Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buluşmaya katılabilecekler ve katılmak isteyenler buraya yazarsa ayarlayabilirim ben toplantıyı...Geçen yıl yapmıştık biz ama sadece 3 kişi vardı Çanakkale'li.Şimdi sayımızın arttığını görüyorum...
ben istanbuldayım yazın ç.kaleye gelıcem tam tarıh belli olsun yazarım ben buraya arkadaslar buluşma ayarlanırsa valla güzel olur...öpüyorum sizleri..:1hug:a.s.
Kumpir Canim Nerdesin Msjini Yeni Aldim Geçen Gün Gelibolundaydim Biraz Alişmakta Zorluk çektim Isinamadim Sanirim.valla Bir Ev Bulduk Ama Tam Adresini Bilmiyorum Tanişmak Isterim Kumpircim.kendine Iyi Bak.msn Verirsen Ordan Görüşürüz Kardeş.
selamlar arkadaşlar, bende bigalıyım. gerçi iş nedeniyle tüm ülkemi gezdim. şimdi istanbul da ouruyorum. memleketimin her karış toprağı güzel ama çanakkale yi hiç bir yere değişmem. yazları geliyorum ancak,biga ve karabigada kalıyorum.oraları çoooook seviyorum.