- Konu Sahibi Amine Busra
-
Canim aman sosyete ismi o biliyosundur tavuk versiyinuda yapiliyo. julyen dograyip pisiriyosun sogan kapya biber yesil biberle kavuruyosun baharat tabi bideAfiyet olsun canim et fajita ne oluyorcahilligime ver
Meraba hosgeldiniz. Kendinizi tanitip katilabilirsiniz. Duzenli yediklerimizi ve sporumuzu paylasiyoruzKızlar beni de katın aranıza
Hoşgeldin. Bende pcoluyum. 1 yil once 111 kg ile baslamistim şuan 75 oldum , 65e kadar devam edicemHoşbuldum canımFunda ben Polikistik overim hep hızlı kilo alıp hızlı veren bi bünyeye sahiptim şu son iki buçuk yıldır daha da hızlı kilo aldım evlenmeden önce 60 kilo civarındaydım en son 80 leri gördüm arada arada diyet yaptım ama veremedim şimdi 3 gündür diyetteyim bide regl dönemine giriyorum onunda şişkinliği var 3 günde 1 kilo verdim bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah (10.00 da kahvaltı)
1 dilim kepekli tam buğday ekmeği
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
Bir yemek kaşığı acılı sos
4 tane ceviz içi
Bir kase salata şeklinde doğradım yeşillik biber domates
Bir yemek kaşığı lor peyniri
7 tane zeytin
Ara öğünüm şimdi yapacam (14.00)
Elma üzerine tarçın
Bide ben çok fazla yürüyüşe çıkamıyorum evde kendim 20 squat 20 mekik 20 tanede başka bi hareket var onu yapıyorum günlük
Hedefim de 20 kilo vermek en az
Maşallah vala sanaHoşgeldin. Bende pcoluyum. 1 yil once 111 kg ile baslamistim şuan 75 oldum , 65e kadar devam edicem
Benimde oyleydi. Şimdi çoğuna girdim birkaç tane kaldi. Pco bas belasi zatenMaşallah vala sanaPkolu olmayanlar bilmez halimizi çok zor kilo vermesi alması ışık hızında ama sen çok güzel vermişsin helal olsun şu 3 gündür sıkı diyete girebildim bende sonunda ama baya zorladı dünle önceki gün bugün iyiyim reglim 27 günde bir oluyordu şimdi 40-45 gün arası en az o yüzden bile vermem lazım benimde kilo verince 30 lara düşüyor hemen
İnşâAllâh başarırız dolabımda o kadar kıyafetim var giyemiyorum en çokda ona içim gidiyor
Sanada afiyet olsun canim , tirtikda yok artik tamamO tirtiklamalar vermeyi engelliyor iste canim afiyet olsun.
Bende sabah bunlari yedim. Şimdi parkta litalif yedim
Bebde tanitiyimmi ogretmenimMeraba hosgeldiniz. Kendinizi tanitip katilabilirsiniz. Duzenli yediklerimizi ve sporumuzu paylasiyoruz
Mrb hosgeldiniz , pco grubu gibi olduk bende pcoluyumHoşbuldum canımFunda ben Polikistik overim hep hızlı kilo alıp hızlı veren bi bünyeye sahiptim şu son iki buçuk yıldır daha da hızlı kilo aldım evlenmeden önce 60 kilo civarındaydım en son 80 leri gördüm arada arada diyet yaptım ama veremedim şimdi 3 gündür diyetteyim bide regl dönemine giriyorum onunda şişkinliği var 3 günde 1 kilo verdim bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah (10.00 da kahvaltı)
1 dilim kepekli tam buğday ekmeği
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
Bir yemek kaşığı acılı sos
4 tane ceviz içi
Bir kase salata şeklinde doğradım yeşillik biber domates
Bir yemek kaşığı lor peyniri
7 tane zeytin
Ara öğünüm şimdi yapacam (14.00)
Elma üzerine tarçın
Bide ben çok fazla yürüyüşe çıkamıyorum evde kendim 20 squat 20 mekik 20 tanede başka bi hareket var onu yapıyorum günlük
Hedefim de 20 kilo vermek en az
Detoxunda neler var cnm sanki seftali gordumBugun detoks suyumuda yaptım. Haftaya 74 olmam lazim
Tanit tabi :)Bebde tanitiyimmi ogretmenim
Evet seftali karanfil kabur tarcin nane karanfilDetoxunda neler var cnm sanki seftali gordum
30 yasinda 2 cocuk annesi 61 kilo pcolu sisman bi kadinimTanit tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?