Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Ara ogunum ,moralim bozulduya acaip istah geldi bana
Moral bozup yersen ne olacak ne degisecek? Ama misal burda kuruyemiş seçimi yanlış maalesef kg verdirmez. Çiğ kuru yemiş yemen lazim. İşlenmişlerde yağ orani fazla maalesef. O yuzden de sabit tutar kg eksilmez

Moral bozup yersen ne olacak ne degisecek? Ama misal burda kuruyemiş seçimi yanlış maalesef kg verdirmez. Çiğ kuru yemiş yemen lazim. İşlenmişlerde yağ orani fazla maalesef. O yuzden de sabit tutar kg eksilmez
Haklisin canim. Canim biz bunu taze aldik kendimiz kavurduk islenmis degil yani firinladik . Esim is yerinde satan bi abiden aliyor her sene kendimiz kavuruyoruz . Yinede yemem madem

Oglen 1kase corba 1kase yesil salata yagsiz tuzsuz. Aksam yemegi 2yemek kasigi et sote 2dilim ekmek birazda sebze sotelemistim hakikinzeytinyagiyla uzetine sarimsakli yogurt. 7de agzimi kapattim suya devam sabah 11e kadar ehmek yok

İyi geceler. Bu akşam çok yoğun geçti evde değildim. Telefonu elime bile almadim..

1 ekim menüsü
Sabah 09.00 civari
1 dilim yumurtali ekmek
Biraz peynir
3 çeri domates
2 zeytin
Yesilcay,ihlamur

11.30
1.5 kepçe tarhana

Arada dondurma

Okuldan gelince
Yarim armut
1 bardak tarçınlı süt

16.30
Tavuk izgara
3 yk makarna
Salata

19.50
1 kase yogurt

Eklentiler

• Screenshot_20211001-233512.png
    132,6 KB · Görüntüleme: 34
Bayanlar sizi okuyorum ama motive olamiyorum, gunlerim cok yogun geciyor eve temizlik ve yemek yemek icin ugruyoruz desem yeridir.

Cok yoruluyorum ve evde ne varsa onu yiyorum artik, hizli yasayinca yemekleri de hizli hizli yiyorum.

Sabahtan baslayacagim henuz kahvalti yapmadim, yumurta haslama yesillik sebze artik.

Oglen - aksam da tavuk veya kofte ve sebze .

Aksam yazarim menumu. Gorusmek uzere, guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle....

Meraba burda yazmiyoruz ama bizimde kendimizce kosturmamiz var. Ben kizimi otobusle okula birakip dönüşte yuruyorum. Buyuk 4 yasinda kucugum 1.5 yaşında. Eve kostur koştur gelip bebekle evle ilgileniyorum. Uyutabilirsem az birsey kendime zaman ayiriyorum yada yemeğim yoksa yemek yapiyorum. Sonra yine okula git gel

Ah annelerin kaderi bu sanirim , ben de bisikletle birakiyorum okula.

Aslinda hareketli olmak guzel yemek secimlerim kötü bide bunu oturtsam en azindan almam veririm hatta.

Allah yardimcimiz olsun.Kokay gelsin.

Bende 14/10 ile başlasam diyorum kilom oturan kiloya geldi artik. Degisiklik şart
Evet artik kilo verme hizin dusebilir peki nie 16/8i tercih etmiyosun canim ? Bama saati cok uydu 10.40da defneyi goturuyorum gelip hemen bisey hazirlayip yiyorum. Esimde aksam 6.30 6.40 arasi geliyor 7ye kdar yemis oluyoruz tam super denklesme ve bence hic zor degil . Biraz cay yaninda bisry yememk zorluyo yaa

Haftasonlari girmek zor oluyo a ca geldim. Gun boyu yediklerimi yazayim yesil soganli omlet biraz ekmek 2dilim kucuk pizza 4kucuk armut 4cay kasigi findik ezmesi 1kase yogurt corbasi 1sise maden suyu kofte ekmek 1kupa cay. Sacma beslendim bugun isim coktu

Ben cok sık acikiyorum canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…