• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canakkale///17

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorummmmmmm

kaç gündür giremedim annem rahatsızdı izin falan aldım kızıma annem bakıyor bende ikisine baktım . herkes iyidir umarım . çanakkale buz gibi bugün donuyoruz valla

selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorummmmmmm

kaç gündür giremedim annem rahatsızdı izin falan aldım kızıma annem bakıyor bende ikisine baktım . herkes iyidir umarım . çanakkale buz gibi bugün donuyoruz valla

aynen valla,ben de bir iki gündür çok üşüyorum evde bile...

356613ld6ueh185g.gif

opuyorumnanaktan anuşka ablacım sanada günaydın :1hug: hepimiz için güzel bi hafta olur inşallah:teytey:

iyi haftalar çanakkalenin
güzel hatunlarıııııııııııııııııııııı ı opuyorumnanaktan

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr

güzel bir hafta diliyorum hepinize nasılsınız bakalım gündüzleri giren olmuyor herhalde ben burdayım beklerim

Son düzenleme:
iyiyim ben de..ben foruma geldiğim zaman boğazına düşkün biri olaraktan kimi napmış napmamış diye yukarıda adresini verdiğim topiğe takılıyorum hemen,mesajlarıma bakıyorum filan işte..burda herkes farklı saatte bulunduğunda ancak bakıp çıkıyorum..

arkadaşlar haiti depremindeki afetzedeler için eşya teslim edebileceğimiz güvenilir bi kurum arıyorum ilimizde...ne diyosunuz belediye,kızılay vs?kızılay eşya gönderir mi acaba bileniniz var mı?

arkadaşlar haiti depremindeki afetzedeler için eşya teslim edebileceğimiz güvenilir bi kurum arıyorum ilimizde...ne diyosunuz belediye,kızılay vs?kızılay eşya gönderir mi acaba bileniniz var mı?

canım bu konuda hiçbişey duymadım ben eğer belediye falan kampanya başlatsaydı duyulurdu ama sanırım yok

bu arada tüm çanakkaleli arkadaşlarıma iyi akşamlarr opuyorumnanaktankendinize iyi bakına.s.

Back