Canakkale///17

kaydirigubbakcemile5iyi akşamlar kızlar hepinize mrb diyorum yeni üye oldum bende çanakkaleliyimopuyorumnanaktan

Günaydın Çanakkale civarının en güzel hanımları...
Bundan sonra topiğe giren arkadaşlar Çanakkale'nin neresinden olduklarını da yazarlarsa eminim paylaşacak çok daha fazla şey olur. Topic de arı kovanı gibi dolar taşar.

inşallah ablacımm şenlenelım artık yaaa...:sm_cool:

aşkboncuğum hoşgeldın canımmmma.s.

lansorcum bıgaa bazen gelıyorumm ınşalahh geldığımde snada uğrarım bırgünnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok özledim kızlar her yerini çok özledim burnumda tütüyor.Hiç bir yer yerini tutmuyor.Memleket hasreti çekiyorum.Ege'nin en güzel sahil şehrinden sonra Erzurum hiç çekilmiyor.Çanakkaleeeeeee çok özledim :KK43:(

kaydirigubbakcemile5bu arada hoşbuldum güzel karşılamanız için teşekkür ederim ben çanakkalede doğdum büyüdüm ve evlendim çok şükür yine Çanakkalemdeyim

gnaydn05rg91sz4.gif

Oğlum pc nini başından kalkarsa akşam görüşürüz.

günaydın anuşka ablam..nasılsın?bu arada topiklerden birinde ben sana annemin hastalığı ile ilgili bii şeyler yazmıştım,beni hatırladın mı sen acaba,merak ettim...şimdi daha iyimisin diye sormuştum sana..ama sen o topiğe bi süre uğramadığın için görmemiştin galiba..şimdi tekrar sormuş olayım..tedaviler bitti mi tamamen?kötü günler geride kalmıştır umarım senin için....

çağırdığınız için teşekkürler kızlar.Allah nasip ederse akşam burdayım 10 daydı dimi?boshayallersmile

kızlar ben daha öncede yazmıştım istanbulluyum ama çan a evlendim eşim termik santralde çalışıyoo 21de giremeyeceğim ama bilin buralardayım
opuyorumnanaktan

kızlar ben daha öncede yazmıştım istanbulluyum ama çan a evlendim eşim termik santralde çalışıyoo 21de giremeyeceğim ama bilin buralardayım
opuyorumnanaktan

tamam arkadaşım.uğrarsın belki bi ara..:kahve:.tekrar görüşmek üzere..

ben geldim.sayfam hep açık olacak ağrı arasında(böbrek ağrısı ) yazdıklarınızı okur bende yazarım inşallahhh bir iki şey kızlar.hepinizi çokkk öpüyorum

X