Canakkale///17

olmazmı:)memleketımın havasını solumuşsun orda okumuşsun yarı çanakkaleli sayılırsın:)) özleyen..

Canakkale Biga var tabi.hatta üniv. i bile Canakkale merkezde okudum.Sevgilerimle.

Dudagımda bi tebessümdür Canakkale.
yasadıgım en büyük askın sehri

elencim canım bigalısın hee...senı tanımak isterdım..bıraz kendınden bahsetsene şuan nerdesın bıgadamı çanakkaledemı..anlat bırazcık ben bıgalıyım ama istanbulda oturuyorum aslında anne babam bıgalı ben istanbul dogdum büyüdüm ama memleketım bır başka tabii...görüşürüz inşallah..öptüm seni :a015:

ben eşim tarafından çanakkaleli sayılırım eceabatlı kendisi orada kayın validemin yazlığı var her sene gidiyoruz denizi muhteşem.

elencim canım bigalısın hee...senı tanımak isterdım..bıraz kendınden bahsetsene şuan nerdesın bıgadamı çanakkaledemı..anlat bırazcık ben bıgalıyım ama istanbulda oturuyorum aslında anne babam bıgalı ben istanbul dogdum büyüdüm ama memleketım bır başka tabii...görüşürüz inşallah..öptüm seni :a015:

Sevgili arsa72 okulu canakkalede okuduktan sonra görev icabı dogudayım.Bigada akrabalarımız var tabi.ben ancak yazları gidebiliyorum o da kısa bir müddet için.ne diyeyim doguda calısa calısa artık buralı olduk valla.Ama İstanbulda cok bulundum.nerde oturuyorsun?
sevgilerimle

elencım selam...ben istanbulda eyüp tarafında oturuyorum ama üsküdarda dogdum büyüdüm.evlenınce bu tarafa gectım..senı tanıdıgıma sevındım arkadasım..görev icabı demişsin meslek nedır:uhm: .bende senın gıbı anca yazdan yaza gıdebılıyorum bigaya anneannem ve teyzemler ordalar..görüşmek dileğiyle elen.:1hug: :a015:

arsa72 hayatım ben ögretmenim.özelden msj attım sana.öptüm hoşçakal

slm ben de ç.kaleliyem ama şu anda edirne de görevliyim ç.kaleyi çok özlüyorum.bence türkiyenin en güzel şehri ç.kale.herkese sevgiler

Slm ben çanakkaleli değilim ama şuanda gelibolu dayım çok seviyorum geliboluyu.

heyy kizlar bende canakkaleliyim..c.kaleden lapsekiye giderken 20.km de 2 km iceri gidiyorsunuz dagin eteginde bogaza karsi yemyesil bir kasaba UMURBEY biliyormusun arkadaslar belki gecerken görmüssünüzdür ..seftalisi kirazi ünlüdür umurbeyin.. ama suan esimin isi dolayisiyla hollandadayiz 2 yilimiz daha var burda :çok üzgünüm: ..esimin annesi de BIGALI..gecen yilda CARDAK lisesinde calistim 1 yil matematik ögretmeniyim..canakaleyi hic bir yere degismem cok huzurlu ve rahat bir sehirrr..

merhaba çanakkaleliler bende ç.kale biga'danım. yeni üye oldum

BENDE SONRADAN OLMA ÇANAKKALELİYİM. NORMALDE DOĞMA BÜYÜME ANKARA AMA 4 YIL ÜNV OKUDUM ÇKALEDE.. 2006 HAZİRANDA MEZUN OLUP GRİ ANKARAYA GERİ DÖNDÜM.... ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALEMİ.. CANIM ŞEHRİM. İNŞALLAH BİR GÜN ORDA YAŞAYACAĞIM HEM DE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR...

selam delix üniversite okudugun sehirin ayri bir yeri oluyor insanda..hayatinin en güzel en eglenceli günleri orda yasiyorsun cünkü bende 6 yil eskisehirde okudum..istemeye istemeye gitmistim eskisehire deniz yok havasi soguk falan diye düsünsene c.kaleyi birak eskisehire git..ama eskisehirdeki ögrenci ortamini gördükten sonra ne deniz umrunda oluyo ne de soguk..eskisehirde bir kac yil daha yasamak isterdim..eminim ki c.kalenin ögrenci ortamida cok sicaktir ben liseyi okudum c.kalede..

merhaba bende biga'lıyım yeni üye oldum.herkese selamlar görüşmek üzere:1yes2:

selam delix üniversite okudugun sehirin ayri bir yeri oluyor insanda..hayatinin en güzel en eglenceli günleri orda yasiyorsun cünkü bende 6 yil eskisehirde okudum..istemeye istemeye gitmistim eskisehire deniz yok havasi soguk falan diye düsünsene c.kaleyi birak eskisehire git..ama eskisehirdeki ögrenci ortamini gördükten sonra ne deniz umrunda oluyo ne de soguk..eskisehirde bir kac yil daha yasamak isterdim..eminim ki c.kalenin ögrenci ortamida cok sicaktir ben liseyi okudum c.kalede..

HAKLISIN CANIM ÖĞRENCİ ORTAMI FARKLI OLUYOR.. AMA BEN SADECE ÜNV OLDUĞU İÇİN DEĞİL 4 YIL BOYUNCA AİLEMLE ORDA YAŞADIĞIM İÇİN BİR DE GELİBOLUDAKİ ŞEHİTLİKLERİ MİLİM MİLİM GEZİP ÖĞRENDİĞİM, ŞEHİTLERİMİZİN YÜRÜDÜĞÜ YOLLARDA YÜRÜDÜĞÜM İÇİN ÇOK SEVİYORUM.. ORDA BİR TOPLULUĞUMUZ VARDI ÇANAKKALE SAVAŞLARI ARAŞTIRMA VE TANITMA ADINDA, 30 KİŞİLİK GURUPLAR YAPAR, ARABAYLA KABATEPEYE KADAR GİDER ORDAN YAYAN BİR ŞEKİLDE SABAH 7 AKŞAM 7-8 GİBİ BATAKLIKLARDAN YÜRÜYEREK, KARANLIKTA KAYBOLARAK VE HATTA ŞEHİT KEMİKLERİ VE MALZEMELERİ TOPLAYARAK GEÇTİ VAKTİM.. KEMİKLERİ DUALARLA TOPRAĞA GÖMMEK.. AHHH AHH.. CANIM ÇANAKKALEM..!!!

merhabayın arkadaşlar bende çanakkaleliyim eşim ise bigalı istanbuldayım şuan herkese selamlar

merhaba kızlar ben çanakkaleliyim eşim bigalı istanbulda oturuyoruz.burnuma memleket kokusu geldi valla öpüyorum görüşmek üzere

Kardeşim Biga'da ögrenci, umarım sahip çıkıyordur Biga kardeşime,kötü insanları uzak tutuyordur ondan..Miniğim Biga'ya emanet,canımdan parçam...

X