Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Aynen öyle canım benimde insanında elinde olmuyor bazen yinede eskisi gibi değilim şimdi koştur koştur test almaya giderdim gidesim gelmiyor bide 45 günde felan gelmesine alışkınım beni korkutan sadece karın ağrısı olması 80 kiloya çıkınca ondan oldu gibi geliyor bana keşke biraz dikkat etseydim şu kiloma

Umarim saglikla huzurla en kisa zamanda gelir

Keşke.. en cok kullandigim kelimeydi. İrademe söz geciremedigim zamanlar da keşke evlenmeden 72 olmayip, az kg verip 60la evlenseydim. Keşke evlenince dikkat etseydim. 86 ile hamile kalmasaydim. Keşke 113le dogurmasaydim. İkinci hamilelikte ayni hatayi yapmasaydim, dogumdan sonra psikolojimi saglam tutabilip üzerine ekleyip 115 olmasaydim.......

Ama oldu. Bir gün kendimi kabul ettim. Evet bunlar yaşandi. Keşke demekle dönüşü olmayacak. Ama bunlara eklememek için, 120leri gormemek için kollari sivadim. Başlarda yuksek kilolularin verdigi gibi cok cok hizlida veremedim. Cok elestirildim. Minik adimlarla kendimi hazirladim. 100den düşünce güç buldum. 90dan düşünce eski kiyafetlerime girmeye başladım. Eğer Allah nasip ederse daha uzun bir ömür olacak önümde. Belki 2 yilim o kiloyu vermekle gecmis olacak ama her ay biraz daha hafiflemiş oldum. Hayat enerjim geldi, kendime guvenim geldi

Bence böyle devam et , süpersin cok imrendim size.

Bende sabah 10 da kahvaltı yaptım
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı köy peyniri
1 tatlı kaşığı da acılı ezme
6 tane yeşil biber yeşillik
Bide limonlu su
2 gibi ara öğün yapacam Türk kahvesi ve tarçınlı elma
Akşamları ben çok şişip kalıyorum akşam da yoğurt chia tohumu yarım muz karışımı blendır dan geçirip onu öğün yapacam bugün
3 litre su
30 tane de squat yaptım bugün bide ev temizliği

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…