Allah bagislasin herhalde daha bi cocugum olmadigindandir. Kendime oyalancak biseyler buluyorum ama 10 dakika. 10 dakika sonra o yaptigim seydende sıkılıyorumİki oğlum var sıkılmak için vaktim yok.
Bunun kendinle nefret etmekle ne alakasi var anlayamadim ?Evde tekim,eşim genelde şehir dışında.
Çok seviyorum yalnızlığı ve hiç sıkılmıyorum.
Hiçbir şey yapmamak da kendi tercihim çünkü,illa bişey yapmak için delirmiyorum,ama yapıyorum.yeter ki isteyeyim.
Kötü bir şey olmadan canımı sıkacak kadar kendimden nefret etmiyorum çok şükür.
Dertten değil ama can sıkıntısı da psikolojik olarak etkiler ve modun düşer.Bunun kendinle nefret etmekle ne alakasi var anlayamadim ?
Insanin canı sıkılması illaki bir derdi oldugundanmidir ?
Konularin coğunu gezdim baktım. Gercekten cok derdi olan var Allah yardım etsin. Benimde konusabilcegim birileri vardir elbet bu saatte canı sıkılan arkadaslarda vardır gelsinler muabbet edelim istedim sadece..Dertten değil ama can sıkıntısı da psikolojik olarak etkiler ve modun düşer.
Ve her psikolojik dalgalanma sağlığını mutlaka kötü etkiler.
Bilimsel gerçek.
O yüzden.
Ayrıca KK diye bir gerçeklik var,hiç can sıkıntısına zaman bırakmıyor
Amin arkadasım Rabbim kimseye dert veripte derman aratmasın benimde cok derdim oldugu zamanlar oldu.Geçen sene bu vakitler ben de aynı cümleyi kuruyordum
hiçbir derdim yok ama canım çok sıkılıyor diyordum
Şuan can sıkıntımın bir sürü sebebi var ve o günleri arıyorum
Allah aratmasın ne diyeyim
İlk damlayanlardan biri de bendimKonularin coğunu gezdim baktım. Gercekten cok derdi olan var Allah yardım etsin. Benimde konusabilcegim birileri vardir elbet bu saatte canı sıkılan arkadaslarda vardır gelsinler muabbet edelim istedim sadece..
Elimde örgüm vardi 15-20 dakika ördüm sıkıldım.Uğraş bulun bir tane, o zaman kafanız dağılır ve canınız sıkılmaz. Kitap okuyun, film izleyin, örgü örmeyi seviyorsanız örgü örün, puzzle yapın ne bileyim. Birçok uğraş var.
Hosgeldin o zaman arkadasımİlk damlayanlardan biri de bendim
Elimde örgüm vardi 15-20 dakika ördüm sıkıldım.
Tig isi yapim dedim oda ayni sekilde
Tv izliyim dedim kafama göre birsey bulamadim
Simdide burdayim takiliyorum oyle
benim olur. ama hemen gecer. aklıma bir sürü şey gelir. sabaha kadar nette ararımGece gece canı sıkılan varmı ?
Hic bir sorunum yok ama bazen durup dururken canım sıkılıyor var mi boyle bir durumu olan arkadaslar
Hic sormayin. Birazda eglenelim yahu hep dert dinlemekten icim sıkıldıFilm izleyin netten, dizi falan takip edebilirsiniz yabancı dizileri. Burası da bir alternatif tabi, kafa patlatacak çok konu açılıyor. :)
Ne güzel keske benimde aklıma birsuru sey gelseeebenim olur. ama hemen gecer. aklıma bir sürü şey gelir. sabaha kadar nette ararım
dunyada o akdar coookk şey var ki aklına gelecek.Ne güzel keske benimde aklıma birsuru sey gelseee
Uuu sen bayagi bayagi kultur sanat tarih masallah herseyi arastiriyorsun ben cok sıkılırım öyle konulardan bana daha cok böyle eğlendircek seyler bazen kissadan hisseleri okurum onlari seviyorum daha cok.dunyada o akdar coookk şey var ki aklına gelecek.
ben emzirme ve dogurmadan emziren kadınları araştırdım-
asya ve avpuda neden dinozor fosili yok-yada azı araştıracam
psikolojik şeyleri araştıroyorum
filler
nicola tesla
bach
osmanlı tarihi kim kimdir nedir. ne olmuş
siyaset politika hayvanlar alemi-arkeoloji-mısırlılar- inka ve mayalar. ve hatta atatürk amerikaya mayaları ve inkaları araştırmak için bir grup göndermiş zamanında. ve kelimelerde benzerlikler cıkmış. hem kelime benziyor hemde anlam.
ronesans-floranda- dante- da vinci- davut heykeli- dahahaaaa birrririri sürü şey....ve bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?