Canakkale///17

selam çanakkaleli bayanlar evde olmadığı için internet katılamadım aklım hep sizdeydi ama biz daha önce buluştuk belki bilenler vardır.

thanderc, songülce17 ve ben buluştuk çok güzel bir gün oldu resimleri buluma sayfasında yayınlamıştık. aslında çanakkaleli baya bayan arkadaşımız var . herhalde toplanım bir arada sohbet edemiyeceğiz saatler uymuyor. olsun buraya yazan ve takip eden arkadaşlarımız baya olmuş önceden daha az dı

Ben yaza bir buluşma isterim ama.alkisalkisalkis Bu yıl oğlum ÖSS'ye giriyor. Sanırım Temmuz ayında orada olabilirim.a.s

öncelikle oğluşuna başarılar diliyorum canım sınavda umarım başarılı olur. sen gel canım yaparız yaza buluşmaaaaaaa

ne zaman gelsem kimseler yok ne kadar bahsız biriyimmmmmm

öncelikle oğluşuna başarılar diliyorum canım sınavda umarım başarılı olur. sen gel canım yaparız yaza buluşmaaaaaaa

ne zaman gelsem kimseler yok ne kadar bahsız biriyimmmmmm

gnaydn06sp51nh2.gif

hoş bulduk tanıştığımıza memnun oldum

tabii ki hoşgeldin arkadaşım,alınma sakın..buraya herkes farklı zamanlarda giriyo,ondan cevapta geç geliyo..şahsen ben işten yeni eve geldim..:gitme:

Yerlisi sayılırım canım. Annem Lapsekili, babam Ayvalıklı; ama ben doğduğumdan beri Gelibolu'dayım. Yani evlenene kadar demek istedim.

günaydın çanakkalelei bayanlar.....nasılsınız..

Bu gün pek kimse yok buralarda.
Ce e deyip kaçıyor herkes...

iyi akşamlar çanakkale hatunları.kızımdan girmeye pek fırsatım olmuyor.

herkese ıyı geceler sizleri sevıyrum memleketımın güzel ınsanlarııı

a.s.tüm çanakkaleli arkadaşlarıma merhaba diyorum hepinize iyi hafta sonları herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

X