Canakkale///17

ay canım nerde zamanım yok ki gündüz iş akşam evde kızım hafta da bir gün izinliyim ondada havalar güzel leşti kızımla halkbahçesine kordona cıkıyoruz gezmeye sen git canı yaptıklarını bizede göstersin burdaaa

ben duydum canım belediye iş merkezinde sinema vardıya önceden orda var gümüş bilezik kursu bide anneler derneğinin bi kursu var işmerkezinde ordada ahşap boyama ebruli falan yapıyolara.s.

bide iş merkezinde ingilizce kursunu duymadım ama resim kursuda var ama o ücretlimi ücretsizmi bilmiyorum

şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun inşallah doğum gününü istediğin gibi bi aksilik çıkmadan kutlarsınız herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

merhaba güzel memelekemtımı n güzel ınsanlarıı...
bugün çanakkaldeydımm keşke onceden bellı olsaydıda işi olmayan arkdşlarlar bır ufak buluşma yapıverseydıkk yaa..ama çok kalmadan geri döndumm..
ezine77 canım vaktın ve ımkanın varsa araştır ve gıt canım kursa ne güzell öğrenırsın bızım burdada dıkıç nakış kursunda çok neyşer öğretıyorlardı ama oğluşuma bakacak olmadığı içinn gidemedımm bıraz daha büyüsün ondan sonrra gıdıcem ınşalahhh

rose 17 aslında bir buluşma ayarlasak herkesin uygun olacağı bir gün çok güzel olur valla tanışmış oluruz.

bebekecem çok sevınırım canımmmm ınşallah ayarlarızz

Merhaba Arkadaşlar :)

Burdan bütün ç.kalelileri Selamlıyorum :) İlk mesajımıda C.Kale konusuna yapıyorum. Bende Çanakkaleli sayılırım.. geçen yaz Çanakkale ye yurtdışından gelin geldim :) Calışmıyorum cok istesemde. Bütün gün evde canım sıkıldığındanda coğunlukla KK de hayalet gibi geziniyorum :) kimseyi tanımadığımdan msj atmayada cekiniodum :) belki ilk mesajdan sonra acılırım :) Çanakkale Merkeze bağlı İntepe Beldesinde oturuyorum. Çanakkaleli Hanımların burda toplandığını bilmiyodum ama bulduğumda coook sevndim :)))) Sağlıcakla kalın :)

slm çanakkaleli hanımlar caaanımmm hemşerilerimmm buluşunn kaynaşın 1 er çay da benim yerime için. istanbuldan çanakkaleme ve çanakkalelilere slmlar

hoşgeldin dilandos vereliniortakÇanakkalemizede kadınlar kulubünede hoşgeldin Çanakkalemiz çok güzel canım daha yeni geldiğin için sıkılıyo olabilirsin zamanla alışırsın kadınlar kulübündede biz varız hiç sıkılma güzel sohbetler ederiz inşallaholumunekankayizsmile

bu arada bende sonunda 100 msj ulaştım ohh be:dance:
artık resim ekleyebilirim tabii becerebilirsem:teytey:sempatiksalakcinni

DiLaNDoS ve thanderc hoşgeldınız kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

8 mart kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn

nasılsınız bakalım ben baya yoruldum valla 2 gün kaldı kızımın doğum gününe hazırlıklar tamam çanakkaleli arkadaşlarım sizleride bekliyorum kızımın 1. yaş günü kutlamasına gelmek isteyen olursa çok mutlu olurum. gündüz 45 yasin okutacağım pilavlı.akşam yapacağım doğum gününü allah kısmet ederse eeee bu yaştan sonra ve yıllarca bekledikten sonra özel olsun istedim ilk yaş günümüz umarım herşey yolunda gider.

dilandos canım aramıza hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…