Can sıkıntısı

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Gece gece canı sıkılan varmı ?
Hic bir sorunum yok ama bazen durup dururken canım sıkılıyor var mi boyle bir durumu olan arkadaslar

Evde tekim,eşim genelde şehir dışında.
Çok seviyorum yalnızlığı ve hiç sıkılmıyorum.
Hiçbir şey yapmamak da kendi tercihim çünkü,illa bişey yapmak için delirmiyorum,ama yapıyorum.yeter ki isteyeyim.
Kötü bir şey olmadan canımı sıkacak kadar kendimden nefret etmiyorum çok şükür.

İki oğlum var sıkılmak için vaktim yok.
Allah bagislasin herhalde daha bi cocugum olmadigindandir. Kendime oyalancak biseyler buluyorum ama 10 dakika. 10 dakika sonra o yaptigim seydende sıkılıyorum

Bunun kendinle nefret etmekle ne alakasi var anlayamadim ?
Insanin canı sıkılması illaki bir derdi oldugundanmidir ?

Bunun kendinle nefret etmekle ne alakasi var anlayamadim ?
Insanin canı sıkılması illaki bir derdi oldugundanmidir ?
Dertten değil ama can sıkıntısı da psikolojik olarak etkiler ve modun düşer.
Ve her psikolojik dalgalanma sağlığını mutlaka kötü etkiler.
Bilimsel gerçek.
O yüzden.
Ayrıca KK diye bir gerçeklik var,hiç can sıkıntısına zaman bırakmıyor

Geçen sene bu vakitler ben de aynı cümleyi kuruyordum
hiçbir derdim yok ama canım çok sıkılıyor diyordum
Şuan can sıkıntımın bir sürü sebebi var ve o günleri arıyorum
Allah aratmasın ne diyeyim

Konularin coğunu gezdim baktım. Gercekten cok derdi olan var Allah yardım etsin. Benimde konusabilcegim birileri vardir elbet bu saatte canı sıkılan arkadaslarda vardır gelsinler muabbet edelim istedim sadece..

Amin arkadasım Rabbim kimseye dert veripte derman aratmasın benimde cok derdim oldugu zamanlar oldu.
Cok sukur suanda var ama yinede yok diyebiliyorum.

Uğraş bulun bir tane, o zaman kafanız dağılır ve canınız sıkılmaz. Kitap okuyun, film izleyin, örgü örmeyi seviyorsanız örgü örün, puzzle yapın ne bileyim. Birçok uğraş var.

Konularin coğunu gezdim baktım. Gercekten cok derdi olan var Allah yardım etsin. Benimde konusabilcegim birileri vardir elbet bu saatte canı sıkılan arkadaslarda vardır gelsinler muabbet edelim istedim sadece..
İlk damlayanlardan biri de bendim

Uğraş bulun bir tane, o zaman kafanız dağılır ve canınız sıkılmaz. Kitap okuyun, film izleyin, örgü örmeyi seviyorsanız örgü örün, puzzle yapın ne bileyim. Birçok uğraş var.
Elimde örgüm vardi 15-20 dakika ördüm sıkıldım.
Tig isi yapim dedim oda ayni sekilde
Tv izliyim dedim kafama göre birsey bulamadim
Simdide burdayim takiliyorum oyle

Elimde örgüm vardi 15-20 dakika ördüm sıkıldım.
Tig isi yapim dedim oda ayni sekilde
Tv izliyim dedim kafama göre birsey bulamadim
Simdide burdayim takiliyorum oyle

Film izleyin netten, dizi falan takip edebilirsiniz yabancı dizileri. Burası da bir alternatif tabi, kafa patlatacak çok konu açılıyor. :)

Gece gece canı sıkılan varmı ?
Hic bir sorunum yok ama bazen durup dururken canım sıkılıyor var mi boyle bir durumu olan arkadaslar
benim olur. ama hemen gecer. aklıma bir sürü şey gelir. sabaha kadar nette ararım

Film izleyin netten, dizi falan takip edebilirsiniz yabancı dizileri. Burası da bir alternatif tabi, kafa patlatacak çok konu açılıyor. :)
Hic sormayin. Birazda eglenelim yahu hep dert dinlemekten icim sıkıldı

Ne güzel keske benimde aklıma birsuru sey gelseee
dunyada o akdar coookk şey var ki aklına gelecek.
ben emzirme ve dogurmadan emziren kadınları araştırdım-
asya ve avpuda neden dinozor fosili yok-yada azı araştıracam
psikolojik şeyleri araştıroyorum
filler
nicola tesla
bach
osmanlı tarihi kim kimdir nedir. ne olmuş
siyaset politika hayvanlar alemi-arkeoloji-mısırlılar- inka ve mayalar. ve hatta atatürk amerikaya mayaları ve inkaları araştırmak için bir grup göndermiş zamanında. ve kelimelerde benzerlikler cıkmış. hem kelime benziyor hemde anlam.
ronesans-floranda- dante- da vinci- davut heykeli- dahahaaaa birrririri sürü şey....ve bitmiyor.

Uuu sen bayagi bayagi kultur sanat tarih masallah herseyi arastiriyorsun ben cok sıkılırım öyle konulardan bana daha cok böyle eğlendircek seyler bazen kissadan hisseleri okurum onlari seviyorum daha cok.

Umarım gerçekten canını sıkacak şeyler yaşamazsın da yapacak birşey bulamadığın için sıkılırsın hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…