- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Amine Busra
-
Hayırlısı olsun canim. En azindan regl olursan rahatlarsinTest yaptım kızlar az önce tabikide negatif adetim gelir artık
Aynen kuzum kilo da veremiyorum ödem birikiyor gelse o açıdan da rahatlayacamHayırlısı olsun canim. En azindan regl olursan rahatlarsin
Kac dk gecti? Biraz bozuk gibi de duruyor. Daha once böyle test kullanmadim benKızlar kurusuma bakmayın burası diyet topiği de sizler tecrübelisiniz diye soruyorum çöpe atmıştım böyle olmuş sabah ilk idrarla yarın tekrar yapayım mı ki umutlanmayımmı test mi bozuk acaba
Eki Görüntüle 2924114
Yarin tekrar yap benceKızlar kurusuma bakmayın burası diyet topiği de sizler tecrübelisiniz diye soruyorum çöpe atmıştım böyle olmuş sabah ilk idrarla yarın tekrar yapayım mı ki umutlanmayımmı test mi bozuk acaba
Eki Görüntüle 2924114
Bebe time marka canım üzerinde 20 dakkaya kadar diyor 10 dakka oldu böyle oldu ben daha önce kullandım bundanda kontrol çizgiside hafif çıktı sonradan çıktıKac dk gecti? Biraz bozuk gibi de duruyor. Daha once böyle test kullanmadim ben
Sabah ilk idrarla yapayım tekrarYarin tekrar yap bence
Yarin tekrar yap. Yeniyse hemen cikmazda. Zaten uzun zamandır regl olmamişsin o yuzden sana doktora git dedim israrla. En kesin sonuç kanda belli olurSabah ilk idrarla yapayım tekrar
Eşim bi tuhaf benim kuzum hastaneye gitmekten bıktım diyor bu arada bu test pozitife döndü idrara sıkışınca bidaha yapacamYarin tekrar yap. Yeniyse hemen cikmazda. Zaten uzun zamandır regl olmamişsin o yuzden sana doktora git dedim israrla. En kesin sonuç kanda belli olur
Canim bem hep bu marka kullandim iki cocugumuda silik cizgi ile ogrendim . Rabbim izin verdiyse insallah seninde oyle olur haberdar etEşim bi tuhaf benim kuzum hastaneye gitmekten bıktım diyor bu arada bu test pozitife döndü idrara sıkışınca bidaha yapacam
Yap bakalim canimEşim bi tuhaf benim kuzum hastaneye gitmekten bıktım diyor bu arada bu test pozitife döndü idrara sıkışınca bidaha yapacam
Afiyet olsun canimKizlar ara ogun yapamadim ,ogle yemegi 1tabak kabak yemegi yogurt ve dereotlu. Aksam yemegi 3 tane tavuk sis bir parca pide salata visne suyu (ben yaptim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?