- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Olsun kadın büyük olursa zengin olunur gibi batıl inanç varkardeşine fazla büyüğüm benn :)
teşekkürler hanımcığım.
Ya her seyi gectim de , menemen gibi harika bir yiyecek ekmegi banmadan nasi yenilir yaa
Sorma yaaa ozledigim tek sey menemene ekmek banmakişte sorun orda başlıyor ve menemen ayçiçek yağı ile güzel oluyor, zeytinyağı ile aynı etki yaratılamıyor
işte hep bunlar çocukluk
İnsanlar cevizi, bademi, fındığı nasıl alsın? Evet bunlar yenmeli ama maaşlar kuş kadarken imkansız.
Kızartma, çikolata, ekmek, mantı, Allah ne verdiyse yiyorum ama bu demek değil ki sağlıksız besleniyorum, yeşillik sofradan hiç eksik olmaz, 3 çeşit yemeyiz tek çeşit yeriz, meyve sebze çok tüketiriz, katı yağ kullanmıyoruz, gerçek Tereyağ hariç ve herşeyi saf zeytinyağıyla pişiririz, valla süper yerim, yiyipte formda kalanlardanım, hergün düzenli yürüyüşümde var daha ne olsun.
Yapmıyorum kek borek canim. Istiyor tabi "kızım bana yasak ben diyet yapiyorum benim guzel zayif bi anne olmami istemez misin?" diyorum. Cok şükür tamam diyor küçük cunku kandirabiliyorum. Pilav makarna hic yapmıyorum. Pilav vok seviyor o yuzden görürse muhakkak yer
Bak buna katılıyorum . Uc aydir Karatay'in dediklerini yapmaya çalışıyorum. Vallahi para yetistiremiyorum. Yetmiyor. Uzerime alacagim bir bluz bile luks artik benim icin.Bir de bu kadın diyor ki: benim evimde çay şekeri gibi şeyler bulunmaz.
Sevgili Ayşe Arman soruyor: eee misafir gelirse…
Karatay: o zaman komşudan istiyorum. İstediğim zaman anlıyorlar ki misafirim var. Ben de şekerin yerine onlara köy yumurtası, köy tavuğu veriyorum.
Şimdi bunu okuduktan sonra aklıma takılanlar:
1.) Misafir için bile olsa 1 kg alıp kenara koysan ne olacak da milletin kapısını çalıp şeker istiyorsun.
2.) Sözüm ona organik tavuğun kilosu 20-25TL Migros’ta. Organik köy yumurtası falan dedin mi organik pazara gidip bizim pazardaki 1TL lik havuca 5TL vermek demek. Bizim fabrikada biri kendi tavuklarından biri kendi kesip, tüylerinden temizleyip getirip 50TL ye satmıştı…
Ya Canan Sultanım Karatay’ım orta direk nereden bulsun bu kadar parayı Allah’ını seversen bir de buna çare bul.
Anammmm ne diyorsunnnnGeçenlerde ne olduğunu şu an hatırlamıyorum ama bir konuda daha "eneee aynı been" demiştim yazdıklarına. Buna da didim. Mune benim yıllar önce kaybolan ablam mısın yaksa?
Bir de bu kadın diyor ki: benim evimde çay şekeri gibi şeyler bulunmaz.
Sevgili Ayşe Arman soruyor: eee misafir gelirse…
Karatay: o zaman komşudan istiyorum. İstediğim zaman anlıyorlar ki misafirim var. Ben de şekerin yerine onlara köy yumurtası, köy tavuğu veriyorum.
Şimdi bunu okuduktan sonra aklıma takılanlar:
1.) Misafir için bile olsa 1 kg alıp kenara koysan ne olacak da milletin kapısını çalıp şeker istiyorsun.
2.) Sözüm ona organik tavuğun kilosu 20-25TL Migros’ta. Organik köy yumurtası falan dedin mi organik pazara gidip bizim pazardaki 1TL lik havuca 5TL vermek demek. Bizim fabrikada biri kendi tavuklarından biri kendi kesip, tüylerinden temizleyip getirip 50TL ye satmıştı…
Ya Canan Sultanım Karatay’ım orta direk nereden bulsun bu kadar parayı Allah’ını seversen bir de buna çare bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?