ee bazen bozuk saat bir günde iki kere doğruyu gösteriyor ,o hesapTecavüz suçlusu olmadığını herkes gibi bende biliyorum. Burdaki amacın şakayla karışık adelet sistemini yermek olduğu anlamış olmanı ümit ediyorum. Her zaman sövülen adaletsizlik, bu sonuca karşı 'işte doğru karar' oldu.
ee bazen bozuk saat bir günde iki kere doğruyu gösteriyor ,o hesap
istisnalar kaideyi bozmaz değilmi. benim tuttuğum taraf haklı ve suçsuz. adalette aleyhine tek delill bulunmadı çünkü. çok aradılar yazık onlar adına pek bi üzüldüm:)Işte demek istediğim bu aslında. Bu bozuk saatin doğruyu göstermedeki denkliği, neden sizin tuttuğunuz taraf kazandığında oluyor. Yoksa herkes kendi düşüncesi kazandığında mı "yaşasın adalet" naraları atıyor?
Doğru karara ne diyek mahmut mu diyekTecavüz suçlusu olmadığını herkes gibi bende biliyorum. Burdaki amacın şakayla karışık adelet sistemini yermek olduğu anlamış olmanı ümit ediyorum. Her zaman sövülen adaletsizlik, bu sonuca karşı 'işte doğru karar' oldu.
okypete bu kesimin meşhur lafı var yaistisnalar kaideyi bozmaz değilmi. benim tuttuğum taraf haklı ve suçsuz. adalette aleyhine tek delill bulunmadı çünkü. çok aradılar yazık onlar adına pek bi üzüldüm:)
ama olmadı bu sefer. yalan delillerde konamadı... tabii bunda yargıçlarn payıda var. gülün atadıklarının.
ve gülü akp içinde daha dürüst bulurum ben. atatığı kişilerinde onun gibi olacağı şüphe götürmezdi.. doğruu davrandılar.. evet bu istisnaydı. adaletin adaletli davranması.
ne acı değilmi. böyle bir ülkede siyasi suçlara yargılanan iki suçsuz gazeteci yargılandığında suçsuz olduğu ortaya çıktı diye seviniyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. oysa bu normal olmalıydı. ve beklenen birşey olmalıydı
Borularını öttüremediklerinde nedense bir sancılı hal alıyor her birini.okypete bu kesimin meşhur lafı var ya
aynını tavsiye et,
soda içsinler :))))))))))))))))))))))))))))
sevip sevmemek mesele değil mesele adalet.Doğru karara ne diyek mahmut mu diyek
Bu arada ben Can Dündar'ı sevmem. Benim tuttuğum taraf değil zaten