Belli degil tutuklu yargilanacaklar benim bildiğim. Bi garip hukukumuz var.
Ülke ülke değil dingonun ahırı... Gerçek vatanseverler, dürüst insanlar terörist diye yargılanıyor. Gerçek teröristlerin ve terörist zihniyettekilerin de sırtı sıvazlanıp, ağzının içine bakılıyor. Ülkemde hayat, özgürlük, huzur kalmadı yahu.
Ama doğru, abartmaya da gerek yok, nitekim; "silahsa silah ne olmuş yani," değil mi? Of of!
bıtek bızde ispıyonculuk devlet denetleme adıyla anılıyor heralde...
bu kısıler baska ulkeler ulkemızı kotu goruyor tanıyor teror olayları yuzunden dıyen kısıler aynı zamanda
kendı ellerıyle acık vermek devletı denetleyen okadar kurumu hıce sayarak kendınde o curretı gormek
herseyı halk bılmemelı... her devlet her ulke herseyı halkına acık acık lanse edıyor bız sunları bu yuzden yapıyoruz dıye halkına rapor verıyor da bıtek turkıye ıs cevırıryor sankı
ne kadar zekıymıssın can dundar
genel olarak dusuncelerını yorumlarını sevdıgım ve begendıgım bırı oldugunuz ıcın yorumuma bunuda dahıl ederekAksine halk her şeyi bilmeli. Halk devletin tüm politikasını tüm şeffaflığıyla görmeli ki, kime neye oy verdiğini bilsin.
Halkı cahil bırakma çabası Avrupa'da 1400lerde matbaanın icadı ve kitapların bollaşmasıyla bitti. Türkiye'de ne zaman bitecek ki acaba?
Haber almak hakkımız ve özgürlüğümüz, koyun değil insanız.
Kaleme, düşünceye, ağıza yasak, zincir olmaz. İfade özgürlüğü anayasa ile korunur. İfade edilen şey yalan veya iftiraysa bunun cezası da mahkemede kesilir. Can Dündar'ın haberinde iftira yok. Tırlar gün gibi basıldı işte. Yapılan savunma da iftira yalan değil, altı üstü silah yeaaaa ne olacak şeklinde dikkatle okursanız.
ama mitte suç işliyorsa bir gazetecinin görevini yapması yanlış değilgenel olarak dusuncelerını yorumlarını sevdıgım ve begendıgım bırı oldugunuz ıcın yorumuma bunuda dahıl ederek
yapıyorum bu sebeple benı yanlıs anlamanızı asla ıstemem :)
eger halk herseyı bılmelıyse; mit herseyı desıfre etmelı...
jandarma karakolda tum bılgıler halka acılmalı...
:)
o tırda o sılahın belkı olması gerekıyordu belkı ayrıntıları 1 kısının bıle bılmesı kotu sebeplere sonuc olacaktı :) fransa da amerıkada ıngıltere de neden hersey gızlı kalıyor kımse sorgulamıyor nıye bunlar ortaya cıkarılmaya calısılmıyor da bıze mahsus bılemedım :)
halk herseyı bılemeyecegı gıbı bılmemelı de
hem halkın hem devletın hemde ılerleyen yonetımın guvenlıgı acısından
guvenlık bunu gerektırır
acıklanması desıfre edılmesı gereken seyler devletı denetlemesı ıcın gorevlendırılmıs kısıler tarafından yapılsın ve yayınlansın
boyle vatandasın elıne dılıne dustumu bılgıler sonuc bu oluyor... bu bılgılerı kımın ne sekılde ne nıyetle kullanacagını bılemeyız
tabıkı yanlıs degıl asla gazetecılerın gorevını yapmasını yanlıs bulmuyorumama mitte suç işliyorsa bir gazetecinin görevini yapması yanlış değil
.sen kimsinkii bu ülkenin cumhurbaşkanına..'silahsa silah ne olmuş yani' noktasına getittiriyorsun..bu yazılan lafı nasıl anladınız cidden merak ettim @okpyte gol değil beyaaaa..ikinizde lafı yanlış anlamışsınızz..o şu şekil sen kimsinki BİR cumhurbaşkanına silahsa silah dedirtme noktasına getiriyorsun yaniiii kimsinki cumhurbaşkanı ile aşık atabiliyorsun anlamında idi valla anlamadınızmıı..
işte orada gazetecilik denen şey var..
gazeteciliğin olayı bu..
gazeteci habercidir. diyorum ya watergate ırangate olaylarına bakın. gazeteciler hükümeti yıktı gerçekleri ortaya çıkardı. bunlar ödül aldi bizdekiler hapiste. farkımız bu
genel olarak dusuncelerını yorumlarını sevdıgım ve begendıgım bırı oldugunuz ıcın yorumuma bunuda dahıl ederek
yapıyorum bu sebeple benı yanlıs anlamanızı asla ıstemem :)
eger halk herseyı bılmelıyse; mit herseyı desıfre etmelı...
jandarma karakolda tum bılgıler halka acılmalı...
:)
o tırda o sılahın belkı olması gerekıyordu belkı ayrıntıları 1 kısının bıle bılmesı kotu sebeplere sonuc olacaktı :) fransa da amerıkada ıngıltere de neden hersey gızlı kalıyor kımse sorgulamıyor nıye bunlar ortaya cıkarılmaya calısılmıyor da bıze mahsus bılemedım :)
halk herseyı bılemeyecegı gıbı bılmemelı de
hem halkın hem devletın hemde ılerleyen yonetımın guvenlıgı acısından
guvenlık bunu gerektırır
acıklanması desıfre edılmesı gereken seyler devletı denetlemesı ıcın gorevlendırılmıs kısıler tarafından yapılsın ve yayınlansın
boyle vatandasın elıne dılıne dustumu bılgıler sonuc bu oluyor... bu bılgılerı kımın ne sekılde ne nıyetle kullanacagını bılemeyız
evet katılıyorum...Bilmukabele sizi severim:))
O zaman tırlar Türkmenlere gitmiyordu diyen başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş de casusluktan yargılanmalı, onun Can Dündar'dan farkı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?