- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz zafiyet geçirene kadar yiyen bir milletiz, tüm gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeğinde acısını 4 çeşit yemek yiyerek çıkaranlarımız var.valla arkadaşlar bazı mantıksızlıklar olsa da piyasadaki 6 öğün beslenin her öğüne bir dilim ekmek diyen diyetisyenlerden daha iyi valla, insan 6 öğün yiyince aklı fikri yemekte oluyo zaten, iki öğün en güzeli
Biz zafiyet geçirene kadar yiyen bir milletiz, tüm gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeğinde acısını 4 çeşit yemek yiyerek çıkaranlarımız var.
Ne oluyor mide ve vücut, yediği herşeyi olduğu gibi yağa çeviriyor
Çok diyet şekli var, işe yarıyorlar mı verilen kilolar sonrasında birkaç misliyle geri alınıyor mu yoksa verilen kilo muhafaza ediliyor mu bilmiyorum ama kilo biraz genetik faktörlere, metabolizmaya bağlı, geri kalan kısmıysa beslenme alışkanlıklarımızla alakalı.
Beslenme alışkanlıklarımızı değiştirip yemek için yaşamak değil de yaşayacak kadar yememiz yeterli.
Bak sor şimdi burada yazan evli hatunlara akşam yemeği için en az 3 çeşit yemek yapmışlardır
Tek çeşit pişmez çoğu evde, halbuki tek çeşitle doyar mide, sofraya ne kadar çok çeşit koyarsan o kadar çok yeme isteği tetikleniyor.
Biz zafiyet geçirene kadar yiyen bir milletiz, tüm gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeğinde acısını 4 çeşit yemek yiyerek çıkaranlarımız var.
Ne oluyor mide ve vücut, yediği herşeyi olduğu gibi yağa çeviriyor
Çok diyet şekli var, işe yarıyorlar mı verilen kilolar sonrasında birkaç misliyle geri alınıyor mu yoksa verilen kilo muhafaza ediliyor mu bilmiyorum ama kilo biraz genetik faktörlere, metabolizmaya bağlı, geri kalan kısmıysa beslenme alışkanlıklarımızla alakalı.
Beslenme alışkanlıklarımızı değiştirip yemek için yaşamak değil de yaşayacak kadar yememiz yeterli.
Bak sor şimdi burada yazan evli hatunlara akşam yemeği için en az 3 çeşit yemek yapmışlardır
Tek çeşit pişmez çoğu evde, halbuki tek çeşitle doyar mide, sofraya ne kadar çok çeşit koyarsan o kadar çok yeme isteği tetikleniyor.
Iyice Sasirdi bu kadin
Yumurta da kirak mi cayin icine teyze
Caya tereyağı koyun demedi aslında. Orta Asya'da eskiden Turkler böyle yapıyormuş dedi. Bayiliyorlar bu kadinin laflarini carpitmayaTamam eski kültürdenmiş falan ama yok çaya tereyağ koyup ne çayımı, ne tereyağını murdar edemem
Tereyağını balla yesem, çayı kıtlama içsem olur mu
Sen dene bi memnun kalırsan bende başlıyım
Tereyagindan baska yag yemeyen dedem gecen yil 105 yasinda rahmetli oldu. Ona gore tevellut daha eskiydi hatta 110 yasinda oldugunu iddia ederdi. Dogal tereyağının zararı olacağını düşünmüyorum ben de.İlaç sektörlerinin ve sağlık konusundaki tüm tüccarların korkulu rüyası olarak görüyorum..
Yıllarca herkesin yasaklayıp ambargo koyduğu tereyağı o kadarda kötü olamaz diye düşünüyorum.
Bizim yaşlılarımız hep tereyağı deyince esas duruşa geçerler.
Hadi kolay gelsin. Her sey iyi guzel de epey masraflı bu is.Valla daha simdiden bi süzülme oldu bende Baslaa baslaa
Hadi kolay gelsin. Her sey iyi guzel de epey masraflı bu is.
Benim dedem de 80 yaşında. Kahvaltıda çatal çatal götürür tereyağı bal ikilisini. Benim çıkarken yorulup asansör kullandığım 5 katı yürüyerek çıkıyor adam. Acamadığım kavanozların kurtarıcısıTereyagindan baska yag yemeyen dedem gecen yil 105 yasinda rahmetli oldu. Ona gore tevellut daha eskiydi hatta 110 yasinda oldugunu iddia ederdi. Dogal tereyağının zararı olacağını düşünmüyorum ben de.
Benim dedem de 80 yaşında. Kahvaltıda çatal çatal götürür tereyağı bal ikilisini. Benim çıkarken yorulup asansör kullandığım 5 katı yürüyerek çıkıyor adam. Acamadığım kavanozların kurtarıcısı