Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

24 Eylül menüsü

Saat 10.30
Peynirli yumurta,
Hindi fume salam
Domates salata
1 dilim ekmek

Öğleden sonra
Turk kahvesi 2 halley+ 2 burçak buskuvi

Akşam
1 tabak bezelye yemegi
3 kasik pilav
Bol salata
Yarim kase yogurt

Aralarda nescafe, ihlamur var. Su kac lt belli değil. Spor 6399adim

Gunaydin, sabah detoxumu ictikten 30 dk sonra 3 dilim ekmegim kalmis 3katli toat yaptim kasar sucuk salam domatesle yaptim. 4tane zeytin 2 fincan cay 1kibrit kutusu peynir yemesemde olurdu ama gozume guzel gorundu . Sabah tartildim eksi gorunmuyor hemde hic saskinim ama uzulmedim su miktarini artirmam lazim dun 1.5 litre anca icmisimdir yaa zorluyor su icimi . Bide yag yakici kahveye devam edicem o cok guzel istah kesiyor dunn icmedim valla aksama kadar ne gorsem ucundan kiyisindan tirtikladim

O tirtiklamalar vermeyi engelliyor iste canim afiyet olsun.

Bende sabah bunlari yedim. Şimdi parkta litalif yedim

Eklentiler

• IMG_20210925_102230_N.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 35
Hoşbuldum canım Funda ben Polikistik overim hep hızlı kilo alıp hızlı veren bi bünyeye sahiptim şu son iki buçuk yıldır daha da hızlı kilo aldım evlenmeden önce 60 kilo civarındaydım en son 80 leri gördüm arada arada diyet yaptım ama veremedim şimdi 3 gündür diyetteyim bide regl dönemine giriyorum onunda şişkinliği var 3 günde 1 kilo verdim bu arada bugünkü menümü yazayım

Sabah (10.00 da kahvaltı)
1 dilim kepekli tam buğday ekmeği
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
Bir yemek kaşığı acılı sos
4 tane ceviz içi
Bir kase salata şeklinde doğradım yeşillik biber domates
Bir yemek kaşığı lor peyniri
7 tane zeytin
Ara öğünüm şimdi yapacam (14.00)
Elma üzerine tarçın

Bide ben çok fazla yürüyüşe çıkamıyorum evde kendim 20 squat 20 mekik 20 tanede başka bi hareket var onu yapıyorum günlük
Hedefim de 20 kilo vermek en az

Hoşgeldin. Bende pcoluyum. 1 yil once 111 kg ile baslamistim şuan 75 oldum , 65e kadar devam edicem

Hoşgeldin. Bende pcoluyum. 1 yil once 111 kg ile baslamistim şuan 75 oldum , 65e kadar devam edicem
Maşallah vala sanaPkolu olmayanlar bilmez halimizi çok zor kilo vermesi alması ışık hızında ama sen çok güzel vermişsin helal olsun şu 3 gündür sıkı diyete girebildim bende sonunda ama baya zorladı dünle önceki gün bugün iyiyim reglim 27 günde bir oluyordu şimdi 40-45 gün arası en az o yüzden bile vermem lazım benimde kilo verince 30 lara düşüyor hemen
İnşâAllâh başarırız dolabımda o kadar kıyafetim var giyemiyorum en çokda ona içim gidiyor

Bugun detoks suyumuda yaptım. Haftaya 74 olmam lazim

Eklentiler

• IMG_20210925_150849.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210925_150849.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210925_150846.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 31
Benimde oyleydi. Şimdi çoğuna girdim birkaç tane kaldi. Pco bas belasi zaten

Mrb hosgeldiniz , pco grubu gibi olduk bende pcoluyum bemdeki etkisi sık adet olmak 1 hafta temiz 1hafta adetli veya uzun suren lekelenmeli geciyor. Hepimize basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…