ben geldim.sayfam hep açık olacak ağrı arasında(böbrek ağrısı ) yazdıklarınızı okur bende yazarım inşallahhh bir iki şey kızlar.hepinizi çokkk öpüyorum
olmaz mı canım benim sabahtan beri 3 tane buscopan yuttum.2 defa volteren i.m. yapıldı.serum takıldı. doğum ağrısı gibi bir giriyor bir duruyor ağrı.bunada şükür idrar direkt kan olarak çıkıyor ağrı hiç durmasa da şaşırmazdım valla.volteren yapılalı 1 saat oldu.şimdilik iyiyim ama 5 dk. sonrasını bilemiyorum
Ben geldim. Çaylar soğudu mu?
sabah idrarma ben baktım canım allahtan hiç lökosit yok eritrosit hepsi.taş düşürüyorum canım.inşallah bu gece düşerde bende rahatlarım.röntgende çektiremiyorum biliyorsun iki ay önce tüp bebek tedavim olmuştu hala çok yumurtluyor olabilirim adetimede çok az kaldı ne olur ne olmaz diye röntgen çektirmek istemiyorum.ağrı kesiciler neyse de röntgen olmaz şimdi.
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır siteye girmiyordum.birden aklıma esti ve özel msjların arasında topiğimizde buluşma olacağını okuyunca çok sevindim kaçırmamış olduğuma.inanırmısınız 2 dk önce aldım msjı..kaydirigubbakcemile3
Size pasta yaptım kızlar.
öyle canım.artık sudan midem bulanmaya başladı zaten:1no2:tabii ki yine de röntgen çektirme lansorcum...ben de o zaman bol lökosit,bol eritrosit vardı..o zaman bol bol su içicen artık ne yapcaksın
Size pasta yaptım kızlar.
hoşgeldin songülopuyorumnanaktanayy ayy çok saolun.şöyle çekileyim köşeye biryere.kendimide tanıtayım.ismim songül.28 yaşındayım.ecenaz isminde 11 aylıkda bir kızım var.kepez de oturuyorum bende.
ayy ayy çok saolun.şöyle çekileyim köşeye biryere.kendimide tanıtayım.ismim songül.28 yaşındayım.ecenaz isminde 11 aylıkda bir kızım var.kepez de oturuyorum bende.