• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay, şefi soru sorduğuna pişman etti

Bir de yag yemezseniz zayiflayamazsiniz diyor. Sabah kahvaltidan once iki yemek kasigi soguk sıkım zeytinyağı yiyorum. Zeytin ustune dokuyorum salatalarim yemeklerim bol yagli oluyor. Diyetisyene de gidiyorum yag olcumu icin verdigim 12 kilonun 10 u yagdan gitti.

Yalniz kesinlikle cok masraflı. Ben cok zor yetisiyorum cogu seyden kistim.
Yağı zaten çıkaramıyoruz ki hayatımızdan. O zaman yemeklerin tadı olmuyor. Kaldı ki evde çocuk var.
Yemeklerde yağdan kısamıyorum. Benim tek derdim kırmızı etle aslında. Bir de bir sürü oyunlar oldu ya uzaklaştım biraz. Gerçi tavuk desen hormon diyorlar, bilmem ne diyorlar..Sebze desen onda da hormon var.
Artık elimden geldiği kadar hayatı izole ediyorum ben. Örneğin:
1. mümkün mertebe dışarıda yemiyoruz. Eşim de ikna oldu artık bu konuda.
2. olabildiğince işlenmiş sanayi ürünü almamaya çalışıyorum. Meyve suyu, hazır gıdalar, toz karışımlar, hazır turşular bilmem neler.
3.güvenilir gıdalar tercih etmeye çalışıyorum ve mevsimsel bitkileri tercih ediyorum.

Kilo versek de iyi olur gerçi ama bunu hayat şekline dönüştürmedikçe yine alınır, yine verilir..
Ben kilodan çok kanserin yayılmasından korkuyorum. Bu da tamamen yiyip içtiklerimizle ilgili.
O yüzden Canan, Taylan Kümeli bilmem ne dinlemiyorum aslında.
Öyle milimetrik de gidemem ya.

Canan karatay 'ı severim çok araştırmacı ve tıp dünyasında bize son bilgileri veriyor ezbere konuşmuyor , başkaları ürün reklamı yapıyor ve markalara kendini satıyor , para uğruna
tıp dünyasına vatandaşa olumlu katkısı yok onlar başkalar tarafından satın alınıyor , aradaki kalite farkı bu , muayine parası çok alması doğal yılların tecrübesi var , hak ediyor o parayı

değil mi ya bol sızma zeytinyağ olmadan salataların yemeklerin ne tadı var
ben de yağsız ya da az yağlı beslenmenin sağlığı kötü etkilediğini düşünüyorum ve birebir bunu kendimde gördüm yani
Kesinlikle chess. Bir de kadinin dedikleri birbir dogru çıkıyor. Düşününce mantıklı da geliyor. Ben yillarca bosuna karsi cikmisim kendisinden Özür diliyorum:KK53::KK53::KK53::KK53:

Yağı zaten çıkaramıyoruz ki hayatımızdan. O zaman yemeklerin tadı olmuyor. Kaldı ki evde çocuk var.
Yemeklerde yağdan kısamıyorum. Benim tek derdim kırmızı etle aslında. Bir de bir sürü oyunlar oldu ya uzaklaştım biraz. Gerçi tavuk desen hormon diyorlar, bilmem ne diyorlar..Sebze desen onda da hormon var.
Artık elimden geldiği kadar hayatı izole ediyorum ben. Örneğin:
1. mümkün mertebe dışarıda yemiyoruz. Eşim de ikna oldu artık bu konuda.
2. olabildiğince işlenmiş sanayi ürünü almamaya çalışıyorum. Meyve suyu, hazır gıdalar, toz karışımlar, hazır turşular bilmem neler.
3.güvenilir gıdalar tercih etmeye çalışıyorum ve mevsimsel bitkileri tercih ediyorum.

Kilo versek de iyi olur gerçi ama bunu hayat şekline dönüştürmedikçe yine alınır, yine verilir..
Ben kilodan çok kanserin yayılmasından korkuyorum. Bu da tamamen yiyip içtiklerimizle ilgili.
O yüzden Canan, Taylan Kümeli bilmem ne dinlemiyorum aslında.
Öyle milimetrik de gidemem ya.
Iste Karatay ben diyet listeleri vermiyorum aman yaz geliyor mayolara girmek icin de konusmuyorum benim dedigim hayat boyu beslenme sekli diyor. Benim bi yakinim 3 yildir bu sekilde besleniyor. Kronik yorgunlugumdan kurtuldum diyordu. Kesinlikle geceleri uykusuz kalmama ragmen yorgunlugum gitti. Yani her yonden daha sağlıklı hissediyorum kendimi. Insan kendini hafif hissedince daha mutlu yaşıyor.

Kanser konusunda da katiliyorum. Islenmis gidalari eve sokmuyorum 4 yildir . Cunku evde cocuk var. Cocuklari korumak cok zor. Kucukten alistirmaya çalışıyorum ama okula gidince aliskanliklari degisebilir.

Iste Karatay ben diyet listeleri vermiyorum aman yaz geliyor mayolara girmek icin de konusmuyorum benim dedigim hayat boyu beslenme sekli diyor. Benim bi yakinim 3 yildir bu sekilde besleniyor. Kronik yorgunlugumdan kurtuldum diyordu. Kesinlikle geceleri uykusuz kalmama ragmen yorgunlugum gitti. Yani her yonden daha sağlıklı hissediyorum kendimi. Insan kendini hafif hissedince daha mutlu yaşıyor.

Kanser konusunda da katiliyorum. Islenmis gidalari eve sokmuyorum 4 yildir . Cunku evde cocuk var. Cocuklari korumak cok zor. Kucukten alistirmaya çalışıyorum ama okula gidince aliskanliklari degisebilir.
oyy bacımm imzan o kadar büyükkii..

Annem şu an mumbar dolması yapıyor.
Dünyanın en muhteşem lezzeti.
Canan Hoca da yasaklamıyor.
Nasıl sevmem ben bu kadını şimdi.

Adanalı olarak ben çok severim sakatadı ancak eşim evde olmadığı vakit yada dışarıda kendime ısmarlarım bazılarının yemek kültüründe yok bu , yiyenide aşağlıyorlar cahil insanlar çok etrafımızda paça çorbasınada bayılırım bunlar doğal yağlar bunlardan mahrum kaldığımız an alzheimer hastalık oluşur bence
Annem şu an mumbar dolması yapıyor.
Dünyanın en muhteşem lezzeti.
Canan Hoca da yasaklamıyor.
Nasıl sevmem ben bu kadını şimdi.

Adanalı olarak ben çok severim sakatadı ancak eşim evde olmadığı vakit yada dışarıda kendime ısmarlarım bazılarının yemek kültüründe yok bu , yiyenide aşağlıyorlar cahil insanlar çok etrafımızda paça çorbasınada bayılırım bunlar doğal yağlar bunlardan mahrum kaldığımız an alzheimer hastalık oluşur bence
ben bayılırım ölürüm bu lezzetlere.
Sakatatları da severim.Ciğerdir ,dalaktır.Kelle paça ,işkembe.
Aşağılamak saçma .her yörenin yemek kültürü başkadır.
Çiğköfteyi aşalayıp suşi yerler.Saçmalığa bak.
Hem onlar ağızlarının tadını bilmiyorlarsa biz ne yapalım değil mi?

O yukarıda saydıklarının hepsini yerim öz ve öz bizim yemek kültürümüz aşağlayanıda ben kınarım açıkcası onlar makarna yiye dursun hastalıklarada maruz kalsın bence öylelerine acımıyorum
ben bayılırım ölürüm bu lezzetlere.
Sakatatları da severim.Ciğerdir ,dalaktır.Kelle paça ,işkembe.
Aşağılamak saçma .her yörenin yemek kültürü başkadır.
Çiğköfteyi aşalayıp suşi yerler.Saçmalığa bak.
Hem onlar ağızlarının tadını bilmiyorlarsa biz ne yapalım değil mi?

O yukarıda saydıklarının hepsini yerim öz ve öz bizim yemek kültürümüz aşağlayanıda ben kınarım açıkcası onlar makarna yiye dursun hastalıklarada maruz kalsın bence öylelerine acımıyorum
valla ben kültürümden utanmam.
HEr yerde de söylerim inkar etmem.
GErine gerine söylerim.
Benim yanımda aşağılayanları da pişman ederim.

Olmaz mi ben hem bu kadar yiyip hem nasil kilo vericem diyodum. Ilk hafta 3 kilo verdim. Uc ayda toplam 12 kilo verdim. Spor yapmiyorum ama emziriyorum . Emzirmek de col kalori harciyor ama spor yapsam iyi olacak.
Ayy ne güzel ya ,sizin adınıza da çok sevindim,helal olsun valla.Ben de deneyeceğim

Back