• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Diyet degilde saglikli beslen tam bugday ekmegi tuket beyaz un tuketme paket gidafan uzak dur her igun yogurt ayran salata olmasina ozen goster yeter canim 🥰🥰
Ayy tamam kuzum benim ama valla bende ne iştah kaldı ne uyku burda görüyordum sürekli açtım uykum vardı felan yazıyorlar dı bende tam tersi oldu 😅

İyi akşamlar

30 eylül menüsü
Sabah 10.00
2 ekmekle tost
Nescafe

12.45
Yarim armut tarçınlı
Turk kahvesi

16.00
4 hurma

Akşam yemegim resimde, 17.40

Eklentiler

• IMG_20210930_174013.jpg
    IMG_20210930_174013.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 23
Ara ogun yag yakan kahve 3kayisi birazcik cam fistigi . Aksam 1kase tarhana corbasi karnibahar kizartmasi (sipa kizim baska turlu yemiyor ecuk ciss olduk 🤣) sarimsakli yogurt. 7de agzimi kapadim su iciyorum simdide bi yesil cay planim var

Gunaydin kizlar 3cm incelme var ama tartida fark yok yaa basladigimdan beri totalde 750 gr anca .motivasyonum dusuyo.

Sabah yag yakan kahve ictim 11dede kahvalti yesil soganli cockelekli omlet 1.5dikim tam bugday ekmegi 2kucuk koy armudu form cay

Afiyet olsun canım. Porsiyon kontrolu ve aksamlari çay yaninda birsey yememeye dikkat et
Dun biraktim cay yanini😒 cnm iste aralikli oruca basladim neyse bem bidahaki cumaya kadar tartilmicam az daha gayret edeyim suyu artip porsiyonu azaltayim. Kilo alimca giremedigim kotum vardi kalcadan cikmiyordu onu dun giydi. Belide rahat kapandi ama imcelme neden tartiya yansimiyorki be ajo 😒

Ara ogunum ,moralim bozulduya acaip istah geldi bana

Eklentiler

• 20211001_131253.jpg
    20211001_131253.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 27
Dun biraktim cay yanini😒 cnm iste aralikli oruca basladim neyse bem bidahaki cumaya kadar tartilmicam az daha gayret edeyim suyu artip porsiyonu azaltayim. Kilo alimca giremedigim kotum vardi kalcadan cikmiyordu onu dun giydi. Belide rahat kapandi ama imcelme neden tartiya yansimiyorki be ajo 😒
Ama cok normal, bende onceki hafta cok vermemistim bu hafta 2 gün aç gezdim 🤣

Back