YusNes Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 2.704 8 156 Sivas 7 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Herbela #81 ya anlamadım şimdi suya detarjanı karıştırıyozz siliyoz normal bezle okadar mıı öle iz kalmıyoo ilginçç gerçekten işe yararsa harika olur
ya anlamadım şimdi suya detarjanı karıştırıyozz siliyoz normal bezle okadar mıı öle iz kalmıyoo ilginçç gerçekten işe yararsa harika olur
aleyna520 Guru Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 74 0 296 51 27 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Herbela #82 canım halıyı makınayla iyice süpürdükten sonra halı yıkama el fırcasıyla halının yönüne dogru fırcala tuyleri toplayacaktır bu benim çok işime yarıyor bi dene istersen hiç kıl tüy kalmıyor süper işe yarar
canım halıyı makınayla iyice süpürdükten sonra halı yıkama el fırcasıyla halının yönüne dogru fırcala tuyleri toplayacaktır bu benim çok işime yarıyor bi dene istersen hiç kıl tüy kalmıyor süper işe yarar
Kanarya annesinin zuzusu Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 3.040 5 683 - Yurtdışı 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Herbela #83 deterjanla silme isini denemistim birkeresinde camlar bulanik bulanik oluyor.benim niye bulanik oldu ki....
deterjanla silme isini denemistim birkeresinde camlar bulanik bulanik oluyor.benim niye bulanik oldu ki....