Can sıkıntısı

Uuu sen bayagi bayagi kultur sanat tarih masallah herseyi arastiriyorsun ben cok sıkılırım öyle konulardan bana daha cok böyle eğlendircek seyler bazen kissadan hisseleri okurum onlari seviyorum daha cok.
bilgi bilgidir
mesela filler. yawru filler annelerin dışkısını karıştırıp içinde sindirilmemiş otları yerlermiş. neden ? cunku hortumları kısa oldugu için. yukarıdaki dallara ulaşamıyorlarmış. dolayısı ile yeterli besin alamıorlarmış.

Bravo vallahi size. Biz daha insanlari cözemedik hayvanlar alemine gecemedik ki daha :)

Insallah arkadasım. Dedigim gibi Rabbim kimseye dert vermesin. Senin bir derdin var gibi sanki.

Fazla büyük bi derdim fazla sorunlu bi hayatım var malesef. Buna da şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Fazla büyük bi derdim fazla sorunlu bi hayatım var malesef. Buna da şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Amin canim benim. Varsa yardimci olabilecegimiz birsey dinleriz elimizden gelen birsey varsa yapariz. Icini dokmek istersen her zaman burdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…