Canakkale///17

kızlar ben geldım ama herkesler gıtmışşş..ınşalah pazartesı akşamıda görüşüzz daha oncede görüşüzz:) bırden pazartesı 21 deyınce o saatte çanakkalede buluşuluyor sandımmm:))

aslen lapsekiliyim ve ailem şuanda orada yaşıyor.çanda doğup büyüdüm çanda evlendim.şu anda bigada yaşıyorum ablacımopuyorumnanaktan

ay sen çandamı buyudun kuu bende çanlıyımm çanlı deyınce bı tuhaf oldum gerçi senın her tarafta bezın varmışş:)))..şu anda çanda yaşıyorummm..

anuşka ablacım sneı buralarda görmek ne güzell inşalalh yaza senınlede görüşebılırız çok sevırınımm canım ablammm

hangi mahalledesin nerelerde oturuyorsun ro-seciğim? aaahhhh ahhh canım çanımboshayallersmile

hangi mahalledesin nerelerde oturuyorsun ro-seciğim? aaahhhh ahhh canım çanımboshayallersmile

canım cumhurıyet mahallesı kurtuluş parkın yanında oturuyordum ama şuanda evlenınce terzılanaı bılırsın onun yakınında çana 6 km bır köy var çakılköy eşimin işyerını burda olduğu için oraya geldıkk buray ev yaptırdık burda yaşıyoruz şimdii canım ama yakın olduğu içinn çandayız genelllıkle boshayallersmile

sen neresınde oturuyordun bebemm iş içinmı bıgaya taşındınız çanda evlendım yazmışsınnn

bilmem miii bilmem miiiboshayallersmile

sen neresınde oturuyordun bebemm iş içinmı bıgaya taşındınız çanda evlendım yazmışsınnn
çavuşköy lojmanları vardı ya hastanenin alt tarafında o mahallede genç kızlığım 18 eylül ilköğretim okulu civarında da çocukluğum geçti tatluuummm.

bilmem miii bilmem miiiboshayallersmile

çavuşköy lojmanları vardı ya hastanenin alt tarafında o mahallede genç kızlığım 18 eylül ilköğretim okulu civarında da çocukluğum geçti tatluuummm.

bılıyorum canım orasını ben arçelık servısıne çalışıyordumm o nendenle çanın tüm mahallerını bılıyorum canımm karşıyaka güzelisin sende yanııı:)
opuyorumnanaktan
terzialanda bı anı var galıbaa bilmiyorumkismile

yok güzelim terzialanla hiçbir bağlantım anım yoktur:hulya: sen öyle güzel tarif ettinki ben olayın geneline bakarak iç çektim öyleolumunekankayizsmile

terzialan değil de komple çan yasak bana

yok güzelim terzialanla hiçbir bağlantım anım yoktur:hulya: sen öyle güzel tarif ettinki ben olayın geneline bakarak iç çektim öyleolumunekankayizsmile

terzialan değil de komple çan yasak bana

:roflol::roflol: senden bendensınn vereliniortak hiçmi gelmiyorsun şimdi çanaa nezmandır bıga dasınn canımm

:roflol::roflol: senden bendensınn vereliniortak hiçmi gelmiyorsun şimdi çanaa nezmandır bıga dasınn canımm

2002 temmuzdan beri bigada yaşıyorum 7.5 yıl sanırım.ondan önceki 4 senede biga sağlık meslekte okudum zaten yani çokkk oldu buralı olmuşum sanki ben yaa.eşimle geldik birkaç defa en yakın arkadaşım hala çanda yaşıyor onu ziyarete geliyoruz canım

GÜNAYDIN GÜZEL ÇANAKKALEMIN GÜZEL İNSANLARII

HAKKATEN BİGALI OLMUŞSUN CANIMM.OLSUN BEN BIGAYIDA ÇOK SEVİYORUM AMA SOKAKLARINDA YÜRÜMEK ARABAYLA GEÇMEK BENI GERIYORR ...AMAM ZAMAN HERŞEYE ALIŞTIRIYOR INSANI..ŞİMDİ ÇALIŞIYORMUSUN PEKI SAĞLIK ÜZERİNE SADECE OKUYUP KALDIMI AMMA SORDUM KUSURA BAKMA:::)

DİLEMMA HOŞGELDIN CANIMMMM a.s.

Günaydın Çanakkale civarının en güzel hanımları...
Bundan sonra topiğe giren arkadaşlar Çanakkale'nin neresinden olduklarını da yazarlarsa eminim paylaşacak çok daha fazla şey olur. Topic de arı kovanı gibi dolar taşar.

ÇALIŞIYORUM CANIM.ASKERLİK ŞUBESİNİN YANINDA BİR SAĞLIK OCAĞI VAR YA İŞTE ORADA LABARATUARDAYIM BEN.BİGAYA YOLUN DÜŞERSE HER ZAMAN BEKLERİMopuyorumnanaktan

biraz geç oldu ama sizlere de günaydın arkadaşlar...

selam arkadaşlar ben çanakkale merkezde oturuyorum.

buluşma olacakmış fakat benim evde internet yok malesef ben ancak gündüzleri girebiliryorum . devamlı bu sayfayı takip ediyorum . sizlere iyi sohbetler diliyorum. ben sizi gündüzleri buradan takip ederim.

şimdilik topik buluşması arkadaşım,nolcak bi gün de gündüz toplaşırız,gerçek buluşma olacaksa yerini ayarlarız..hele bi tanışalım kaynaşalım da...

tamam canım ilk önce bir tanışalım haklısın toplu olarak herkes burda olunca daha iyi olur buluşma ben gündüzleri buradayım siteyi geziyorum . canım sen ezinelimisin nikin öyle de merak ettim.

tamam canım ilk önce bir tanışalım haklısın toplu olarak herkes burda olunca daha iyi olur buluşma ben gündüzleri buradayım siteyi geziyorum . canım sen ezinelimisin nikin öyle de merak ettim.

bayramiçliyim fakat orda çalışıyorum.ç.kalede merkezde oturuyoruz biz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…