- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
-
- Konu Sahibi EU1
aslen lapsekiliyim ve ailem şuanda orada yaşıyor.çanda doğup büyüdüm çanda evlendim.şu anda bigada yaşıyorum ablacımopuyorumnanaktan
hangi mahalledesin nerelerde oturuyorsun ro-seciğim? aaahhhh ahhh canım çanımboshayallersmile
bilmem miii bilmem miiiboshayallersmile
canım cumhurıyet mahallesı kurtuluş parkın yanında oturuyordum ama şuanda evlenınce terzılanaı bılırsın onun yakınında çana 6 km bır köy var çakılköy eşimin işyerını burda olduğu için oraya geldıkk buray ev yaptırdık burda yaşıyoruz şimdii canım ama yakın olduğu içinn çandayız genelllıkle boshayallersmile
çavuşköy lojmanları vardı ya hastanenin alt tarafında o mahallede genç kızlığım 18 eylül ilköğretim okulu civarında da çocukluğum geçti tatluuummm.sen neresınde oturuyordun bebemm iş içinmı bıgaya taşındınız çanda evlendım yazmışsınnn
bilmem miii bilmem miiiboshayallersmile
çavuşköy lojmanları vardı ya hastanenin alt tarafında o mahallede genç kızlığım 18 eylül ilköğretim okulu civarında da çocukluğum geçti tatluuummm.
yok güzelim terzialanla hiçbir bağlantım anım yoktur:hulya: sen öyle güzel tarif ettinki ben olayın geneline bakarak iç çektim öyleolumunekankayizsmile
terzialan değil de komple çan yasak bana
:roflol::roflol: senden bendensınn vereliniortak hiçmi gelmiyorsun şimdi çanaa nezmandır bıga dasınn canımm
hoşgeldin o zamanopuyorumnanaktanBen de Çanakkaleliyim kızlar.
2002 temmuzdan beri bigada yaşıyorum 7.5 yıl sanırım.ondan önceki 4 senede biga sağlık meslekte okudum zaten yani çokkk oldu buralı olmuşum sanki ben yaa.eşimle geldik birkaç defa en yakın arkadaşım hala çanda yaşıyor onu ziyarete geliyoruz canım
GÜNAYDIN GÜZEL ÇANAKKALEMIN GÜZEL İNSANLARII
HAKKATEN BİGALI OLMUŞSUN CANIMM.OLSUN BEN BIGAYIDA ÇOK SEVİYORUM AMA SOKAKLARINDA YÜRÜMEK ARABAYLA GEÇMEK BENI GERIYORR ...AMAM ZAMAN HERŞEYE ALIŞTIRIYOR INSANI..ŞİMDİ ÇALIŞIYORMUSUN PEKI SAĞLIK ÜZERİNE SADECE OKUYUP KALDIMI AMMA SORDUM KUSURA BAKMA:::)
DİLEMMA HOŞGELDIN CANIMMMM a.s.
selam arkadaşlar ben çanakkale merkezde oturuyorum.
buluşma olacakmış fakat benim evde internet yok malesef ben ancak gündüzleri girebiliryorum . devamlı bu sayfayı takip ediyorum . sizlere iyi sohbetler diliyorum. ben sizi gündüzleri buradan takip ederim.
tamam canım ilk önce bir tanışalım haklısın toplu olarak herkes burda olunca daha iyi olur buluşma ben gündüzleri buradayım siteyi geziyorum . canım sen ezinelimisin nikin öyle de merak ettim.