Dedigine gore lahmacun hamuru ve ekmek hamuru ayni degil, icinde (gormedigimiz) kiyma var, sogan var yaninda bol salata ile yenmesi gerekiyor. Boylece glisemik indexi dusuyor.
Can boğazdan çıkar yi yi
bende çok az yerim ama neden yemiyorsun canım tam buğday mis gibiaylardır ekmek yemiyordum bugün moralim bozuktu yiyeyim dedim, gram zevk almadım, yesem ne yemesem ne, ağzımda gevelediğim tatsız bişeynerde çocukluğumun ekmek banmalı zevkleri
kadın çok yaşlanmış ne yese fayda etmez bu saatten sonraYarasin hocaya.. Yedikçe sağlıklı düşünmeye başlar belki.
Bu insanlar çok fena yayiyen var yiyemeyen var yav midenin içinide çekicekler yakında
yok canım zaten ekmekle aram yok zaten ama yiyince çok şişiriyor insanı o yüzden yemeyince daha iyi hissediyorumbende çok az yerim ama neden yemiyorsun canım tam buğday mis gibi
Hangi tuz o sofra tuzu mu.
ay o konuda da paranoyak ettiler kaya tuzu alıyorum artık, akar akar akar meğer sakatmış, akmayanı makbulmüş
Kızlar itiraf ediyorm evimde kaya tuzu var. Misafir gelince onu çıkarıyorum. Ama kendim yerken şakır şakır akacak o tuzluk. Akşam limon krizim tutuyom limonun üstüne tuzu döküp yiyiorm
Tuza saldiriyorsan mineral eksikligin vardir.
Kaya tuzunda 80 kusur mineral var. Oteki tuza bakma bile.
kahvaltıda yiyorum chesscim 2 dilim yerim,sen zayıfmısın pekiyok canım zaten ekmekle aram yok zaten ama yiyince çok şişiriyor insanı o yüzden yemeyince daha iyi hissediyorum
kahvaltıda yiyorum chesscim 2 dilim yerim,sen zayıfmısın peki
Ciddi mi diyosun benim kan tahlillerim hep iyi çıkıyo. niye bu kadar aş eriyoeum bilmiyorum
maaşallah evet idealsin süpervalla bilmiyorum ki canım ideal kilomdayım galiba 165 e 59
Benimki de iyi cikiyor, ek vitamin aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?