- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
işte aradığım sağlık personelii.başım ağrıyor niden...hep böyleyizya sağlıkçı görünce şuramda buramda der dururuzben de ebeyim ,aile hekimliğinde çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte aradığım sağlık personelii.başım ağrıyor niden...hep böyleyizya sağlıkçı görünce şuramda buramda der dururuzben de ebeyim ,aile hekimliğinde çalışıyorum
yok canım nerdeeee:)) işte evlenmeden taktiklerimi alıcam senden:)))
Hosgeldin
Evet demis oldum
Iyiyim canim bakiniyodum dali verdim görünce
Sen nasilsin, kimsin, nerdensin :26:
Nerden gelmiyor :26:
işte aradığım sağlık personelii.başım ağrıyor niden...hep böyleyizya sağlıkçı görünce şuramda buramda der dururuz
.
ya bende istiyorum bebişşşşşşşş ama benimki gelmiyoooooor
tansiyonunda sorun var mı
uğraşıyoruz bakalım.rabbim nezamn nasip edecek .tedavi görüyorum şuan
Veririm canim yeterki iste
Bende bakınıyorummm
[:[/I]
Hosgeldin
Evet demis oldum
Iyiyim canim bakiniyodum dali verdim görünce
Sen nasilsin, kimsin, nerdensin :26:
Nerden gelmiyor :26:
Farkettim bende kaçırmadan geliyim dedim
Sonra yabancı kalıyosun :18:
işte aradığım sağlık personelii.başım ağrıyor niden...hep böyleyizya sağlıkçı görünce şuramda buramda der dururuz
Olur hayirlisiyla insallah canim ...
Biliyorum zor ama cok takmamak gerekiyor kafaya, vucut bundanda etkilene biliyor diye biliyorum :97:
hoşgeldin canım.. gel beraber bakınak
çok iyi yaptın... bendeniz dilaraginosss inşaatçıyım,anadolunun ucra bi (muşa yakın )köşesinde baraj yapıyoruz..eşimle birlikte çalışıyorum vee yaklaşık 5 aylık evliyim...
çok iyi yaptın canımmm
çok iyi yaptın... bendeniz dilaraginosss inşaatçıyım,anadolunun ucra bi (muşa yakın )köşesinde baraj yapıyoruz..eşimle birlikte çalışıyorum vee yaklaşık 5 aylık evliyim...
çok iyi yaptın canımmm
ahahahaha niden?