- Konu Sahibi Amine Busra
Bende cuma haftalik belirliyorumBen de cuma tartilayim suana kadar iyi gidiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma haftalik belirliyorumBen de cuma tartilayim suana kadar iyi gidiyorum.
Akdam 18.00de yedik eve gec girince anca masaya oturabildik.Evet, hep birlikte veririz .
11
2y yogurtlu biber
2lokma ekmek
2kepce tarhana corbasi
Nohutlu salata
Kizim uyudu ben de uyuyacagim biraz ,
Suyu arttirabilsek cok iyi olcak. Benimde az gibi. Afiyet olsunAkdam 18.00de yedik eve gec girince anca masaya oturabildik.
Yarim porsiyon tavuk mantar sote
Salata
2kepce tarhana corbasi
Su az oldu 1 .5 anca
Tarti birden iner ona takılma.ama sporda eklemek şart maalesef canimSlm kizlar yazamadim epeydir. Sabah tam bigday sandevic ekmegininnicini cikardim kasar ve cokelekle tost 7tane zeytin 4 tane patayes kizartmasi yedim cocuklara kizartmistim bitiremediler ziyan olsun istemedim . 1fincan yesil cay . Dun oglumu hastaneye goturdum tartilamadim bugun tartildim gecenn haftayla ayniyim azalma goremiyorum ama incelme var
Bende bugun regl oldum canim. Bende de şişlik oluyor illaki. Bide sen epeydir olmamişsin. Doktora ne zaman gideceksin boyle hayatinida olumsuz etkiler. Gergin sinirli olmuyor musunKızlar bende az yiyorum bozmadım hiç ama azalma yok çok az adet olamadım ya ben ödem var galiba bi olsam gerçek kilomu öğrenecem hiç bişey yemesem bile karnım şiş
Aynen öyle kuzum nerdeyse 2 kilo fark ediyor en azBende bugun regl oldum canim. Bende de şişlik oluyor illaki. Bide sen epeydir olmamişsin. Doktora ne zaman gideceksin boyle hayatinida olumsuz etkiler. Gergin sinirli olmuyor musun
Anladim bence yakin zamanda git doktora belki söktürücü verir en azindanAynen öyle kuzum nerdeyse 2 kilo fark ediyor en az
Ben alıştım kuzum böyle olmasına 2 ay olmadığım da oluyor du 45-50 günde bir oluyor adet belirtilerim vardı sinirden vardı şimdi hiç bişey yok
Biraz daha bekleyim de gidecez canımAnladim bence yakin zamanda git doktora belki söktürücü verir en azindan
Tarti birden iner ona takılma.ama sporda eklemek şart maalesef canim
[/QUOTE
Spor yapiyorum zaten canim . Bakalim belki bu hafta sonuna eksilirim
Aksam menusu ayniymisOglen 4 tane top kofte yedim. Aksam 1tabak yogurtlu kabak yemegi