ne demek anuşka ablam..gerçi biz memleketteyiz de noluyo?ilk kez gittim 18 marta..hep tv de görürdüm..ne utanç verici ya..meğer ne kadar coşku doluyomuş insan...farkettim de arkadaşlarımdan da şu ya da bu sebeple ilk kez gidenler vardı..gerçi merkeze yeni taşındık ama olsun millet nerelerden gelmiş bayram kutlamaya...gece nöbetçi olmasam fener alayı ve havai fişek gösterilerini de izlemek ve fotoğraflamak isterdim ama napalım öümüzdeki senelere kısmetse...
Bızde kısmetse yarın gideceğiz Gelibolu'ya çok heyecanlıyım.Şehitlikleri ziyaret ettikten sonra vaktimiz kalırsa Çanakkale'ye geçeriz, nereleri gezmemizi nerde yemek yememizi tavsiye edersiniz.Sevgiler
ne diyim medarı iftiharımızsın maşalah...Ben 15 yıldır okuldaki 18 Mart törenlerinde değişmez görevliyim. Sergiler açarım, aşure keşkek günleri düzenlerim, mümkün olduğunca ses getirecek programlar hazırlarım.
Dün de bir tiyatro gösterimiz vardı, izleyenler hüngür hüngür ağladı.
Çanakkale'de değilim ama burada da elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.
Bu konularda hassas olunması gereken bir dönemdeyiz malum.
İnşallah bir 18 Mart'ı da Gelibolu'da anmak nasip olur.
ezınem saol bebemmm...
anuşka ablamm ne güzell keşke bızde sneın gıbı yararlı şeylerde bulunabılsek tebrık edıyorum ablacım ınşalah emeklı olduğunda çanakkalede hep beraber kutlarız 18 martıı.
arkadaşlar bana bi yol gösterin nolur..bikaç ay önce akrabamıza getirmişlerdi..bi dilim koydular tabağıma..ilk defa yedim ve bayıldım..bütün kutuyu yedim....PEYNİR HELVASIIIIIIII!!!delikafadulden
şehrinizin bu tadına aşık oldum ben..muhteşem yumuşacık ağızda eriyo........cokacimcoook
aylardır resmen aşeriyorum(hamile diilim sadece aşırı canım isttiyo:asigim:)ama çanakkalede tanıdığım kimse yok..gittigidiyor.com da olsa hemen alcam kargoyla ama yok..:çok üzgünüm:
canım çanakkale merkesde değilimm ama sen adresını gönder bana en kısa zamanda alıp gönderım sanaa ne olacakk ..ben kendım hiç yemedımmm sevmem oldum olasııı...sanırım senın yedığin fırınlanmışıı eşimde çok sever bayıla bayıla yerr gerçekten dıyorum adresını ver çanakkaleye ılk gıttığim gun alıp gönderıcemm sanaa bır gunde bişi olmaz kargoda..
yaa sen nası bişisin yaaa opuyorumnanaktan okuyunca türk olduğum için bikere daha mutlu oldum.herhalde başka milletlerde kolay kolay bulunmaz böyle karşılıksız yardım meleği insanlar..:1hug:
cnm ben sana özelden msj atiim,sana zahmet olmazsa ben hesabına gönderirim nekadar tutuyosa,sen bana kargolarsın olurmu a.s.
bide tarif verebilcek arkadaşada çok teşekkür ederim ama ben bu helvayı sizin şehrinizden tattıktan sonra ne başka bi yerden aldığım nede benim yaptığım kesmez beni :kedi:
yaa sen nası bişisin yaaa opuyorumnanaktan okuyunca türk olduğum için bikere daha mutlu oldum.herhalde başka milletlerde kolay kolay bulunmaz böyle karşılıksız yardım meleği insanlar..:1hug:
cnm ben sana özelden msj atiim,sana zahmet olmazsa ben hesabına gönderirim nekadar tutuyosa,sen bana kargolarsın olurmu a.s.
bide tarif verebilcek arkadaşada çok teşekkür ederim ama ben bu helvayı sizin şehrinizden tattıktan sonra ne başka bi yerden aldığım nede benim yaptığım kesmez beni :kedi:
canım ne demek yaa ...fırınlanmış peynır helvan saat 15.30 itibarı ile yola çıkmış bulunuyor şekerım efıyetle yeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada hesap numarası falan istememm ..eğer beğenırde yıne istersen ozaman belkıı olabılerrr :jeyyar::jeyyar: ..