• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canakkale///17

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir ara her sabah uğruyordum. Sonra baktım ki benden başka günaydın diyen yok, kestim ayağımı...

ders028atiyedz11nh4.gif

slm hmşerilerim canlarım kanlarım ciğerlerim umarım herkes iidir benden slmlar çanakkaleme caanımm memleketime...

herkese selamlar anuşka ablacım meraba nasılsın kimseler yok artık nerdesiniz kızlar nasılsınız umarım bi sorun yoktur hadi çanakkaleli bayanlar topiğimizi boş bırakmayalım:1hug:

merhaba biriciğim kimseler gelmiyo artık anuşka ablam saolsun her sabah günaydın diyo oda olmasa topiğimiz hepten boş kalacak

günaydın ablacığımmmmmopuyorumnanaktangünaydınnnnn tüm kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

selammmm nasılsınız bakalım ben işlerden giremedim. malum calışınca aklım burda acar acmaz geliyorum ama kimselere denk gelemiyorum arkadaşlar yaaaaaaaaa

güzel kızımın 1. yaşını kutlayacağız birde onun heyecanı ve hazırlıkları var 36 yaşında anne olunca insan ne yapacağını şaşırıyor valla
umarım herkes iyidir. anuşka canım sende olmasan sayfamız boş kalacak teşekkürler

selammmm nasılsınız bakalım ben işlerden giremedim. malum calışınca aklım burda acar acmaz geliyorum ama kimselere denk gelemiyorum arkadaşlar yaaaaaaaaa

güzel kızımın 1. yaşını kutlayacağız birde onun heyecanı ve hazırlıkları var 36 yaşında anne olunca insan ne yapacağını şaşırıyor valla
umarım herkes iyidir. anuşka canım sende olmasan sayfamız boş kalacak teşekkürler

Küçük fıstığının doğum gününü kutlarım canım. gamyoncuiremsuAllah ayırmasın sizi.:nazar:

bebekecem canımm yavrunun doĞum gÜnÜ kutlu olsunn nıce senelere ınŞallah canımmm hep bırlıktee ..
AnuŞka ablamm emeĞıne saĞlıkkk

günaydın iyi dilekleriniz için zaman azalıyor 10 mart günü kızımın doğum günü

çanakkale ye yaz gelmeye başladı artık kordonda çay keyfi ne güzel olur herkesin müsait olduğu bir gün buluşalımda keyif yapalımmmmmmmmmm

Eklentiler

• $gnydn0090128oj.jpg
    $gnydn0090128oj.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 45
mrb kızlar topiği boşlamışım ben bir süredir yahu..neler yapıyosunuz?kalede:)) gümüş bilezik(hasır örme) kursu varmış.malzemeleri dernek temin ediyomuş..duydunuz mu hiç?ben ve bi arkadaşım merak ettik gitmek istiyoruz..türk kadınlar birliği derneğinin düzenlediği bi kursmuş..araştırıcam bakalım..haftaiçi 13:00 17:00 arası yazıyodu internette.. ingilizce ve resim kursları da varmış..halk bahçesi sanat evinde kayıtları var diyodu ama gidip bi sorucam bi ara..sizden de gelen olsa keşke de birlikte hem tanışsak hem de bi aktiviteye katılsak nasıl olur?ilgilenirmisiniz bilmiyorum..bu konuda yeteneğim var mı açıkçası onu da bilmiyorum varsa gidersem öğrenicem:)9

Son düzenleme:
Back