Can Dündar: Erdoğan'a doğum günü hediyesi vermek istedik!

Ankara'da hakimler varmış dedirtecek bir durum yok. Abdullah Gül ün uzun a karşı hamlesi.. Dahası bana göre bir mesaj niteliği var, AYM elimde yargılanırsan kaderin elimde demek..

Pervin Buldan da pek sevinmis. Neden acaba?

Mahkemede silahlarin nereye gittiğini bilmiyorum diyen can dundara da bir cesaret gelmiş yeniden. İlginç.

"Uluslararası çapta yakısı olan bir olay.. Bir silah nakli.. Devlet adamları o TIR'larda ilaç vardı diyor. İlaç kutularını kaldırdığınız zaman içinde silah olduğunu görüyorsunuz. Nereye gittiğini de bilmiyoruz.
http://www.birgun.net/haber-detay/can-dundar-in-mahkemede-yaptigi-savunmanin-tam-metni-96244.html "
Adam silahların nereye gittiğini bilmiyorum, dememiş, çarpıtma yapmanın manası yok. Toplum olarak biz bilmiyoruz, diyor.

"Olaydan sonra hükümet, TIR’larla Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD’e) yardım için silah ve mühimmat taşındığı iddialarını ısrarla reddetti. Bu konunun soruşturulması taleplerini reddederken, skandalın ortaya çıkarılmasını sağlayan kamu görevlileri hakkında soruşturma açtırdı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-erdoganin-yok-dedigi-silahlar.826993/ "
Bak bu da haberin orjinali. Bu haberde silahlar IŞİD'e gidiyordu demiyor, Bu iddialar reddedildi, diyor, aradaki farkı biliyor muyuz?
Kısacası lütfen çarpıtma AHaber sansayonlarıyla insanlara laf çarpmayalım, hoş ve etik olmuyor.

boşuna yazıyorsun. onlar inandırılmış kişiler. sen bak siyah gösterip bu siyahmış ama desende onlar beyaz dendiiği için beyaz demeye devam edecekler

Belki sarik ve cubbe giymislerdir Aaa dur bunlar tecavüz suclulari değildi unutmuşum

Tecavüz suçlusu olmadığını herkes gibi bende biliyorum. Burdaki amacın şakayla karışık adelet sistemini yermek olduğu anlamış olmanı ümit ediyorum. Her zaman sövülen adaletsizlik, bu sonuca karşı 'işte doğru karar' oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…