ekmekte tamamen alışkanlık,makarnayla ekmek yiyen toplumuz,ekmeğin arasına ekmek koyup yemek gibi bir şey.televizyon olayı çok gerekli mi bu arada?

doğal şeker diyorsunuz ya,beyaz şeker doğal değil mi,şekerpancarından yapılır kendileri,oturup yiyelim bol bol doğal diye zararı yoksa, sadece saf şekeri şeker kaynağı olarak görmek ilginç,meyve yasak değil ayrıca,biz kilo kilo tüketme çılgınlığına sahip olduğumuz için az geliyor olabilir,ekmekte tamamen alışkanlık,makarnayla ekmek yiyen toplumuz,ekmeğin arasına ekmek koyup yemek gibi bir şey.televizyon olayı çok gerekli mi bu arada?

Ben Oturun Bol Bol Yiyin mi Dedim Doğal da Olsa Herşeyin Sınırı Var Kadın Hiç Yemeyin Diyo Şeker Makarnayı Ben Ekmekle Yemem Ama Türklerde Bu Alışkanlık Var Evet Bu Yanlış Televizyon Olayı Gerekli Tabi İzleseydi Haberleri O Dolandırcılık Yöntemini de Öğrenir Hipnotize Olmazdı :1:

Ben Oturun Bol Bol Yiyin mi Dedim Doğal da Olsa Herşeyin Sınırı Var Kadın Hiç Yemeyin Diyo Şeker Makarnayı Ben Ekmekle Yemem Ama Türklerde Bu Alışkanlık Var Evet Bu Yanlış Televizyon Olayı Gerekli Tabi İzleseydi Haberleri O Dolandırcılık Yöntemini de Öğrenir Hipnotize Olmazdı :1:

Evet ekmeği makarnayı yemeyin diyor,günde 5 km yürüyorsanız ve sağlık probleminiz yoksa da katkısız olmak şartıyla yiyebilirsiniz diyor,biz napıyoruz günde 10 dak. bile yürümezken her öğün yarım ekmeği götürüyoruz,sonrada şeker kalıtsal diyoruz,bu beslenme bu hareketsizlik vücut şeker hastası olmasın da ne yapsın,kanser niye bu kadar arttı acaba,beslenme tarzı yanlış işte,vallahi hanımefendi ben bir yıldır hipoglisemi sorunu yaşıyordum ve her şeyi bildiğini zanneden doktorlar sayesinde daha da kötü olmuştum,çünkü bana 6-8 öğün beslenmemi öneriyorlardı ve şekerim düştükçe düşüyordu,ilaç kullanmama ramak kalmıştı,şimdi karatay tarzı besleniyorum,hipoglisemim yok oldu,sağlıklı beslenme alışkanlıkları edindim ve bu yüzden canan hanım hakkında böyle eleştirilere tepkisiz kalamıyorum:20:maşallah herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi,bu arada televizyon olayına hala takmış durumdayım,ben de izlemiyor sayılırım aslında ve aklıma bile gelmiyor izlemek,çünkü gazete okuyorum,internet var,sayısız araştırmalar,makaleler... televizyondan bazı haber programları ve belgeselleri at geriye bir şey kalmıyor,ki tvnin zararları hakkında bile bir sürü yazı var.

Evet ekmeği makarnayı yemeyin diyor,günde 5 km yürüyorsanız ve sağlık probleminiz yoksa da katkısız olmak şartıyla yiyebilirsiniz diyor,biz napıyoruz günde 10 dak. bile yürümezken her öğün yarım ekmeği götürüyoruz,sonrada şeker kalıtsal diyoruz,bu beslenme bu hareketsizlik vücut şeker hastası olmasın da ne yapsın,kanser niye bu kadar arttı acaba,beslenme tarzı yanlış işte,vallahi hanımefendi ben bir yıldır hipoglisemi sorunu yaşıyordum ve her şeyi bildiğini zanneden doktorlar sayesinde daha da kötü olmuştum,çünkü bana 6-8 öğün beslenmemi öneriyorlardı ve şekerim düştükçe düşüyordu,ilaç kullanmama ramak kalmıştı,şimdi karatay tarzı besleniyorum,hipoglisemim yok oldu,sağlıklı beslenme alışkanlıkları edindim ve bu yüzden canan hanım hakkında böyle eleştirilere tepkisiz kalamıyorum:20:maşallah herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi,bu arada televizyon olayına hala takmış durumdayım,ben de izlemiyor sayılırım aslında ve aklıma bile gelmiyor izlemek,çünkü gazete okuyorum,internet var,sayısız araştırmalar,makaleler... televizyondan bazı haber programları ve belgeselleri at geriye bir şey kalmıyor,ki tvnin zararları hakkında bile bir sürü yazı var.

Canan Nette de Gezinmiyor Gazete de Okumuyor Olmalı Yoksa Bu Kadar Dolandırıcılık Yöntemine Fransız Kalmasının Başka Açıklaması Varmı :19: Valla Şunu Söyleyim Haftanın En Az Diyorum 3 Günü Günde 2 Saat Yürüyorum O Dediğin Yanlış Beslenme Tarzı Bende Yok 10 Dk Yürümekten Aciz İnsanlara Gerçekten Bende Kızıyorum :36: Ama Canan Hanım da Fazla Uçuk Kabul Edin Yani Uzun Süre Uygulamak Zor

Ekmek yemeden ya da şeker yemeden yaşanmaz gibi bir argumana sığınıyorsanız yanılıyorsunuz...........zira damak tadı biz çocukken oluşur........çikolatalar bisküviler boşa icat edilmedi
Ot gibi yaşadığını iddia etmek çok saygısızca.......kadın kendini bilime vermiş

canan karatay'dan sonra deprem prof. halit demir'de aynı yöntemle dolandırıldı.o da mı uçmuş,onunda mı glikoz eksikliği varmış:31:

Son düzenleme:
Herşeyden Yerli Yerinde Tüketmek Lazım Tuz-Şeker-Un-Sıvıyağları Hepsini Tamamen Hayatımızdan Nasıl Çıkaralım Hadi Çıkardık Uzun Süre Nasıl Devam Ettirelim Canım El İnsaf Yaaa Ölümlü Dünyada Bu Kadar Katı Olmaya Gerek Yok Madem Öyle Allah Bunları Niye Yarattı Yahu :19:

alkol, sigara Allah niye yarattı tüketelim çaya katar gibi her gün azar azar kararında oldu canım :27:

British Medical Journal’de yayınlanan bir raporda aynen şöyle deniliyor: “Şeker; tütün kadar tehlikeli, zarar verici ve bağımlılık yapıcı olduğu için uyuşturucu sınıfına sokulmalıdır!” Halit Kakınç'ın yazısından

Alkol Sigara Başka Yav Ben Yiyecekten Bahsediyorum :27: Hiç mi Canınız Çekmiyor Çikolata-Pasta-Hamur İşleri V.s. Ömür Boyu Yemiyormusunuz Gerçekten :37:

Canan Karatay'ın ben de söylediği çoğu şeye katılmıyorum, aileme, çevremdekilere önerilerini de uygulatmam ama bu görüşlerinin saygın bir bilim insanının görüşleri olduğu gerçeğini değiştirmez. Demek ki, kendi bilimsel araştırma ve denemeleri ona bu sonuçları veriyor. Bize koskoca profesörü bu konuda eleştirmek düşmez. Lakin, glikoz eksikliği konusunda katılıyorum. Bu tür halüsinasyon durumları ve hatırlanmayan bağdaşımlar yaratabiliyor. Umarım bundan sonra her sabah bir kaşık bal yer artık kendisi. :)

Son düzenleme:
aynı mentaliteyle zehirli mantarı da allah yarattı deyip yemeniz gerekir.......rafine edilmiş şekerleri de ağaçtan toplamıyoruz saf glukoz ve fruktoz fabrikasyon ürünü yani işlenmiş gıdadır
bu arada sürekli tatlı yeme alışkanlığı olanların hücreleri var olan glukozu okumuyor çünkü insülin direnci gelişmiştir.......çayınıza sürekli şeker atıp içiyorsanız yorgun bitkin ve güçsüz bir insan olursunuz
ha ben yiyor muyum ....evet yiyorum çünkü damak zevkim şeker yememi emrediyor ama zararlı.....kanser hücrelerinin sadece şekerle beslendiğini bulan insan nobel tıp ödülünü aldı

İşlenmemiş DOĞAL Şeker-Un-Tuz Tadımlık da Olsa Yenebilir Tamamen Hayatımızdan Çıkarmamız İmkansız Gibi Birşey Ben Bunu Söylüyorum Kadının Dedikleri Doğru Yada Yanlış Herneyse Kim Uygulayabilir Ömür Boyu Onaylamak Başka Uygulamaya Geçmek Başka Canımız Çektiğinde Az Miktarda Yesek Ölmeyiz Yani :19:

İşlenmemiş DOĞAL Şeker-Un-Tuz Tadımlık da Olsa Yenebilir Tamamen Hayatımızdan Çıkarmamız İmkansız Gibi Birşey Ben Bunu Söylüyorum Kadının Dedikleri Doğru Yada Yanlış Herneyse Kim Uygulayabilir Ömür Boyu Onaylamak Başka Uygulamaya Geçmek Başka Canımız Çektiğinde Az Miktarda Yesek Ölmeyiz Yani :19:

nefsini köreltmezsen benim gibi kendini bir anda pastanede bulabilirsin...........abartı olmadığı sürece sıfır şeker çok anlamsız

Şeker eroindir. Başka açıklaması yok bunun. Ve biz bunun bağımlısıyız. Bırakmamız imkansız kan şekerimizi ne yazık ki buna alıştırdık. bu yüzden şeker, kalp, yüksek tansiyon yakamızı bırakmıyor.

Bundan yüz yıl önce şeker pancarından şeker pancarından şeker üretilmiyordu. Kimse de tadını bilmediği için ihtiyaç duymuyordu. Şekere vücudumuzun değil de beynimizin ihtiyacı var. O tadı bırakmak gerçekten imkansız. Yoksa insan vücudu meyvelerden aldığı şekerle milyonlarca yıldır yaşamış. Son yüzyılda üretimi yapılan bir yiyeceği baş tacı etmek niyedir?

Şu an kaynak gösteremicem ama bulunca buraya eklicem aklımda bulunsun. Bir makalede okudum. Şekerin az bulunduğu zamanlarda insanlar kafa olmak için şeker yiyomuş. ciddi ciddi eroin yani. Kan şekeri birden tavan yaptığı için vücut sarsılıyomuş baş dönmesi ve uyuşukluk hali yapıyomuiş. Biz artık vücudumuzu bu eroine alıştırdığımız için şeker almadığımızda beynimiz bize oyunlar oynuyor. Kan şekerim düştü, başım dönüyor, halsizim vs vs.. Halbuki buna bir süre katlanılsa eski dengeyi yeniden bulmaya başlıyorsunuz.

İhtiyacımız olan şekeri meyve sebze ve tahıllardan fazlasıyla alıyoruz bugün. Canan hocayı eleştirmeye gerek yok kadın bilimsel verilere dayanarak konuşuyor. kafadan atmıyor.

Ekmek yemeği ilk bıraktığımda gerçekten çok zorlandım. Ama aylardır ağzıma sebze yemeği falan yerken veya kahvaltıda ekmek sürmüyorum. Artık hiç aramıyorum.

Ayrıca bugün kaç tane şehirli çocuk kendi isteğiyle meyve yiyodur? Çünkü şekere o kadar alıştırdık ki çocukları meyvenin şekeri az geliyor ihtiyaç duymuyor. Çikolatalar dururken, meyve bir hiç..

Back