Canakkale///17

arkadaşlar bi buluşma ayarlayalım yaaa bizim evin önüne çok güzel bi cafe açıldı ida park cafe çok nezih çok şık bi ortam hadi gelin tanışalım kaynaşalım...

selam kızlar bende çanakkale bigadanım ama orduda oturuyorum çanakkalemi çok özledim beni yalnız bırakmayınnnnnn selamlar.

arkadaşlar bi buluşma ayarlayalım yaaa bizim evin önüne çok güzel bi cafe açıldı ida park cafe çok nezih çok şık bi ortam hadi gelin tanışalım kaynaşalım...

Ne haber hayatım....Hadi gel Sizin ordaki parkta kaynaşalım kaydirigubbakcemile3

Merhaba Hanımlar Bende Çanakkaleliyim...Ne kadar çok Çanakkaleli varmış

heyyyyyyyyyyyyyy..
bende canakkaleliyim hanımlar..
mayısın 10unda gelıyorum canakkaleye..
o zaman bulusalım bende gelmek istiyorum..
merkezde olsun tabii ki..
öpüyorm

heyyyyyyyyyyyyyy..
bende canakkaleliyim hanımlar..
mayısın 10unda gelıyorum canakkaleye..
o zaman bulusalım bende gelmek istiyorum..
merkezde olsun tabii ki..
öpüyorm

gel gel ....özlemişsindir memleketiniiiiiiiiiiiii.....gel buluşaılm hep beraber kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bayramiç nasıl bil ilçe.tayin istemeyi düşünüyoruz.kiralar ortam nasıl acaba tşk

vay be şuuu kocaaa k.k da hem ç.kaleli hemde adaşımı buldummmmmkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bayramiç nasıl bil ilçe.tayin istemeyi düşünüyoruz.kiralar ortam nasıl acaba tşk

ay bayramiç güzeldir ama küçüktür canım.....hoş bi yer sakin ...denize1,5 saat mesafede kiralar ...250-300-350 arası canımmmmmmm

ben de çanakkale li sayılırımmmmmmmm. her yıl çardak çan ve bayramiçe gideriz bir sürü arkadaşlarımız oldu hepside çok güzel insanlar:)

bizde bayramiçe tayin istedik ev kiraları ve sosyal hayatı nasıl biraz bilgi verirmisin memur kesimi çok mu yalnız kalırmıyız oralarda sevgiler....

çanakkale ezine uluköye tayinimiz çıktı bilgisi olan bilgi verebilirmi en çok da iklimini merak ediyorum çok rüzgarlı olurmuş dışarı çıkılmazmış oralarda doğrumu.. bilgisi olan bilgi verebilirmiii....

Çanakkalenın gÜzel bayanları nerelerdesınız buluŞma sayfasına konu aÇtım beklerım buluŞma ayarlıyalımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…