- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
merhaba canım hoşgeldin:)
hoşbuldum burada daha önceden kıyıdan köşedende sohbet ettiğimiz laflaştıklarımız varmış herkese selamlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hoşgeldin:)
Tamam cnm şaka yapıyorum, diğerini merak ettim zaten ben..
Öğlen yemekte sucuk wardı, midem iflas şu an..
Ve benim topikte biriyle tartıştım sinir sistemim tavann
ben de geldim burdayım... merhabalar öncelikle...
Tamam cnm şaka yapıyorum, diğerini merak ettim zaten ben..
Öğlen yemekte sucuk wardı, midem iflas şu an..
Ve benim topikte biriyle tartıştım sinir sistemim tavann
canım onlar yorumlarının beğenilme sayısına göre artıyor. her yorum 3 puan. her yüz puanda bir kuş geliyor
Lilyana sende hoşgeldin canımm nasılsın?
Merhaba
benim geçerlilik anlayışım bu.. sanırım kendime bir uğraş edinmeliyim. iyice sıyırdımallah napmasın seni var ya bende geçerli bişeler bekliyorum
Merhaba canım
Tabi ki Buarada bende kısaca kendimi tanıtayım.
İzmir'liyim 26 yaşındayım
Normalde olabilir sorunda bakalim orasi ekstra bu sorun icin, ben kontrol ettireyimde, varsa bisey erken tespit iyi olur, insallah yoktur doktorda kalpazan biraz bu konuda dedi yoksa cok hareketli zaten doktor bile kolay gelsin size dedi
Aaa bak kac puanda bir bilmiyordum, tesekkürler aydinlattin
dilay şu an idolümsün :) bende böyle planlar yapıyorum nasipse :))
mrblar canımm..............
miskamber seninle detaylı sohbet hiç edmedik ama gayet zevle selamlaşıp konuşmuş oyun oynamıştık sanırım merhabalar tekrar... sohbetin güzel
hoşgeldin kırmızı araban çok seksi
Ayyyy tesekkürler
Vallah arada korkmadim degil, hani allahim isine karisirmis gibi, ama nerdeyse iki evladiminda günü belli
Asiri planli oldular
Kolay gelsin mi size dedii
Doktora bak heleee
miskamberin sohbetini bende gerçekten çok seviyorum:)
miskamber seninle detaylı sohbet hiç edmedik ama gayet zevle selamlaşıp konuşmuş oyun oynamıştık sanırım merhabalar tekrar... sohbetin güzel
miskamberin sohbetini bende gerçekten çok seviyorum:)
merhaba yolcu .. teşekkür ederim arabamı bu yıl gerçeğe dönüştürcem inşallah vosvosum aşkım kırmızım hayırlı olsun topiğin :))) bende geliyim dedim
ben de bu ay bir delilik yaptım daha doğrusu yaptık yarın test yapıcam:18:
merhaba yolcu .. teşekkür ederim arabamı bu yıl gerçeğe dönüştürcem inşallah vosvosum aşkım kırmızım hayırlı olsun topiğin :))) bende geliyim dedim