Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gunde iki ogun yemek yetiyor. Ben oyle yapıyorum.Bu kadar hırs yapmanıza gerek yok.Ben öyle düşünüyorum.
Daha önce günde 2 öğün yemek yeter ,ara besinlere gerek yok falan filan bunun gibi birçok açıklamasını duymuştum.
Amma hırs yaptınız ,yavaş sakin olun.
bu da bize türk filmlerinden araz kalanlardan
yönetici illaki ağır oturaklı olmalı, kilocada öyle olmalı![]()
bu da bize türk filmlerinden araz kalanlardan
yönetici illaki ağır oturaklı olmalı, kilocada öyle olmalı![]()
ayMune sen diyet bölümlerinde gezme yerler valla, 40 kilo bişeysin tatlısız yapamam diyo ya
valla eskiden ben de ye ye kilo almıyordum ama yaş kemale ermeye başlayınca dikkat etmeye başladım, kiloda bana hiç yakışmıyo nımıssız![]()
Mune 40 kilo musun? Ben balik etli hayal etmistim . :)
bir mune nasıl 40 kilo olabilir ya![]()
Mune nedense ben de balık etli düşünmüştüm.
Belli bir otoriteden olabilir mi ki??
Bir açıklık getirsen bu konuya da merakımızı yensek.![]()
Şahsen ben de öyle hayal ediyordum hep. 40 kilo xs falan hiç beklemem :)
Mune ben seni hep citi piti naif hayal etmistim :Admineyağçekensmiley:
Valla ne yalan soyleyeyim ben de Muneyi kendim gibi balik etli falan sanıyordum![]()
Tebrik ederim.Evet gunde iki ogun yemek yetiyor. Ben oyle yapıyorum.
Aslında dogru şeyleri yersen yetebiliyor. Surda 3 ay oncesine kadar Karatayin bas dusmani bendimTebrik ederim.Keşke bana da yetebilse.
![]()
Kilo vermeye yardımcı oluyor mu peki?Aslında dogru şeyleri yersen yetebiliyor. Surda 3 ay oncesine kadar Karatayin bas dusmani bendimSonra ya bi deneyeyim dedim hayatimda yaptigim en kolay diyet. Aslinda diyet degil beslenme sekli. Ilk kez ogunler arasindaki saatleri saymıyorum
Olmaz mi ben hem bu kadar yiyip hem nasil kilo vericem diyodum. Ilk hafta 3 kilo verdim. Uc ayda toplam 12 kilo verdim. Spor yapmiyorum ama emziriyorum . Emzirmek de col kalori harciyor ama spor yapsam iyi olacak.Kilo vermeye yardımcı oluyor mu peki?
Neler değiştirdin hayatında peki?ben diyet listelerini sevmiyorum.Aslında dogru şeyleri yersen yetebiliyor. Surda 3 ay oncesine kadar Karatayin bas dusmani bendimSonra ya bi deneyeyim dedim hayatimda yaptigim en kolay diyet. Aslinda diyet degil beslenme sekli. Ilk kez ogunler arasindaki saatleri saymıyorum
Neler değiştirdin hayatında peki?ben diyet listelerini sevmiyorum.
Ama genel anlamda sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Bu bir hayat şeklidir aslında ve geleceğe yatırımdır.
Mesela ekmeğin vucuda katkısı hiç yok, hafta sonu kahvaltıda yiyorum bir tek.
Eve giren ürünlere özen gösteriyorum. Kızartma türü kalori bombası kalp damar düşmanı şeyleri yapmıyorum.
Genelde otçul damak tadını hakim kılmaya çalışıyorum evde gibi..
İnek örneğini beğendim ama inekle insan metabolizmasını hangi bilim insanı bir tutabilir ki? bu da ayrı tartışma konusu.Ekmegi tamamen kestim. Tatliyi da cok nadir (aslinda hic yememek gerekiyor ama emziriyorum canim cekince yiyorum ama yanlis) yiyorum.
Icine un seker girmis hicbir seyi yemiyorum. Islenmis hicbir gida yemiyorum. Mesela salca dahil. Yazin salcayi kendim yaptim. Karatayda glisemik indeksi 15 30 arasiydi sanirim tam hatırlamıyorum bunlari yemek serbest. Diledigin kadar yiyebilirsin. Muhim olan sofradan tamamen doyarak kalkman eger tamamen doyarsan glisemik indeksi dusuk gidalarla acikman 7 - 8 saati buluyor.
Aksam 8 den sonra yemegi kesmelisin. Bir de leptin salgilanmasi mühim yemek yedikten 4 saat sonra salgilanmaya başlıyor. Sakiz dahi cignememek lazim ama.
Bir de otcul olmak değil. Et yiyebilirsin. Sebze de. Mesela ot yiyip yag deposu olan inekleri ornek verir karatay hep. Yemeklerde sadece zeytinyagi (soguk sıkım olmasi tercihi) ya da tereyqgi kullanacaksin. Benim.insulin direncim bu sekilde beslenerek düştü. Ve ben resmen dusmandim Karataya.Ama sagligima kavusmaya basladim cok şükür
İnek örneğini beğendim ama inekle insan metabolizmasını hangi bilim insanı bir tutabilir ki? bu da ayrı tartışma konusu.
Bir kere otçul beslenme etçilden her zaman daha sağlıklıdır.
Bitkilerde kolesterol denen illet sıfırdır. Ben zaman zaman kan verip kendi değerlerimi takip ederim.
Böyle bir dönemde bir kere kolesterolüm normal sınırın üstünde çıkmıştı. 10-15 gün kadar hayvansal gıdaları minimize ettim ve değerim normale indi.
Ben vegan değilim ama olmak da isterdim hani.
Hayvansal gıdalardan kastım ağır kırmızı et mesela. Yoksa süt, peynir, yumurta falan vazgeçilmezim. Yine de vegan olmak isterdim. Belki zamanla.
Ekmek konusunda hem fikirim. 8 den sonra bir şey yemesek iyi de ben eve 7,30 da giren biri olarak o saatten sonra başlıyor bizim ev ikramları.![]()
Bir de yag yemezseniz zayiflayamazsiniz diyor. Sabah kahvaltidan once iki yemek kasigi soguk sıkım zeytinyağı yiyorum. Zeytin ustune dokuyorum salatalarim yemeklerim bol yagli oluyor. Diyetisyene de gidiyorum yag olcumu icin verdigim 12 kilonun 10 u yagdan gitti.İnek örneğini beğendim ama inekle insan metabolizmasını hangi bilim insanı bir tutabilir ki? bu da ayrı tartışma konusu.
Bir kere otçul beslenme etçilden her zaman daha sağlıklıdır.
Bitkilerde kolesterol denen illet sıfırdır. Ben zaman zaman kan verip kendi değerlerimi takip ederim.
Böyle bir dönemde bir kere kolesterolüm normal sınırın üstünde çıkmıştı. 10-15 gün kadar hayvansal gıdaları minimize ettim ve değerim normale indi.
Ben vegan değilim ama olmak da isterdim hani.
Hayvansal gıdalardan kastım ağır kırmızı et mesela. Yoksa süt, peynir, yumurta falan vazgeçilmezim. Yine de vegan olmak isterdim. Belki zamanla.
Ekmek konusunda hem fikirim. 8 den sonra bir şey yemesek iyi de ben eve 7,30 da giren biri olarak o saatten sonra başlıyor bizim ev ikramları.![]()
Bir de yag yemezseniz zayiflayamazsiniz diyor. Sabah kahvaltidan once iki yemek kasigi soguk sıkım zeytinyağı yiyorum. Zeytin ustune dokuyorum salatalarim yemeklerim bol yagli oluyor. Diyetisyene de gidiyorum yag olcumu icin verdigim 12 kilonun 10 u yagdan gitti.