• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

18 ocak menüsü

Sabah 6.00
2 dilim ekmekle kasarlo tost
1 dlk peynir
Domates salata
Nescafe

11.00
1 haşlama yumurta
Yesillik
Çay

14.00
1 kase sehriye çorbası

16.00
Nescafe
5 hurma
6 badem

Akşam 19.30
Resimde

Eklentiler

• IMG_20220118_191953.jpg
    IMG_20220118_191953.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 54
Gunaydin. Bugun telafi edersin 😍
Ben menu yazmayi unutuyorum buraya 3 topik olunca 🙊🤣
Baska diyet topigimdemisin ne kdar ayip😂😂 hirda zaten bi ben varim canim yazmasanda olur ben kendimi sorumlu hissetmek icin disiplin icin yaziyorum . Daha kahvalti yapamadim kargo geldi oglan uyandi durmadi meme meme yedi beni baktim durmuyor uyitayimm bari dedim sacma bisey oldu yani 🤨. Birazdan tost yapicam yesil cay zeytin .toat baa cok iyi gekiyor diyette yaa bagirsaklarimi calistiriyor ne alakaysa🤦‍♀️😂

Baska diyet topigimdemisin ne kdar ayip😂😂 hirda zaten bi ben varim canim yazmasanda olur ben kendimi sorumlu hissetmek icin disiplin icin yaziyorum . Daha kahvalti yapamadim kargo geldi oglan uyandi durmadi meme meme yedi beni baktim durmuyor uyitayimm bari dedim sacma bisey oldu yani 🤨. Birazdan tost yapicam yesil cay zeytin .toat baa cok iyi gekiyor diyette yaa bagirsaklarimi calistiriyor ne alakaysa🤦‍♀️😂
Ekmek calistirir canim. Bende sabah erken kalktim.
Yazmayi kendim istedim tek senin olmandan degil. Ben her zaman birkac topikte yazıyodum zaten

19 ocak menüsü

Sabah 9.00
Mantarli omlet pizza(1 yk misir,2 dlm peynir, 1 kk kaşar, 3 zeytin,2 yumurta)
Nescafe

12.30
Kakaolu yulaf lapasi, nescafe

15.00
1 sb kefir

16.30
1 yuvarlak dilim ananas(hızlıca yedim ara öğünü unutmustum, kuru yemiş ekleyemedim)

17.45
Yumurtali ispanak, yogurt, ekmek (1 yumurtayla)

4 kare bitter

Nescafe

Eklentiler

• IMG_20220119_180706.jpg
    IMG_20220119_180706.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah istediğin hedefe ulaşmak nasip olsun 🤗 bende diyetteyim 🤣 inşallah 3 gunum 160 kiloydum tüp mide ameliyatı oldum 5 ocak 2017 de 78 düştüm am bazı sebeblerde n geri aldım şuan 86 kiloyum kendime topikk açtım ama kimse gelmedi o yüzden günlük olarak kullanıyordum orayı senin topiğini görünce yazmak istedim çok sıcak buldum bende aranıza alırmısınız 😍🤭😇

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah istediğin hedefe ulaşmak nasip olsun 🤗 bende diyetteyim 🤣 inşallah 3 gunum 160 kiloydum tüp mide ameliyatı oldum 5 ocak 2017 de 78 düştüm am bazı sebeblerde n geri aldım şuan 86 kiloyum kendime topikk açtım ama kimse gelmedi o yüzden günlük olarak kullanıyordum orayı senin topiğini görünce yazmak istedim çok sıcak buldum bende aranıza alırmısınız 😍🤭😇
Merhaba hoşgeldin. Günlük topikler pek kalabalik olmuyor :)

21 ocak menüsü
Sabah 10.00
Nescafe
Haslama yumurta
Çeri domates
4 zeytin,2 dlm peynir

13.30
Mantar yemeği yoğurt

15 30
Belirsiz miktarda hurma kuru kayisi badem
Çay

17.30
1 bardak kefir

19.00
6 küçük köfte, firinda patates
Salata
Turşu

Canım 169 kilo yani kusurları ile birlikte 170 en son 78'e indi m bazı sebeplerden dolayı şu an 88 kiloyum şimdi yeniden başladım
Ne güzel kilo vermişsin. Ne olur dikkat et. Kilo almak çok kolay. Ne olduğunu anlamadan alıyorsun. Öncesi sonrası resmin var mı? Kaç yaşındasın?

Ne güzel kilo vermişsin. Ne olur dikkat et. Kilo almak çok kolay. Ne olduğunu anlamadan alıyorsun. Öncesi sonrası resmin var mı? Kaç yaşındasın?
Canım telefonumu değiştirdim o yüzden yok ama bulmaya çalışayım ben sana tiktok'un varsa tiktok'un da var videon var oradan bakabilirsin istersen evet çok kolay kilo almak maalesef dikkat ediyorum şu an

Canım telefonumu değiştirdim o yüzden yok ama bulmaya çalışayım ben sana tiktok'un varsa tiktok'un da var videon var oradan bakabilirsin istersen evet çok kolay kilo almak maalesef dikkat ediyorum şu an
Kk dışında sosyal medya kullanmıyorum neredeyse.

Back