Canakkale///17

neyse kızlar ben kaçtım oğlum durmuyor ben bu kadar da izin vermez diyordum ama o da anladı hemşeri ablalarıyla konuştuğumu galibakaydirigubbakcemile3tanıştığıma memnun oldum...öpüldünüz...opuyorumnanaktan

güle güle canımopuyorumnanaktan oğluşunu öp bizim içinŞeniz

neyse kızlar ben kaçtım oğlum durmuyor ben bu kadar da izin vermez diyordum ama o da anladı hemşeri ablalarıyla konuştuğumu galibakaydirigubbakcemile3tanıştığıma memnun oldum...öpüldünüz...opuyorumnanaktan

tamam canım bizde seni ve oğlunu öpüyoruz...selamlar...

lansorcum senle benden başka kimse kalmadı sanırım kısa zamanda topikte.. sen bile hasta hasta katılmıştın oysaki...pastalar çaylar da ziyan oldu gördünmü?yok bu bizim hemşerilerde iş...belki 30 kişiye mesaj gönderdim..4 kişi katıldı...bravo valla ne diyim...neyse ben de dizilerimin başına döniiim bari...ezeli izliyodum...iyi geceler canım...

lansorcum senle benden başka kimse kalmadı sanırım kısa zamanda topikte.. sen bile hasta hasta katılmıştın oysaki...pastalar çaylar da ziyan oldu gördünmü?yok bu bizim hemşerilerde iş...belki 30 kişiye mesaj gönderdim..4 kişi katıldı...bravo valla ne diyim...neyse ben de dizilerimin başına döniiim bari...ezeli izliyodum...iyi geceler canım...

iyi geceler tatlımmmopuyorumnanaktan

Kızlar, kusura bakmayın oğlumdan fırsat buldukça girebiliyorum. Şimdi meyve yiyiyor da bir beş dakikalığına uğradım. En azından iyi geceler diyeyim size.
Yarın görüşürüz.

ya ben o kadar çok çanakkaleli kk lı arkadaşa mesaj attım ki..katılım daha fazla olur diye düşünmüştüm..hatta bu gece belki gerçek anlamda bi buluşma ayarlarız demiştim ama düşündüğüm gibi fazla katılım yok...çaylar pastalar artıcak bizim yani:KK43:(

yaaa geçmi kaldım bennnn Şeniz
ama tüm çanakkalelilere boll öpücükler.Benim annem biga karabigadan ve şimdi yazlığımız var orada sürekli gidiyoruz.Çok seviyorum orayı

mrb ben aranıza yeni katıldım ama bende çanakkale bigalıyım.herkeze merhaba ve iyi geceler.

Ayy ben untmuşum bugünü yaa.OLsun umarım daha sonra görüşürüza.s.

merhaba canlar ben unutmadım ama pazartesı günlerı buranın yanı çanın pazarı ve her pazartesı kayınvalıdemlerde balık yaparız ben belklı erken kalkarız dıye bişi yazmamıştım ama malesef kalkamadık ordada pc başına geşmek ayıp geldı hep çocuklarla zor oluyor eltımınıler falan oluyorr aranısa katılamadım kusuruma bakmayın canlarım ama fırsat buldukça buralardayum merrak etmeyınn

hayırlı geceler herkese..geç haberim olduğu için katılamadım malesef..inşallah birdahaki sefere..ben istanbulda yaşıyorum ama aslım çanakkale bigalı.

gallery_1019.gif

herkese meraba ...aramıza hoşgeldiniz..keşke randevulaştığımız saatte görüşebilseydik..karşılıklı sohbet edebilmek için böyle bi şey düzenlemiştik,fakat herkesle görüşebilmek saatinden sonraki katılımlar nedeniyle mümkün olamadı ne yazıkki...neyse belki de birlikte bir zaman kararlaştıramadığımız için böyle olmuştur...isterseniz ne zamanlarda müsait olduğunuzu buraya yazın ve ortak bi zaman kararlaştıralım..haftasonumu bilgisayar başına geçebiliyosunuz,akşam saatlerinde mi,gündüz mü ya da saat kaçlarda...ona göre yeniden bi organizasyon yaparız diyorum ben...ben size yeniden çay demlerim o gün buluştuğumuzda,anuşkada pasta yapar,tanışır ve gerçek bi buluşma ayarlarız o gün belki...

inşallah..çok iyi olur..tekrar biraya gelebiliriz.

bende gelemedim kızım izin vermedi ancak bakabildim bidahakine inşallah

öğlen oldu günaydın diyemicem anca girebildim siteye herkeze merhaba iyi güzel günler diliyorumhihoyyyt

selam çanakkaleli bayanlar evde olmadığı için internet katılamadım aklım hep sizdeydi ama biz daha önce buluştuk belki bilenler vardır.

thanderc, songülce17 ve ben buluştuk çok güzel bir gün oldu resimleri buluma sayfasında yayınlamıştık. aslında çanakkaleli baya bayan arkadaşımız var . herhalde toplanım bir arada sohbet edemiyeceğiz saatler uymuyor. olsun buraya yazan ve takip eden arkadaşlarımız baya olmuş önceden daha az dı

bende gelemedim kızım izin vermedi ancak bakabildim bidahakine inşallah

fatmacım ve songülcüm nasılsın bakalım yaramaz kızlar nasıl

meleknazda çok yaramaz hiç durmuyor allahım başladık artık tutunup ellerini havaya kaldırmaya 4adım falan atıyor yakında allahın izniyle yürüyecek herhalde

Son düzenleme:
X