- Konu Sahibi Amine Busra
-
Moral bozup yersen ne olacak ne degisecek? Ama misal burda kuruyemiş seçimi yanlış maalesef kg verdirmez. Çiğ kuru yemiş yemen lazim. İşlenmişlerde yağ orani fazla maalesef. O yuzden de sabit tutar kg eksilmezAra ogunum ,moralim bozulduya acaip istah geldi bana
Haklisin canim. Canim biz bunu taze aldik kendimiz kavurduk islenmis degil yani firinladik . Esim is yerinde satan bi abiden aliyor her sene kendimiz kavuruyoruz . Yinede yemem mademMoral bozup yersen ne olacak ne degisecek? Ama misal burda kuruyemiş seçimi yanlış maalesef kg verdirmez. Çiğ kuru yemiş yemen lazim. İşlenmişlerde yağ orani fazla maalesef. O yuzden de sabit tutar kg eksilmez
O zaman ondan ye ama miktarlara dikkat et orda fazla gibiydiHaklisin canim. Canim biz bunu taze aldik kendimiz kavurduk islenmis degil yani firinladik . Esim is yerinde satan bi abiden aliyor her sene kendimiz kavuruyoruz . Yinede yemem madem
Aralikli orucu kac saat uygulayacaksin canim 16/8 miOglen 1kase corba 1kase yesil salata yagsiz tuzsuz. Aksam yemegi 2yemek kasigi et sote 2dilim ekmek birazda sebze sotelemistim hakikinzeytinyagiyla uzetine sarimsakli yogurt. 7de agzimi kapattim suya devam sabah 11e kadar ehmek yok
Evet cnm 16/8 .Aralikli orucu kac saat uygulayacaksin canim 16/8 mi
Bende 14/10 ile başlasam diyorumEvet cnm 16/8 .
MerabaBayanlar sizi okuyorum ama motive olamiyorum, gunlerim cok yogun geciyor eve temizlik ve yemek yemek icin ugruyoruz desem yeridir.
Cok yoruluyorum ve evde ne varsa onu yiyorum artik, hizli yasayinca yemekleri de hizli hizli yiyorum.
Sabahtan baslayacagim henuz kahvalti yapmadim, yumurta haslama yesillik sebze artik.
Oglen - aksam da tavuk veya kofte ve sebze .
Aksam yazarim menumu. Gorusmek uzere, guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle....
Ah annelerin kaderi bu sanirim , ben de bisikletle birakiyorum okula.Merababurda yazmiyoruz ama bizimde kendimizce kosturmamiz var. Ben kizimi otobusle okula birakip dönüşte yuruyorum. Buyuk 4 yasinda kucugum 1.5 yaşında. Eve kostur koştur gelip bebekle evle ilgileniyorum. Uyutabilirsem az birsey kendime zaman ayiriyorum yada yemeğim yoksa yemek yapiyorum. Sonra yine okula git gel
Allah yardimcimiz olsun.Kokay gelsin.Merababurda yazmiyoruz ama bizimde kendimizce kosturmamiz var. Ben kizimi otobusle okula birakip dönüşte yuruyorum. Buyuk 4 yasinda kucugum 1.5 yaşında. Eve kostur koştur gelip bebekle evle ilgileniyorum. Uyutabilirsem az birsey kendime zaman ayiriyorum yada yemeğim yoksa yemek yapiyorum. Sonra yine okula git gel
Evet artik kilo verme hizin dusebilirBende 14/10 ile başlasam diyorumkilom oturan kiloya geldi artik. Degisiklik şart
Ben cok sık acikiyorum canim yaEvet artik kilo verme hizin dusebilirpeki nie 16/8i tercih etmiyosun canim ? Bama saati cok uydu 10.40da defneyi goturuyorum gelip hemen bisey hazirlayip yiyorum. Esimde aksam 6.30 6.40 arasi geliyor 7ye kdar yemis oluyoruz tam super denklesme ve bence hic zor degil . Biraz cay yaninda bisry yememk zorluyo yaa
Tebrikler canim sonunda kirdin zinciriGunaydiiiim sabah erkenden wc ye cikinca tartilmak istedim veee iste bu hosgekdin 5li rakamlar. Herkese benden yesil cayy
Anladim canim olsun sana uyani yaparsin sendeBen cok sık acikiyorum canim ya
Cok sukur canim 3haftada verdim baya yavas oldu ama ilk haftam cok kacamakliydi . Benimde porsiyon azaltamiyorum yaa doymam lazimTebrikler canim sonunda kirdin zinciri
Cok sevindim sizin adiniza bide ben gorebilsem su 5li rakamlariCok sukur canim 3haftada verdim baya yavas oldu ama ilk haftam cok kacamakliydi . Benimde porsiyon azaltamiyorum yaa doymam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?