- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bir ugras bulun o zaman. Yani daha az görüşecek kendinize vakit ayıracak bişeyler. Aynı evde mi yaşıyorsunuz
Birr uğraşşş lazımm sohbet muhabbettt her neyse kaynanamm sürekli eskilerdenn bahsediyoo dinlemişş gibi yapıyorummmm ama dinlemiyorummmm seviyorumm kendisinii ama kırmamakk için dinlemiş gibi yapıyorum iştee:))
kız yazık ama gerçi onlar ne tatlı oluyor biliyor muusun :) napsınlar geçmişten bahsederek mutlu oluyor bak nenemi getirdin aklıma hic yoktan otururken hikaye gibi anlatır durur basta dinlemezdim sonlara doğru konu ilgimi çekerdi yani son bir kac saniye dinlemiş olurdum ne olduğunu anlamadan hikaye biterdi
kızz az dedıkoduyaa kaçıyoo ben günah oldugu için sevmiyorummm ondann yani kaynanamla aram cok ıyı canım onda problem yokk :)
oy oy Allah bozmasın cano artık konuşacak birseyler ararlar napsınlar ordan burdan konuşurlar eee sende mecbur dinlicen yani dinlemiş gibi yapacan bizde oyle olur muyuz ki acaba
olabilirizz belkii canımm :)evett dinlemek istemesemde dinliyorum çünkü biri bişey anlatırken eger beni dinlemezse çok bozulurumm ama karşımdakınınde sıkıldıgını anlarımm yanii ona göre davranırım bence sıkıldıgı gayet açık belli olabilio :)
zaten tek sorun sıkılmak değil mi be canım :) ama anladığım kadarıyla seninle beraber değil yani hastane için gelmiş cok mu uzaksınız yer olarak
1 saatt uzaklıkta cnm olsun gelsın de işdeeeeeeeeee :)
uzakmış yaaa ama gelincede idare edcen işteeeeee
senınkılerr ne alemde :)
ben yurt dısndaym canım artık esim burda olduğundan dolayı herkesler orda yani
anladımm canm olsun hayırlısı olsunn
teşekkür ederim canım buarada kaderimm sayfayı terk ediyor cok uzuldum ama bayağı kırılmış ve uzulmus..
evett canımm durukçaa daha çok üzülecekk o yüzden durr demicemm ben kafasını toparlasınn biraz :)
o olmadıkça o sayfaya girmeyi düşünmüyorum artık cunku onun sayesinde butun burdakiler bilgi edindi başarılı oldu hatta tanıştı
kaynanayla oturmanın sonu naparsın
bende öle düşünüyorumm canım zatenn kimsede pek yardım beklemiyor gördügüm kadarıylaa eskisi gibi