• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay, şefi soru sorduğuna pişman etti

Ya her seyi gectim de , menemen gibi harika bir yiyecek ekmegi banmadan nasi yenilir yaa :KK53:

işte sorun orda başlıyor ve menemen ayçiçek yağı ile güzel oluyor, zeytinyağı ile aynı etki yaratılamıyor:confused::confused:

işte hep bunlar çocukluk:KK53:

İnsanlar cevizi, bademi, fındığı nasıl alsın? Evet bunlar yenmeli ama maaşlar kuş kadarken imkansız.
Kızartma, çikolata, ekmek, mantı, Allah ne verdiyse yiyorum ama bu demek değil ki sağlıksız besleniyorum, yeşillik sofradan hiç eksik olmaz, 3 çeşit yemeyiz tek çeşit yeriz, meyve sebze çok tüketiriz, katı yağ kullanmıyoruz, gerçek Tereyağ hariç ve herşeyi saf zeytinyağıyla pişiririz, valla süper yerim, yiyipte formda kalanlardanım, hergün düzenli yürüyüşümde var daha ne olsun.

Ne kadar ayıp ya bu şekilde kadını rencide etmeye hakkı yok.
Karaciğerin yağ bağlamış belli oluyor bu göbekle bulgur yemeyin falan.
Koskoca kadına yakışıyor mu bu laflar.

İnsanlar cevizi, bademi, fındığı nasıl alsın? Evet bunlar yenmeli ama maaşlar kuş kadarken imkansız.
Kızartma, çikolata, ekmek, mantı, Allah ne verdiyse yiyorum ama bu demek değil ki sağlıksız besleniyorum, yeşillik sofradan hiç eksik olmaz, 3 çeşit yemeyiz tek çeşit yeriz, meyve sebze çok tüketiriz, katı yağ kullanmıyoruz, gerçek Tereyağ hariç ve herşeyi saf zeytinyağıyla pişiririz, valla süper yerim, yiyipte formda kalanlardanım, hergün düzenli yürüyüşümde var daha ne olsun.

Geçenlerde ne olduğunu şu an hatırlamıyorum ama bir konuda daha "eneee aynı been" demiştim yazdıklarına. Buna da didim. Mune benim yıllar önce kaybolan ablam mısın yaksa? :KK53:

Yapmıyorum kek borek canim. Istiyor tabi "kızım bana yasak ben diyet yapiyorum benim guzel zayif bi anne olmami istemez misin?:KK53:" diyorum. Cok şükür tamam diyor küçük cunku kandirabiliyorum. Pilav makarna hic yapmıyorum. Pilav vok seviyor o yuzden görürse muhakkak yer

ne güzel işte küçükten alıştırma fırsatını hiç şeker tatdırmamak lazımda büyüklerle biraz zor, anneannesinin hemen elinde çikolata sevgi göstergesi olarak. benim ki büyüdü tabii beni dinlemiyor bu konuda, sadece market içeceklerinden ve ıvır zıvırından uzak tutsam o da yetecek ama çok seviyor malesef

o lafları bana söylese ben alınmazdım ya, zaten kalkıpta o soruyu sormazdım, daha önceki programlarını bildiğim için fırça yiyeceğimi bilirdim yani:KK53:. Şef sunucu değil orda hiç mi bi kitabını okumamış, programını seyretmemiş, sorcak başka bişey bulabilirdi, illa bişey sorcaksa

bırı bu kadına bukadar sinir stresın saglıga zararlı oldugunu soylesın...
sadece ekmek degıl zehır ekmek yemıs kadar kendını zehırlıyor bu sinir stresle yazık...

Bir de bu kadın diyor ki: benim evimde çay şekeri gibi şeyler bulunmaz.

Sevgili Ayşe Arman soruyor: eee misafir gelirse…

Karatay: o zaman komşudan istiyorum. İstediğim zaman anlıyorlar ki misafirim var. Ben de şekerin yerine onlara köy yumurtası, köy tavuğu veriyorum.

Şimdi bunu okuduktan sonra aklıma takılanlar:

1.) Misafir için bile olsa 1 kg alıp kenara koysan ne olacak da milletin kapısını çalıp şeker istiyorsun.

2.) Sözüm ona organik tavuğun kilosu 20-25TL Migros’ta. Organik köy yumurtası falan dedin mi organik pazara gidip bizim pazardaki 1TL lik havuca 5TL vermek demek. Bizim fabrikada biri kendi tavuklarından biri kendi kesip, tüylerinden temizleyip getirip 50TL ye satmıştı…

Ya Canan Sultanım Karatay’ım orta direk nereden bulsun bu kadar parayı Allah’ını seversen bir de buna çare bul.

Karatay: o zaman komşudan istiyorum. İstediğim zaman anlıyorlar ki misafirim var. Ben de şekerin yerine onlara köy yumurtası, köy tavuğu veriyorum.

1.) Misafir için bile olsa 1 kg alıp kenara koysan ne olacak da milletin kapısını çalıp şeker istiyorsun.

2.) Sözüm ona organik tavuğun kilosu 20-25TL Migros’ta. Organik köy yumurtası falan dedin mi organik pazara gidip bizim pazardaki 1TL lik havuca 5TL vermek demek. Bizim fabrikada biri kendi tavuklarından biri kendi kesip, tüylerinden temizleyip getirip 50TL ye satmıştı…

Ya Canan Sultanım Karatay’ım orta direk nereden bulsun bu kadar parayı Allah’ını seversen bir de buna çare bul.
Bak buna katılıyorum . Uc aydir Karatay'in dediklerini yapmaya çalışıyorum. Vallahi para yetistiremiyorum. Yetmiyor. Uzerime alacagim bir bluz bile luks artik benim icin.

Canan karatay ile sohpet etsek agzima kurekle vurur kesin:(ekmegi cok seviyorum hele sabah kahvltida 5 6 dilim.yaglar yerim ama tereyagli:)
yatmadan yarimekmek tost yapip yattigom.coktur
ickim yok sigaram yok bir tek ekmegim var ne edeyim:)

Geçenlerde ne olduğunu şu an hatırlamıyorum ama bir konuda daha "eneee aynı been" demiştim yazdıklarına. Buna da didim. Mune benim yıllar önce kaybolan ablam mısın yaksa? :KK53:
Anammmm ne diyorsunnnn:KK57: kardeşimmmmmmm:KK70: dnalarımızı tokuşturalım, belki kardeşizdir:KK53:

Ki köy yumurtası diye satılanlarında hepsi doğal köy yumurtası değil, tavuklar toprak eşeler solucan vs yer, köy yumurtası denipte satıldığında yumurtanın tanesi 70-80 kuruş olduğundan karı tatlı geliyor ve tavuk çok yumurtlasın diye yumurta yemi veriyorlar, yani onlarda tam organik değil.
Sorduğunuzda evet köy yumurtası diyorlar çünkü tavuk çiftliğinde yetişmiyor hayvan, serbest ortamda ama aldığı gıda kimyasal.

Ben çok sordum burada, doğal köy yumurtası değil yem yiyorsa hayvan diyorum, olur mu abla çiftlikte değilki bizim tavuklar diyorlar, tamam Herşeyin doğalını yiyelim lakin buna herkesin bütçesinin elvermeyeceği gibi zaten doğal diye alınanlarda da katkı maddesi var.
Doğal diye alınan zeytinyağının içine bile kanola, pamuk Yağı gibi yağlar karıştırıyorlar, zeytin çabuk kararsın diye oksijene yatırıyorlar.

Ceviz desen fideler yerli değil.

Tamam mümkün olduğunca az kimyasal girsin vücudumuza bunda bende hemfikirim lakin paran olsada yüzde yüz doğalını bulamıyorsun, doğalını bulsan paran yetmiyor.
İnsanlara onu yiyin bunu yemeyin demek kolay uzaktan.

Yarın kuyruk yağından kuru patlıcan ve biber dolması yapacağım.Canan Hoca da destekliyor kuyruk yağını hem .

81612_m_1.webp
137.webp

Back