aynen aynı soruyu ben soracaktım.....nasıl yapıyosunuz baştan sona bi anlatsanızz...bu aralar beynim durdu ayrıntılı anlatılmadan hiç bişeyi anlamıyom..klava: klava:
Ve lütfen acil cevap..malum ev berbat halde :çok üzgünüm:
cancazim camlari deterjanli suyla islatip direk gazeteyle siliyom hic bez kullanmiyom anliyacagin a.s.sen de dene hic bez birsey batmiyo gazeteler de cöpe hepsi buyerimsenibenBöyle sildikten sonra tekrar parlatmaya gerek kalmıyor ki cancazım.yerimseniben
arkadaşlar ben locla siliyorum camlarımı ayrıca smartın cam bezini kullanıyorum çok memnunum.lekede kalmıyor hem kirlenmeside gecikiyor.
Akıl vericeene gelip te iki bez atıversen benim salonun camına eline mi yapışır,arkadaş olacak bir de.:dilcikar:
Gel gör bak salonun camları resmen buzlu cam olmuş,koş imdaaaat.
Ben şu dükkanlarda kullanılan silgeçlerden aldım. Bir tarafı süngerli diğerleri çekçek tarzı olandan. Kovaya bulaşık deterjanını döküyom. süngerli kısmı sokup suyunu hafif akıtıyom. Onlara iyice silip arkasından çekçek kısmıyla çekiyom. Kenar kısımlarınıda buruşturduğum gazete kağıdıyla alıyom. ( Her gün vitrin silen kuyumculara dikkat edin. En protik ve temiz işi onlar yapar.) Kolumun erişmediğe yerlerede sapını uzatıyom. Salon 15 dakikada siliniyor. Camlarda pırıl pırıl oluyor.
cam silmek en pis işlerden biri benim için jeyyar
teşekkürler arkadaşım, sevgiler :1hug:
Yerleri bulasık detarjanı ile silmeyin kayıp düşebilirsiniz ben uyarıyım
kızlar bir cam bezi var deterjansız sadece su ile camı siliyorsunuz arkanızı döndüğünüz anda cam kendiliğinden kuruyor ve pırıl pırıl :dance:. hatta bezin bir özelliği var kesinlikle deterjanla yıkamıyorsunuz. ayrıca bezi ıslatıp mobilyalarınızın tozunu alıyorsunuz siz kurulamadan o anında kuruyor ve yeniden tozlanmayı geciktiriyor. yapısı mikrofiber. marketlerde değil özel satıcılarda (avon,amway vb. gibi) oluyor.
bende mikrofiber bez kullanıyorum. bir yakınıma pırıl pırıl camlar mevzuunu acınca AMAN DİKKAT BEN BU YÜZDEN AŞAĞI DÜŞÜYORDUM :bbo: dedi. çünkü deterjan elleri kayganlaştırıyor arkadaşlar aman bu konuya dikkat edin ona göre değerlendirin.yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?