- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
- Konu Sahibi Amine Busra
Kızlar hamileymişim benim diyet yalan oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa doktora mi gittinnn anlatsana cok sevindim rabbim hayırlısıyla saglikla kucağına almayi nasip etsinKızlar hamileymişim benim diyet yalan oldu
Kuzum test yaptım ya sabah dağıldı demiştim 3 saat bekledim iyice idrara sıkıştım bidaha yaptım daha dikkatli damlatır damlatmaz çizgi çıktı eşimede hiç süpriz felan yapamadım leke geliyordu korktum doktora gittik kan tahlili yaptılar sağolsun ebe çok ilgindi gözünüz aydın dedi progestan iğne yaptılar hapını verdiler cumartesi tekrar gidecemYaaa doktora mi gittinnn anlatsana cok sevindim rabbim hayırlısıyla saglikla kucağına almayi nasip etsin
Cok sevindim gercekten. Daha cok yenidir belki sen istirahat et bol bol. İlk bebegimde benimde oyle oldu hep kahverengi akintim oldu. Ama ogrendikten sonra 2 ay yani 3 aylik olana dek anneme bile gitmedim merdiven cikmamak icinKuzum test yaptım ya sabah dağıldı demiştim 3 saat bekledim iyice idrara sıkıştım bidaha yaptım daha dikkatli damlatır damlatmaz çizgi çıktı eşimede hiç süpriz felan yapamadım leke geliyordu korktum doktora gittik kan tahlili yaptılar sağolsun ebe çok ilgindi gözünüz aydın dedi progestan iğne yaptılar hapını verdiler cumartesi tekrar gidecem
Allah razı olsun kuzum Tamam canım ayağa kalkarken çok hızlı kalkarım onada dikkat ediyorum benim annemin evde merdivenli ne zaman adetim gecikse gitsem adet olurum oraya gidince dikkat edeyim yerleşme kanaması oluyor galiba demi canım çok şükür kırmızı olmadı hiçCok sevindik gercekten. Daha cok yenidir belki sen istirahat et bol bol. İlk bebegimde benimde oyle oldu hep kahverengi akintim oldu. Ama ogrendikten sonra 2 ay yani 3 aylik olana dek anneme bile gitmedim merdiven cikmamak icin
Bazi kisilerde yerleşme oluyor ama benim düşük tehlikesi oldugunu dr soylemisti. Defalarca igne oldum, progestab 3 ay hic birakmadim. Sen doktorun ne derse uygula ilac konusunda. Benim 9 ay aralikli kanamam oldu hep. Kahve pembe karışıkAllah razı olsun kuzum Tamam canım ayağa kalkarken çok hızlı kalkarım onada dikkat ediyorum benim annemin evde merdivenli ne zaman adetim gecikse gitsem adet olurum oraya gidince dikkat edeyim yerleşme kanaması oluyor galiba demi canım çok şükür kırmızı olmadı hiç
Anladım kuzum ben Daha doktor muayene etmedi akşam gittiğimiz için tedbir amaçlı iğne yaptılar eve git uzan dediler cumartesi gidecem bide progestan hap verdi iğne olunca leke durdu çok şükürBazi kisilerde yerleşme oluyor ama benim düşük tehlikesi oldugunu dr soylemisti. Defalarca igne oldum, progestab 3 ay hic birakmadim. Sen doktorun ne derse uygula ilac konusunda. Benim 9 ay aralikli kanamam oldu hep. Kahve pembe karışık
İlaclarini alip kendine dikkat et allahin izniyle birşey olmaz inşallahAnladım kuzum ben Daha doktor muayene etmedi akşam gittiğimiz için tedbir amaçlı iğne yaptılar eve git uzan dediler cumartesi gidecem bide progestan hap verdi iğne olunca leke durdu çok şükür
Yeaaaaa o kdar sevindimkii cok mutlu oldum .musait bi zamanda sana ozelden yazacaktim tuyolari gerek kalmadi ohh miss gibi haber keyiflendim. Hadi hayirli olsun canim Allah tamamine erdirsin saglikla gelsin bebeginkac cikti degerin ? Okumadim yazdinmi biomiykrumda sayfayi okurken gorunce yazmadan gecemedimKızlar hamileymişim benim diyet yalan oldu
Çok sağol kuzum benim Allah razı olsun 84 çıktı dün daha doktorla görüşmedim cumartesi randevu var bakalım ne diyecekYeaaaaa o kdar sevindimkii cok mutlu oldum .musait bi zamanda sana ozelden yazacaktim tuyolari gerek kalmadi ohh miss gibi haber keyiflendim. Hadi hayirli olsun canim Allah tamamine erdirsin saglikla gelsin bebeginkac cikti degerin ? Okumadim yazdinmi biomiykrumda sayfayi okurken gorunce yazmadan gecemedim
Gec dollenme olmus canim masallah daha yeni bi bidik cok sevindim yaa ne kdar mutlusundur simdi ne guzel . Cmt kdar artar degerinÇok sağol kuzum benim Allah razı olsun 84 çıktı dün daha doktorla görüşmedim cumartesi randevu var bakalım ne diyecek
Bizimla dıgilsın git guzelce karnini doyur iki canlisin senKızlar bende sabah peynirli omlet bşr tanede etimek yedim
12 de de elma ve bir avuç ceviz
Galiba öyle kuzum pkodan dolayı geç yumurtlama oldu galibaGec dollenme olmus canim masallah daha yeni bi bidik cok sevindim yaa ne kdar mutlusundur simdi ne guzel . Cmt kdar artar degerin
Kızz ama öyle deme 78 kiloyum düşünsene 10 kilo alsam abovvv ben ekmek yememeye devam ediyim yinedeBizimla dıgilsın git guzelce karnini doyur iki canlisin sen
Sağlıklı beslenmeye devam etKızz ama öyle deme 78 kiloyum düşünsene 10 kilo alsam abovvv ben ekmek yememeye devam ediyim yinede
Bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şuanAralikli oruc diyeti yapmaya karar verdim yapan varmi?