Canakkale///17

günaydınn ablacım nasılsın kimseler uğramamış buraya senden başka burda felaket bi soğuk var heryer kar sanırım soğuktan mahsur kaldılar

selam arkadaşlar çanakkaleye kar yağdı heryer felç oldu alışkın olmayınca kara zor oldu valla 2 gün dükkan acmadık evdeydim giremedim. çok soğuk ya hala gitmedi soğuk

sizler nasılsınız bakalım 2 gün kızımla birlikteydim. en mutlu olan o oldu annesiyle birlikte güzel vakit geçirdi kızım

Son düzenleme:
selamlarr anuşka ablam ne güzell mesajlar bunlar böyle emeğine yüreğine sağlıkk..
bebekecem canımm evet canda berbat buranın pazarı vardı bugün gıttımama gıtmez olaydımm mahvoldum ...meyve falan almak için çıktım pazar yerı kapalı ama yınede çarşıyada uğradımm berbattı hep güneş hem ayaz hem kar hepsı bır aradaydıı..
sizin ne dükkanınız var canım merak ettımm.. bebişinin adınada çok sevındım ayrıcaa..kar ona yaramışş

lansor bebem sen gecelerı gelırsın nerelerdesınnn..

ezine77 canım siten çok güzel okudum bıraz ama yorum yapmak mumkun olmadı daha tekrar uğrayacağım canısıı

ayyyy sorma rose cum.bir oyun var nette bahçıvanlar diyarı diye ona takıldım kaldım bu aralarkaydirigubbakcemile3
orayı bir hale yola sokayım dönüşüm muhteşem olacak tatlımŞeniz

Anuşka ablacım senin o güzel günaydın mesajlarınla güne başlamak bir başka güzel oluyor.çokkk teşekkürlerrropuyorumnanaktan

lansor bebem sen gecelerı gelırsın nerelerdesınnn..

ezine77 canım siten çok güzel okudum bıraz ama yorum yapmak mumkun olmadı daha tekrar uğrayacağım canısıı

sağol canım benim..gene bekleriz öyleyse..

[QUOTE=lansor17;11230312]Anuşka ablacım senin o güzel günaydın mesajlarınla güne başlamak bir başka güzel oluyor.çokkk teşekkürlerrropuyorumnanaktan[/QUOTE]

Sağol canım. Elimden geldiğince her yere uğrayıp günaydın demeye çalışıyorum.

en cok gıtmek ıstedıgım yer canakkale... nasıp olursa ınsallah gıdıcem

günaydın Çanakkale'nin güzel bayanları opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım kar yağdı çanakkaleye çok güzeldi hava ısınmaya başladı karlar eriyor. artık çamurla başa çıkacağız.

selam nasılsınız bakalım kimseler uğramamış . boş bırakmayalım buralarııııııııııııı

mrb opuyorumnanaktanben iyiyim sen nasılsın evet hiç kimse olmuyo artık niye kimse uğramıyo çanakkaleli bayanlar nerdesinizzlmaz:

bende çanakkale bigadanım kimseler yokmu..

huhuhuhu herkes nere kaybolduuu kar altında mı kaldınız yoksaa kaymaya mı çıktınızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…