Canakkale///17

aaaaaaaaa belinay da geldi..hoşgeldin belinay...

dibimizde oturuyosun ve hiç tanışmıyoruz ve aynı yerden bilgisayarla yazışıyoruz...ne tuhaf ve dğişik bi duygu ama di mi_?

evet bencede çok tuhaf.aslında ben Ankara lıyım eşim buralı bende buralı oldum artık.hiç arkadaşım yoktur burda.tek tük yani.çok istedim iyi arkadaşlar edineyim ama olmadı bir türlü..kısmet bak işte buluştuk.

songülce 17 ve anuşka siz nereliydiniz..ben bayramiçliyim,çanakkale merkezde oturuyoruz..

Annem Lapsekili ama ben Geliboluluyum. Annemler hala Gelibolu'da yaşıyor. Biz de yazdan yaza geliyoruz işte oralara.

iyi akşamlar kızlar...benide davet ettiğiniz için tekrar teşekkürler...
ben konyalıyım eşim bigalı,kayınvalidemler biga da oturuyorlar.8 yaşında bir kızım ve 2 aylık bir oğlum var,oğlandan fırsat bulup geldim ama her an kaçabilirim...

tamam canım bi çay iç ve bi pasta ye de öle kalkarsın o zaman..gerçi çaylar önceki sayfada kaldı ama...:)))

siz denizlide eşin nedeniyle bulunuyosunuz yanlış bilmiyosam di mi?

Evet canım, eşim Denizlili. Ben de üniversiteyi burada okudum. Sonra evlendik. 22 yıldır buradayım ben. Yarı yarıya Denizlili oldum sayılır.

bizim topikte epeyce bigalı var aslında takip ettiysen görmüşsündür..bu akşam buradakilerden de lansor 17 var..gerçi kendisi biraz hasta şu an ama yine de bizi yakın takipte....

Evet canım, eşim Denizlili. Ben de üniversiteyi burada okudum. Sonra evlendik. 22 yıldır buradayım ben. Yarı yarıya Denizlili oldum sayılır.

ooooo oooooo 22 yıl ne demek ..yarı yarıya değil %80 denizlili olmuşun sen bayağı...

neden arkadaş edinemedin songülce17 ..sen çalışmıyosun galiba öyle mi?komşularından falan yok mu iyi anlaştığın kafa dengi birileri...

E, ne yapalım canım. Çoluk çocuk, okulları falan derken yerleştik iyice. Zaten eşim buranın yerlisi, bir yere gidemeyiz artık.

E, ne yapalım canım. Çoluk çocuk, okulları falan derken yerleştik iyice. Zaten eşim buranın yerlisi, bir yere gidemeyiz artık.

anladım,olsun...sevip alıştıktan sonra ne iyi yerleşim yerleri ve ne iyi insanlar var...çok akrabadan daha iyi ne insanlar tanıdım ben de ,tayin nedeni ile çalıştığım yerlerde...

tamam canım bi çay iç ve bi pasta ye de öle kalkarsın o zaman..gerçi çaylar önceki sayfada kaldı ama...:)))

gördüm canım...içtim ellerine sağlık

bizim topikte epeyce bigalı var aslında takip ettiysen görmüşsündür..bu akşam buradakilerden de lansor 17 var..gerçi kendisi biraz hasta şu an ama yine de bizi yakın takipte....

birkaç kere görmüştüm zaten oturduğum mahallenin çoğunluda bigalıvereliniortak
bu arada lansorcum geçmiş olsun...

ya ben o kadar çok çanakkaleli kk lı arkadaşa mesaj attım ki..katılım daha fazla olur diye düşünmüştüm..hatta bu gece belki gerçek anlamda bi buluşma ayarlarız demiştim ama düşündüğüm gibi fazla katılım yok...çaylar pastalar artıcak bizim yani(

neyse kızlar ben kaçtım oğlum durmuyor ben bu kadar da izin vermez diyordum ama o da anladı hemşeri ablalarıyla konuştuğumu galibakaydirigubbakcemile3tanıştığıma memnun oldum...öpüldünüz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…