Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende ikizlere hamileyim çanakkaleliyim mersine gelin gitmiştim eşimle geri geldik benimde hiç arkadaşım yokKızlar merhaba Çanakkaleye yeni taşındım hiç komşum arkadaşım yok ikiz bebeklerim var eşim çalışıyor izin günlerinde geziyoruz ama arkadaşsız olmuyor Çanakkalede oturanlar var mı gelin tanışalım
Bende öyle arkadaşsız bu güzel çanakkale hiç çekilmiyorMerhaba ben de Çanakkalede oturuyorum
Çanakkale güzel şehir ama çok sessiz sakin diyorlar doğru muKızlar merhaba Çanakkaleye yeni taşındım hiç komşum arkadaşım yok ikiz bebeklerim var eşim çalışıyor izin günlerinde geziyoruz ama arkadaşsız olmuyor Çanakkalede oturanlar var mı gelin tanışalım
Ben de evlilik sebebiyle geldim İzmir'den Çanakkale'ye . Hayırlisiyla kucaginiza alin ins bebislerinizi :)Bende öyle arkadaşsız bu güzel çanakkale hiç çekilmiyor
Yemyeşil guzel biryer aslinda eglenilecek gece mekanlari da var ama tabi çok büyük bir sehir değil. Ben 2 senedir buradayim ilk 1 sene alışma süreci oldu sonrası cok sevdim heryer yesil ve merkezde denize girilecek yerler var bizim izmirde bu mukun degildi. Ben baya sevdim buralari :)Çanakkale güzel şehir ama çok sessiz sakin diyorlar doğru mu
Çanakkalenin neresindesinizYemyeşil guzel biryer aslinda eglenilecek gece mekanlari da var ama tabi çok büyük bir sehir değil. Ben 2 senedir buradayim ilk 1 sene alışma süreci oldu sonrası cok sevdim heryer yesil ve merkezde denize girilecek yerler var bizim izmirde bu mukun degildi. Ben baya sevdim buralari :)
Çok sevinirm burda pek arkadaşım olduğu söylenemez çanakkalenin neresindesiniz ben merkezdeyimBen de evlilik sebebiyle geldim İzmir'den Çanakkale'ye . Hayırlisiyla kucaginiza alin ins bebislerinizi :)
Nasip olursa arkadas oluruz belki benimde iki ismim var biriisi Büşra:)
Ben de merkezdeyim Büşra hanım. Kac aylik hamilesiniz :)Çok sevinirm burda pek arkadaşım olduğu söylenemez çanakkalenin neresindesiniz ben merkezdeyim
Merkezde yaşıyorum siz?Çanakkalenin neresindesiniz
Ben yazın ordaydimMerkezde yaşıyorum siz?
4. Aya girdim sizde varmı çocukBen de merkezdeyim Büşra hanım. Kac aylik hamilesiniz :)
Şuan çocuğum yok. Sag salim kuacaginiza alin ins. :)4. Aya girdim sizde varmı çocuk
Amin sağolun teşekkürlerŞuan çocuğum yok. Sag salim kuacaginiza alin ins. :)
Canakkale nin neresinde oturuyorsunuz?Merhaba ben de Çanakkalede oturuyorum
Merkez siz nerede?Canakkale nin neresinde oturuyorsunuz?
Barbaros mahallesindeyimMerkez siz nerede?
Kız yakınız ama mahalleye kadar soylemeyeyimBarbaros mahallesindeyim