mrb kızlar topiği boşlamışım ben bir süredir yahu..neler yapıyosunuz?kalede:)) gümüş bilezik(hasır örme) kursu varmış.malzemeleri dernek temin ediyomuş..duydunuz mu hiç?ben ve bi arkadaşım merak ettik gitmek istiyoruz..türk kadınlar birliği derneğinin düzenlediği bi kursmuş..araştırıcam bakalım..haftaiçi 13:00 17:00 arası yazıyodu internette.. ingilizce ve resim kursları da varmış..halk bahçesi sanat evinde kayıtları var diyodu ama gidip bi sorucam bi ara..sizden de gelen olsa keşke de birlikte hem tanışsak hem de bi aktiviteye katılsak nasıl olur?ilgilenirmisiniz bilmiyorum..bu konuda yeteneğim var mı açıkçası onu da bilmiyorum varsa gidersem öğrenicem:)9
mrb kızlar topiği boşlamışım ben bir süredir yahu..neler yapıyosunuz?kalede:)) gümüş bilezik(hasır örme) kursu varmış.malzemeleri dernek temin ediyomuş..duydunuz mu hiç?ben ve bi arkadaşım merak ettik gitmek istiyoruz..türk kadınlar birliği derneğinin düzenlediği bi kursmuş..araştırıcam bakalım..haftaiçi 13:00 17:00 arası yazıyodu internette.. ingilizce ve resim kursları da varmış..halk bahçesi sanat evinde kayıtları var diyodu ama gidip bi sorucam bi ara..sizden de gelen olsa keşke de birlikte hem tanışsak hem de bi aktiviteye katılsak nasıl olur?ilgilenirmisiniz bilmiyorum..bu konuda yeteneğim var mı açıkçası onu da bilmiyorum varsa gidersem öğrenicem:)9
günaydın iyi dilekleriniz için zaman azalıyor 10 mart günü kızımın doğum günü
çanakkale ye yaz gelmeye başladı artık kordonda çay keyfi ne güzel olur herkesin müsait olduğu bir gün buluşalımda keyif yapalımmmmmmmmmm
şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun inşallah doğum gününü istediğin gibi bi aksilik çıkmadan kutlarsınız herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan
Merhaba Arkadaşlar :)
Burdan bütün ç.kalelileri Selamlıyorum :) İlk mesajımıda C.Kale konusuna yapıyorum. Bende Çanakkaleli sayılırım.. geçen yaz Çanakkale ye yurtdışından gelin geldim :) Calışmıyorum cok istesemde. Bütün gün evde canım sıkıldığındanda coğunlukla KK de hayalet gibi geziniyorum :) kimseyi tanımadığımdan msj atmayada cekiniodum :) belki ilk mesajdan sonra acılırım :) Çanakkale Merkeze bağlı İntepe Beldesinde oturuyorum. Çanakkaleli Hanımların burda toplandığını bilmiyodum ama bulduğumda coook sevndim :)))) Sağlıcakla kalın :)