can sıkıntısından öyleeee bakınanlar..

Yaa sorma kelebeğim :KK1: Ben ne büyük kutlamalar yaptım beyefendiye, bakalım o ne yapacak?:KK53: Hiç bişey beklemek istemiyorum ama insan bekliyor işte :KK1: Benimki unutmaz ama hiç de beklentimi karşılamaz onun kutlaması :KK1: İşten gelirken bi hediye alır paketletir al sana doğum günü :KK9:
Napsak unuturlurlarsa kavga mı etsek??:KK30:

yok ben susarım o zaman daha çok korkuyor kavga edince pis pis gülüyor olan bana oluyor iyice delleniyorum:KK1:

benimkide unutmaz ama keşke unutsa..
ama varya eğer ailesi ile mailesi ile kutlamaya kalkarsa unutsa daha iyi ona öyle bir kutlama yaparım ki feleği şaşar:KK1::KK1:
ben baş başa olmayı tercih ederim öyle konfeti havaifişek felan şart değil ama olada bilir gerçi çevreciyim benn:KK60::KK60:

bak yasemin ne oldu şimdi beklentilerim uçtu tavan yaptı

tüttürsek mi napsak :KK14::KK14:

bu arada ne çok benziyoruz senle niye daha önce karşılaşmadık :KK53:

beraber çıkardık otobüs duraklarına baliye :KK60:

sıç mıç deme :KK60:

ee ben en kısa zamanda tekrar cinnet bahçesine doğru yolculuğa çıkarım çicek toplama amaçlı beraber gideriz olmamı:KK1::KK1:

yok ben susarım o zaman daha çok korkuyor kavga edince pis pis gülüyor olan bana oluyor iyice delleniyorum:KK1:

benimkide unutmaz ama keşke unutsa..
ama varya eğer ailesi ile mailesi ile kutlamaya kalkarsa unutsa daha iyi ona öyle bir kutlama yaparım ki feleği şaşar:KK1::KK1:
ben baş başa olmayı tercih ederim öyle konfeti havaifişek felan şart değil ama olada bilir gerçi çevreciyim benn:KK60::KK60:

bak yasemin ne oldu şimdi beklentilerim uçtu tavan yaptı

Ayy kavga ederken ben de gülerim :KK52:
Benimki ailesiyle kutlatcak orası kesin ama bi de evde ayrı ve özel bi kutlama isterem ben :KK51:
Beni öyle annesiyle yaptığı kutlamalarla kandıramaz. Kendisi uğraşsın bişeyler yapsın :KK1:
Bu adam evlenmeden önce böyle değildi yavv, Pastaları alıp kapıma dayanırdı gece yarıları :KK53:

X