Canakkale///17

Arkadaşlar,

acil bir şekilde İstanbul Harem-Çanakkale arası hangi otobüs firmasıyla seyahat ettiğinizi yazarsanız sevinirim. Kamilkoç'un çok az seferi var. Trua ve Metro var, ama Metro'yla yıllardır seyahat etmedik, bazı kötü anılardan sonra :uhm:

kaydirigubbakcemile5çanakkalem merkezimm

Eklentiler

• $IMGP0557.jpg
    $IMGP0557.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMGP0576.jpg
    $IMGP0576.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMGP0578.jpg
    $IMGP0578.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 84
Ben de Geliboluluyum.
Daha önce de uğramıştım buraya; ama epeydir gelmiyordum. Bu yıl sağlık sorunlarımdan dolayı Ağustos başında gelebileceğim Gelibolu'ya. Umarım bir gün tanışmak kısmet olur.

Herkese selam
bende Çanakkale merkezdenım uzun zamandır buraya uĞramamıŞtım paya memleketlım olmuŞ

bız geÇen sene buluŞma ayarladık ve buluŞtuk ıŞlerden ve ben hamıle kalmıŞtım pek uĞrayamadım ve gÖrÜŞemedım umarım bu sene gene buluŞuruz.

herkese merhaba,bayramiçliyim,çanakkalede oturuyor,ezinede çalışıyorum.....

Ben de Geliboluluyum.
Daha önce de uğramıştım buraya; ama epeydir gelmiyordum. Bu yıl sağlık sorunlarımdan dolayı Ağustos başında gelebileceğim Gelibolu'ya. Umarım bir gün tanışmak kısmet olur.

anuşka bu arada sen nasılsın, iyimisin?tedaviler tamamen bitti mi?tablete mi geçtin?senin bizim memleketten olduğunu bilmiyodum..sana annemin aynı hastalıkla başettiğini anlatmıştım bi ara hatırladın mı bilmiyorum...

bende çanakkaleliyim selam tüm hemşerilerime:) buluşma ayarlayalım ama ancak bayram sonrası olabilir ben istanbulda oturuyorum bayramda gelicem ve 3 hafta ordayım:)zemuszemus

selam çanakkaleli bayanlar bir buluşamadık gelenler gelsinde bir buluşma ayarlayalım paya çanakkaleli var

buraya taşınalı 2 ay oldu hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorummmm...yok mu hiç ezineli bayan burdaaa....

fadıme canım umarım en kısa zamanda arkdş çevren olur canım ben çanakkale çanlıyımm merhabalar herkeseee:)))

belınaycım saol tatlımmm..cümlemızee hayırlı ramazanlarrrr

X