- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
biz niye sigara tüttürüyoruz abla
seni bilmem de ben içiyorum zaten
bu smileyi gördükçe daha çok içesim geliyo teşvik var tahrik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz niye sigara tüttürüyoruz abla
peri peri perihep peri yapıyo demiiiiii
hiçte bile ben hiç bekret diyomuyum yok aa bak yanlışlıkla bekret dedim halbuki artık bekret demicektim ama bekret lafı ağzımdan kaçtı bekret demiceğim bidaha tamammı bekret yüzünden kızma banaEvet hep sen başlatıyorsun
vallahide ben sıçsızımbişi yapmadım benseni bilmem de ben içiyorum zaten
Eveeet bende boş boş takılıyorum selam herkese
Topiğin hayırlı olsun yolcu
hayırlısı olsun istiyosaa gelsin sana bebiş
hoş geldin.. bencede enerjimiz aman ha bozulmasın
seni bilmem de ben içiyorum zaten
Hoşbuldum, zor yetişiyorum konuşmalara Bekret konusunu biliyorum ama villa ney kızlar, ben onu kaçırdım
ben ne plan yapacağım benim herifin bana sürpriz yapması lazım o yapsın plan program ben onun doğum gününde yaparım onla beraber o bensiz yapsın..
siz ne yapacaksınız?
bide keşke benim ki doğum günümü unutsa diyede dua ediyorum arada bir aksiyon olur elime düşer offf offf ne hale geldim böye
hiçte bile ben hiç bekret diyomuyum yok aa bak yanlışlıkla bekret dedim halbuki artık bekret demicektim ama bekret lafı ağzımdan kaçtı bekret demiceğim bidaha tamammı bekret yüzünden kızma bana
merhabalar var mı benim gibi can sıkıntısından boş boş topiklere bakınanlar?
buyursunlar
Hoşbuldum, zor yetişiyorum konuşmalara Bekret konusunu biliyorum ama villa ney kızlar, ben onu kaçırdım
Evet hep sen başlatıyorsun
ahah iyi ki geldin he sen hiç one piece izledin mi bacım
ya da bitten
Defol kız buradan nasıl inadına yapıyor
ay gencecik annesin yine olcan çok hoş :124:
bu peri çok yaramaz bence peri sen şu muzu kaldır o zaten yerinde durmuyo seni yaramazlığa teşvik ediyor daha uslu bi muz koy oraya
benimde içesim geldi
hiçte bile ben hiç bekret diyomuyum yok aa bak yanlışlıkla bekret dedim halbuki artık bekret demicektim ama bekret lafı ağzımdan kaçtı bekret demiceğim bidaha tamammı bekret yüzünden kızma bana
vallahide ben sıçsızımbişi yapmadım ben
sıçsızımbende bilmiioooom
hoş geldin
bu peri çok yaramaz bence peri sen şu muzu kaldır o zaten yerinde durmuyo seni yaramazlığa teşvik ediyor daha uslu bi muz koy oraya
ikisi beraber aradan çıksın dedim ayy ne nefret ederim bu cümleden
sen böyle cool takılmaya devam et. sen bebelerini pışpışlarken ben büyütmüş olucam