• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay, şefi soru sorduğuna pişman etti

Neden? Ekmek yerine ceviz badem yemesinin hicbir zarari olmadığını söyledi doktorumuz. Ayni zamanda makarna pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yemenin de problem teskil etmeyeceğini söyledi. Hamur isi hic yapmıyorum. Meyve sebze yogurt sut peynir yumurta et ve balik yiyor bir de kuru yemis nesi zararli bunun? Yalnizca eksi mayali ekmek yaparsam yediriyorum.

Bir de mevsiminde yesillik (mesela roka marul gobek salata ) domates salatalik yiyor.

Ben yavruma "yazik " ettigimi dusunmuyorum.

Ben 2 yıldır bu şekilde besleniyorum.
1 kere grip olmadım turp gibiyim.

Ben bu kadının saçmaladığını düşünüyorum.:KK48:
neden saçmalasın?
kadın diyor ki :bir gıda ne kadar işlenirse vücuda o kadar zarar verir.
Mercimekli köfte yiyin diyor,bulgur pilavı yiyin diyor.Zeytinyağı ,tereyağ tüketin diyor.
Unlu mamüllere savaş açmış ki buna saçmalık demeniz çok absürd.
Un buğdayın en öğütülmüş halidir dolayısıyla en zararlı halidir. İnsülün direncimizi altüst eden bir gıdadır.
Artık tarlalarda çalışan insan yok.Servisle ya da arabalarla işe gidiliyor.Masa başında oturuluyor.Bu besinleri sindirmemiz çok zor.
Diyor ki kadın inekler koyunlar sadece yeşillik yerler ve yağ yüklüdürler.Bunun bana bilimsel açıklamasını yapın madem diyor .Kimse yapamıyor.
Siz de yapamazsınız .
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

neden saçmalasın?
Mercimekli köfte yiyin diyor,bulgur pilavı yiyin diyor.Zeytinyağı ,tereyağ tüketin diyor.
Un buğdayın en öğütülmüş halidir dolayısıyla en zararlı halidir. İnsülün direncimizi altüst eden bir gıdadır.
Artık tarlalarda çalışan insan yok.Servisle ya da arabalarla işe gidiliyor.Masa başında oturuluyor.Bu besinleri sindirmemiz çok zor.
Diyor ki kadın inekler koyunlar sadece yeşillik yerler ve yağ yüklüdürler.Bunun bana bilimsel açıklamasını yapın madem diyor .Kimse yapamıyor.
Siz de yapamazsınız .
Kadin 50 yillik hekim. Araştırmadan konuşuyorlar. Sacmalamis diyenler sacmalamis.

neden saçmalasın?
Siz de yapamazsınız .
Bu kadar hırs yapmanıza gerek yok.Ben öyle düşünüyorum.:KK48:
Daha önce günde 2 öğün yemek yeter ,ara besinlere gerek yok falan filan bunun gibi birçok açıklamasını duymuştum.
Amma hırs yaptınız ,yavaş sakin olun.

Bu kadar hırs yapmanıza gerek yok.Ben öyle düşünüyorum.:KK48:
Daha önce günde 2 öğün yemek yeter ,ara besinlere gerek yok falan filan bunun gibi birçok açıklamasını duymuştum.
Amma hırs yaptınız ,yavaş sakin olun.
hırs yapmakla ne alakası var.
cevabım hoşunuza gitmedi sanırım.

hırs yapmakla ne alakası var.
cevabım hoşunuza gitmedi sanırım.
Bence benim yazdığım çok zorunuza falan gitti galiba.Canan hoca akrabanız falan mı ?:KK48: Ben öyle düşünüyorum ,bitti.
Bu kadar .Kimsenin fikrine karışamazsınız diyorum ve iyi günler diliyorum. :KK66:

Bence benim yazdığım çok zorunuza falan gitti galiba.Canan hoca akrabanız falan mı ?:KK48: Ben öyle düşünüyorum ,bitti.
Bu kadar .Kimsenin fikrine karışamazsınız diyorum ve iyi günler diliyorum. :KK66:
hani yazmayacaktınız .
Hırs yapmayın bu kadar.,
Akrabam mı ?
İyi akşamlar :) :) :)

tabii kendı yemedıgı için kollar, surat öyle etli etli :KK53:
kilo bakımından şeften pek farkı yok

arkadaşlar insan bir ay dişini sıkabilse alışıyor ya, hatta ben ekmeği bıraktıktan sonra tatlılarda bile aşama kaydettim:confused:
Ekmek belki bir ihtimal ama tatlı benim zayıf noktam:KK14:tatlısız yapamam, tatlı aşkım yüzünden en çok tırstığım hastalık diyabettir:( tatlılara veda etmekten korkuyorum. Rahmetli babamın fotokopisiyim o da bayılırdı tatlıya, şerbetli tatlıların şerbetlerini dahi içerdi, o derece aşığız tatlıya, hiç bakmam yerim:KK70:
Yalnız benden tavsiye ekmeği bırakmak isteyenler varsa her öğünde maydanoz ve limonu eksik etmesinler sofralarından, maydanoz tokluk hissi veriyor, ben bir ara körpecik maydanozlar alınca dayanamayıp üstüne limon sıkıp sürekli yiyordum, maydanoz yiyince ne ekmek ne yemek yiyemedim, zayıflamaya başlayınca korkup bıraktım çünkü ideal kilodayım, kilomun altına düşünce bende düşük tansiyon sorunu var, o iyice nüksediyor:(
Bir ara çok zayıftım çok çektim düşük tansiyondan sokak ortasında bile baygınlık geçiriyordum keçiboynuzu pekmezi, kan ilaçlarıyla kilo aldım, o günleri tekrar yaşamak istemem.

Ekmek belki bir ihtimal ama tatlı benim zayıf noktam:KK14:tatlısız yapamam, tatlı aşkım yüzünden en çok tırstığım hastalık diyabettir:KK43: tatlılara veda etmekten korkuyorum. Rahmetli babamın fotokopisiyim o da bayılırdı tatlıya, şerbetli tatlıların şerbetlerini dahi içerdi, o derece aşığız tatlıya, hiç bakmam yerim:KK70:
Yalnız benden tavsiye ekmeği bırakmak isteyenler varsa her öğünde maydanoz ve limonu eksik etmesinler sofralarından, maydanoz tokluk hissi veriyor, ben bir ara körpecik maydanozlar alınca dayanamayıp üstüne limon sıkıp sürekli yiyordum, maydanoz yiyince ne ekmek ne yemek yiyemedim, zayıflamaya başlayınca korkup bıraktım çünkü ideal kilodayım, kilomun altına düşünce bende düşük tansiyon sorunu var, o iyice nüksediyor:KK43:
Bir ara çok zayıftım çok çektim düşük tansiyondan sokak ortasında bile baygınlık geçiriyordum keçiboynuzu pekmezi, kan ilaçlarıyla kilo aldım, o günleri tekrar yaşamak istemem.

ay Mune Mune sen diyet bölümlerinde gezme yerler valla, 40 kilo bişeysin tatlısız yapamam diyo ya:KK70:
:KK70:
valla eskiden ben de ye ye kilo almıyordum ama yaş kemale ermeye başlayınca dikkat etmeye başladım, kiloda bana hiç yakışmıyo nımıssız:KK53:

ay Mune Mune sen diyet bölümlerinde gezme yerler valla, 40 kilo bişeysin tatlısız yapamam diyo ya:KK70:
:KK70:
valla eskiden ben de ye ye kilo almıyordum ama yaş kemale ermeye başlayınca dikkat etmeye başladım, kiloda bana hiç yakışmıyo nımıssız:KK53:
bir mune nasıl 40 kilo olabilir ya :eek:

Back