Canakkale///17

ben geldim.sayfam hep açık olacak ağrı arasında(böbrek ağrısı ) yazdıklarınızı okur bende yazarım inşallahhh bir iki şey kızlar.hepinizi çokkk öpüyorum

aaaaaaa canım benim buskopan filan yok mu evde?alsana spazmolitik bişeyler..

olmaz mı canım benim sabahtan beri 3 tane buscopan yuttum.2 defa volteren i.m. yapıldı.serum takıldı. doğum ağrısı gibi bir giriyor bir duruyor ağrı.bunada şükür idrar direkt kan olarak çıkıyor ağrı hiç durmasa da şaşırmazdım valla.volteren yapılalı 1 saat oldu.şimdilik iyiyim ama 5 dk. sonrasını bilemiyorum

kızlaaaaaaaaar,çayı demledim..hadi buyrun...

ayyyy biliyom ben kanlı idrar olayını..çok feci bi şey...antibiyotik başla hemen...ben neydi o suda eritme bi antibiyotik vardı..tek doz kullanılıyo zaten ...onu kullanmıştım..şıp diye kesilmişti...dur bakiiim hatırlarsam yazarım..daha olmadı cipro falan bi antibiyotik al başka türlü geçmez yoksa...çok geçmiş olsun canım ya..üzüldüm valla...umarım yarına bişeyin kalmaz...

monurol şase miş adı lansorcum...gebelik açısından da yani ovulasyon sonraları için filan sakınca oluşturmuyodu bildiğim kadarı ile...

sabah idrarma ben baktım canım allahtan hiç lökosit yok eritrosit hepsi.taş düşürüyorum canım.inşallah bu gece düşerde bende rahatlarım.röntgende çektiremiyorum biliyorsun iki ay önce tüp bebek tedavim olmuştu hala çok yumurtluyor olabilirim adetimede çok az kaldı ne olur ne olmaz diye röntgen çektirmek istemiyorum.ağrı kesiciler neyse de röntgen olmaz şimdi.

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır siteye girmiyordum.birden aklıma esti ve özel msjların arasında topiğimizde buluşma olacağını okuyunca çok sevindim kaçırmamış olduğuma.inanırmısınız 2 dk önce aldım msjı..kaydirigubbakcemile3

tabii ki yine de röntgen çektirme lansorcum...ben de o zaman bol lökosit,bol eritrosit vardı..o zaman bol bol su içicen artık ne yapcaksın

aaaaaa ne güzel..kısmet işte...hoşgeldin arkadaşım...çay buyur ve geç lütfen istediğin yere...:))):icecream:

Lansor, geçmiş olsun canım.
Songülce, sen de hoşgeldin.
Pasta yiyin kızlar.

ayy ayy çok saolun.şöyle çekileyim köşeye biryere.kendimide tanıtayım.ismim songül.28 yaşındayım.ecenaz isminde 11 aylıkda bir kızım var.kepez de oturuyorum bende.

tabii ki yine de röntgen çektirme lansorcum...ben de o zaman bol lökosit,bol eritrosit vardı..o zaman bol bol su içicen artık ne yapcaksın
öyle canım.artık sudan midem bulanmaya başladı zaten:1no2:

Size pasta yaptım kızlar.

cokacimcoook hımmmmm çok lezzetli ve anlamlı görünüyor ablam çok sağolasın.ezinemin çayının yanında ne iyi gider şimdi bu pasta

songülce 17 ve anuşka siz nereliydiniz..ben bayramiçliyim,çanakkale merkezde oturuyoruz..

ayy ayy çok saolun.şöyle çekileyim köşeye biryere.kendimide tanıtayım.ismim songül.28 yaşındayım.ecenaz isminde 11 aylıkda bir kızım var.kepez de oturuyorum bende.

dibimizde oturuyosun ve hiç tanışmıyoruz ve aynı yerden bilgisayarla yazışıyoruz...ne tuhaf ve dğişik bi duygu ama di mi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…